Ohh masallah harikaHala kahvaltı edemedim 2 saattir emisiyoruz
bende kahvalti ogle yemegi birlestirip dun aksamdan kalma kofteli corbayi ictim 11.30'da.Hala kahvaltı edemedim 2 saattir emisiyoruz
Bulgur gaz yapmıyor mu bebege? Ben bebek dodugundan berı yemıyorumGünaydınlar :) dün çok havaya giremedim ama yediklerimi düşününce çok da suç işlememişim sanırım,
Sabah 2 yumurta, 2 kibrit kutusu kadar peynir (fazla gelebilir ama hiçkimse beni bunlaardan vazgeçiremez), salatalık domates süt çayı. Arabada Malta’na 1 tane
Öğlen (yola çıktığımız için geciktik saat 3 gibi komşu sofra kurdu) çeyrek yufka ekmek 2 yk tahin pekmez, 1 tane zy biberdolması, 2 bardak şekersiz çay
Arada 1 mandalina
Akşam 5 yk kıymalı taze fasulye 4 yk bulgur pilavı 3 yk yoğurt
Bizim günümüzböyle geçti darısı diğer günlere
Bizde yapmiyor ben dogdugundan beri yiyorumBulgur gaz yapmıyor mu bebege? Ben bebek dodugundan berı yemıyorum
Ben Pazartesi kuru fasulye yedim bebişe çok gaz yaptı uzun zamandır bu kadar ağlamamıştı yemeğe kimyon atıp üstüne kimyon içmeme rağmen Ama çok kasmayı düşünmüyorum nohutlu yemek de yiyorum alışması lazımNohut vb yiyen var mi?ben birsey olmaz diyorum ama ev halki gaz olur duyor. Su 3 ay bitincedenemelere baslayacagim bence bu gaz isi cok yanlis anlasilmis.
Bazı bakliyatlar ve acı dışında hiç kasmıyorum ben , yesem de oluyor gaz yemesem de onun için yiyorumBulgur gaz yapmıyor mu bebege? Ben bebek dodugundan berı yemıyorum
Nohut vb yiyen var mi?ben birsey olmaz diyorum ama ev halki gaz olur duyor. Su 3 ay bitincedenemelere baslayacagim bence bu gaz isi cok yanlis anlasilmis.
Bulgur sut yapar derler canim bendede hic gaz yapmadi aslinda bakliyatta yedik bisey degismedi guzelce gazlarini aldiktan sonraBulgur gaz yapmıyor mu bebege? Ben bebek dodugundan berı yemıyorum
Bende ciktim iki kilo gitmis gozukuyor ama tamda emin olamadim baska tartiydiBugun bizim sister bulusmasi vardi. Persembe kahvaltilarimiza devam ediyoruz. Sabah erken saatte yesil zeytin domates roka biraz peynir ve 1.5 dilim tam bugday ekmegi yedim. Brunch a kadar beni tutsun diye. Iyiki yemisim. Sonra 11.30 gibi kahvaltiya gittik. Tabiki Nehir tam yerinde ve zamaninda agladi. Hic durmadi. Sicaklar sogudu cay bardakta kaldi. Hic bir sey anlamadim. Resmen masadan ac kalktım. Ikindi vakti 2 orta boy trabzon hurmasi yedim. Simdi birazdan aksam icin tandir kebabi yiyecegim bol ayran esliginde.
Hic tartiya ciktiniz mi kizlar. Gramlar oynamaya baslamis mi
Ben yedim canim geceden suya koyup icine bir miktar tuz yada kabonat atiyorum sabaha sari su cikiyorum onuda guzelce bir kac kere yikiyorum kabugu varsa aliyorum hic gaz yapmadi cocuga ama abartmadim bir kepce falan yedimNohut vb yiyen var mi?ben birsey olmaz diyorum ama ev halki gaz olur duyor. Su 3 ay bitincedenemelere baslayacagim bence bu gaz isi cok yanlis anlasilmis.
Yazisalim yapalim insallahBen hiç yemedim
3 ay dolsun sonra yerim ben de
Efsun64 ben de istiyorum biraz hareket çok hantallaşmışım
Dün Leslie yapayım dedim 10 dk sonra pert oldum
Bugün aşı yüzünden yapamadım yarın yine deneyeceğim
Nohut vb yiyen var mi?ben birsey olmaz diyorum ama ev halki gaz olur duyor. Su 3 ay bitincedenemelere baslayacagim bence bu gaz isi cok yanlis anlasilmis.
Ben Pazartesi kuru fasulye yedim bebişe çok gaz yaptı uzun zamandır bu kadar ağlamamıştı yemeğe kimyon atıp üstüne kimyon içmeme rağmen Ama çok kasmayı düşünmüyorum nohutlu yemek de yiyorum alışması lazım
Bazı bakliyatlar ve acı dışında hiç kasmıyorum ben , yesem de oluyor gaz yemesem de onun için yiyorum
Bulgur sut yapar derler canim bendede hic gaz yapmadi aslinda bakliyatta yedik bisey degismedi guzelce gazlarini aldiktan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?