2018 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi ipti
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kahvaltimi yeni yapiyorum:) oglumla uyku sefasi yaptik emzirdim uyuttum bende uyudum emzirdim uyuttum bende uyudum yanindayken bir guzel uyuyor sıpa

Bulgur gaz yapmıyor mu bebege? Ben bebek dodugundan berı yemıyorum

Bugun bizim sister bulusmasi vardi. Persembe kahvaltilarimiza devam ediyoruz. Sabah erken saatte yesil zeytin domates roka biraz peynir ve 1.5 dilim tam bugday ekmegi yedim. Brunch a kadar beni tutsun diye. Iyiki yemisim. Sonra 11.30 gibi kahvaltiya gittik. Tabiki Nehir tam yerinde ve zamaninda agladi. Hic durmadi. Sicaklar sogudu cay bardakta kaldi. Hic bir sey anlamadim. Resmen masadan ac kalktım. Ikindi vakti 2 orta boy trabzon hurmasi yedim. Simdi birazdan aksam icin tandir kebabi yiyecegim bol ayran esliginde.
Hic tartiya ciktiniz mi kizlar. Gramlar oynamaya baslamis mi

Ben sabah kahvaltiyi iyi yaptım ama beboş bana yapışık gezdiği için bir süre sadece bir tabak çorba içebildim :))) Biraz gec olacak ama bu aksam minnoş izin verirse balık keyfi yapacağız.
Ben dün tartilmistim 1300 gr gitmişti tabi giden büyük bir ihtimalle su :)) Diyet öncesi abartinca öyle oldu

Nohut vb yiyen var mi?ben birsey olmaz diyorum ama ev halki gaz olur duyor. Su 3 ay bitincedenemelere baslayacagim bence bu gaz isi cok yanlis anlasilmis.

Dun ve bugun hava yagmurluydu, 10k+ yurudum ama fazla tempolu degildi. Yine de eve geldigimde cok terlemis oluyorum.

Kahvalti
1 ev yapimi pogaca 3/4 une krem peynr surdum kalanina cemen
2 dilim t.b. ekmegi
2 dilim salatalik
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 yumurta sahanda
1 bardak cay

Aksam
1 kasik tarhana corbasi
1 kucuk tatli tabagi bulgur pilavi
1 kucuk tatli tabagi tavuklu nohut
1 kucuk tatli tabagi ispanak yemegi
5 yk yogurt
2 lokma yufka

Kizlar birbirimizi motive etsek spor yapsak yaa ben istiyorum ama yapamiyorum bugun 5 ten 8 e kadar mutfakta ayakta kaldim dizlerim ve ayaklarim cok agriyor romatizma beni cok yipratiyor ama spor yapmam lazm

Nohut vb yiyen var mi?ben birsey olmaz diyorum ama ev halki gaz olur duyor. Su 3 ay bitincedenemelere baslayacagim bence bu gaz isi cok yanlis anlasilmis.
Ben Pazartesi kuru fasulye yedim bebişe çok gaz yaptı uzun zamandır bu kadar ağlamamıştı yemeğe kimyon atıp üstüne kimyon içmeme rağmen Ama çok kasmayı düşünmüyorum nohutlu yemek de yiyorum alışması lazım

Ben hiç yemedim
3 ay dolsun sonra yerim ben de

Efsun64 ben de istiyorum biraz hareket çok hantallaşmışım
Dün Leslie yapayım dedim 10 dk sonra pert oldum
Bugün aşı yüzünden yapamadım yarın yine deneyeceğim

Bende ciktim iki kilo gitmis gozukuyor ama tamda emin olamadim baska tartiydi

Ben yedim canim geceden suya koyup icine bir miktar tuz yada kabonat atiyorum sabaha sari su cikiyorum onuda guzelce bir kac kere yikiyorum kabugu varsa aliyorum hic gaz yapmadi cocuga ama abartmadim bir kepce falan yedim

Bazı bakliyatlar ve acı dışında hiç kasmıyorum ben , yesem de oluyor gaz yemesem de onun için yiyorum

Bulgur sut yapar derler canim bendede hic gaz yapmadi aslinda bakliyatta yedik bisey degismedi guzelce gazlarini aldiktan sonra

Kurufasulye yedim ben 2 defa yalnız beni mahveder hep kurufasulye üstüne deli gibi kimyon dokmustum ama hem beni hem kızı mahvetti sanırım 6 aya kadar daha yemem .cok da severim namussuzu güveçte yapicaksin uuu

1 bardak cay sekersiz
Peynirli yumurta
1 dilim peksemet
1 dilim tbe
4 yesil zeytin
4 dilim salatalik
2 cheerry domates

Ben ne yedim bilmiyorum sabah sabah
Kahvaltı hazırladım bebecik uyandı
Nescafe içtim başağrım kesilmedi şimdi sütlü Türk kahvesi içtim
Geçer inşallah bu ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…