Bu kür bebek emzirirken yapılmıyor sanırımBenimki bana sagolsun pul biberli limonlu yoğurt hazırladı kendine de dip sos yapmış cipsle yedi
Aaa hiç duymamıştım:/ benimki hala mocur mocur emiyor acaba değişen tadı daha çok mu sevdi@etka31112 öğrenip geldim canım
Emziren annelere limonlu kürler önerilmiyormuş
Sütün tadını bozabilirmiş canım
Dereotu ile yoğurt ya da süt tarçın kürü öneriliyor
Tamam kuzum bilgileri bana özelden yaz :)Eneeee ben simdi gördüm grubu beni de alin yaninizaaa :) sabah tartilayimda yazayim :)
Aaa hiç duymamıştım:/ benimki hala mocur mocur emiyor acaba değişen tadı daha çok mu sevdi
O zaman yapmasam mı ben salatayı da bol limonlu yiyorum aylardır hiç duymamıştım teşekkür ederim canimmm
Bence bileşenleri yüzünden de olabilir
Salatayı limonsuz yiyin demiyorlar mesela
Ama limon- yoğurt-pul biber emziren anneler için uygun değil diyorlar
Senin cadı meme emmeyi seviyor
İçinden ne gelirse gelsin emecek
Benim cadı da öyle hala emzik alıştırmaya çalışıyorum 2 dk emiyor sonra benim memeyi arıyor
Acaba sabaha kadar yatakta bebekle cebelleşmek kaç kalori yakıyordur
3 saat nedir öyleeee kız yarım gün mesai gibiSorma 00.30da uyudu sabah 8de kalktı az uyudu devam edelim diye yatırdım emziriyordum şu an hala ağzından çekince ağlıyorolayın açlıkla alakası yok artık zevk meselesi bu resmen .3 saat olmuş
Sorma bu emzirme olayından sonra memelerim ne hale gelecek bilmiyorum 2 sene dayanamazlar sanırım:)3 saat nedir öyleeee kız yarım gün mesai gibi
Ha haaaa soyle bir listeye goz attim da ideal kilosu en az olan benimneyime guvenmissem artik
Simdi ilk tartim 1 ay sonra mi alinacak, ay ben de heveslenmistim yarin sabah tartilacam diye. Neyse yine de tartilir resim atarim. Cok diyet yaptim denemez ama kilo aldigim zamanlarda oldugu gibi de tatliya abanmadim. Hesapsiz ve saatsiz bir sekilde tahin helvalari kadayiflar baklavalar yerdim. Bu hafta 2 lokmacik dilber dudagi ve 2 3 lokmacik cikolatali ekmekten baska tatli kacamagim olmadi. Sadece meyve yedim. Pirinc makarna yemedim. Beyaz ekmegi cok cok az yedim. Bakalim yarina bir haftada ne olmus merak icindeyim.Minik kuzular Ftm41 M Mngoli adini etiketleyemdiklerim de var. Listedeki kizlar sizlerden naber
Gecmiyor canim ama azaliyor büyüdükçe o pimmpirikli hal gidiyor ama bu. Seferde baskka seyler ekleniiyor vellhasil annelik = delilikIns tedirgin oldum pamukcukmu diye cocuk büyütmek ne zor iş arkadaş bu endişe hali jic gecmicek gibi
Ne kadarlik oldu kuzucuk canim 2 ay asisi mi olacak?Aynen benim kizda böyle gündüz uyandiramiyorum gece de uyutamiyorum saat 2 den beri etinden et kopariyolar gibi ağlıyor bi beşikte bi ayağımda salliyoejm hala kolik müzikle uyurdu normalde o bile fayda etmiyo sabah 9 da aşıya götürcem hastalıktan ölüyorum uykusuzluk mahvetti ama uyumuyo
Kız yanlış topige cevaplamissinGecmiyor canim ama azaliyor büyüdükçe o pimmpirikli hal gidiyor ama bu. Seferde baskka seyler ekleniiyor vellhasil annelik = delilik:)
Ne kadarlik oldu kuzucuk canim 2 ay asisi mi olacak?
İnşallah bi duzene sokcaz canim biz gerildikce onlarada yansitiyoruz mesela uyumicak uyumuyor dedikce o sekilde mesj yolluyoruz ve gercekten uyumuyorlar ama kendimizi biraz rahatlatip sakinlestirerek onlari da rahatlatarak ve geceleri onlari uyaranlardan uzak tutarak mesela tv acik ortam ya da sesli gurultulu ışıklı ortamlardan uzak tutarak bu uyku isini çözeceğiz diye dusunuyorum :)
Sabah bu ideal kilolara bende bir göz gezdirdim. Olsun iddialı olmak iyidir. Ben pasta yedim ama o gün öğlen bişey yeme fırsatım yoktu. İşte ekmek yoktu pasta yedim misaliHa haaaa soyle bir listeye goz attim da ideal kilosu en az olan benimneyime guvenmissem artik
Simdi ilk tartim 1 ay sonra mi alinacak, ay ben de heveslenmistim yarin sabah tartilacam diye. Neyse yine de tartilir resim atarim. Cok diyet yaptim denemez ama kilo aldigim zamanlarda oldugu gibi de tatliya abanmadim. Hesapsiz ve saatsiz bir sekilde tahin helvalari kadayiflar baklavalar yerdim. Bu hafta 2 lokmacik dilber dudagi ve 2 3 lokmacik cikolatali ekmekten baska tatli kacamagim olmadi. Sadece meyve yedim. Pirinc makarna yemedim. Beyaz ekmegi cok cok az yedim. Bakalim yarina bir haftada ne olmus merak icindeyim.Minik kuzular Ftm41 M Mngoli adini etiketleyemdiklerim de var. Listedeki kizlar sizlerden naber
Yazdim canim :)Tamam kuzum bilgileri bana özelden yaz :)
Yaş boy başlangıç kilosu ideal kilo :)
Haydaa :) iste durumumun vahimiyetini sen tahmin et :) :) :)Kız yanlış topige cevaplamissin
Bizde bir salı günü başladık. Gayet hakkındır o sebepten kuzucum. Götür götürebildiğin kadar.Kizlar ben grubu dun gördüm ya bu yuzden yarına kadar muafim :) :) ne bulursam tikcam artik agzima :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?