2018 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi ipti
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben
2 yumurta haşlanmış
1 salatalık
1 Kırmızı biher
5-6 ceviz
7 zeytin
2 kibrit kutusu peynir yedim her sabah böyle yiyorum ondan sadece akşamları yazarım .Akşama bahardan stokladigim enginar var mmmhhh

Ben
2 yumurta haşlanmış
1 salatalık
1 Kırmızı biher
5-6 ceviz
7 zeytin
2 kibrit kutusu peynir yedim her sabah böyle yiyorum ondan sadece akşamları yazarım .Akşama bahardan stokladigim enginar var mmmhhh
Markete gidebilseydim eğer çorba yapacaktım kendime
Adama 2 dk ayağına al bebişi ben market yapayım dedim evden kaçtı sağolsun

Aksamim dunle ayni olacak ben de aksam yazmayayim burasi pek aktif olmayacak heralde cok sık gelip bakmayim o zaman :)

Sabah cok erken kalktim bir yumurta biraz ekmek sekersiz cay kislik helva yedim birazda aksamada yogurt corbasi kisir yapiyorum canim bu gun hic bir sey istemiyor. Biraz spor yapsam iyi olur aslinda

bugün hastaneye gittik o yüzden yürüyüş yapamadım ama akşamüstü bahcedeki yaprakları temizledim. akşam yemeğini de 6dan önce yapabildim.
ara kontrol olarak 1hafta gecince tartilicam. herkese kolay gelsin

surada 3. ayin dolmasina az bir sey kaldi deyip toyga corbasini pas gectim ben de. 3ay dolsun bakliyatlari dahil ederim.

Abur cubur yemiyorum tatlı belki haftada bir tüketiyorum çerez yemiyorum sadece günde iki ceviz yiyorum ekmek kahvaltıda en fazla iki dilim yiyorum hamur işi yememeye çalışıyorum 3 çocuk var hiç oturmuyorum Peki ben niye kilo veremiyorum spor yapmıyorum sorun burda galiba

Markete gidebilseydim eğer çorba yapacaktım kendime
Adama 2 dk ayağına al bebişi ben market yapayım dedim evden kaçtı sağolsun

Bari markete gideymis:)

Ben de biraz hareketleneyim diyorum
Ama hiçbir şey yapamıyorum
Eski enerjim hala yok

Aksamim dunle ayni olacak ben de aksam yazmayayim burasi pek aktif olmayacak heralde cok sık gelip bakmayim o zaman :)
Ben yediklerimi yazmak istemiyorum
Sonuçta süt veriyoruz annem süt çeker heves eder der

Kalorisi yüksek şeyleri kahvaltıda tüketiyorum
Ekmek makarna pilav yok
Onun dışında herşey var
Saat 6 dan sonra yemiyorum
3 günde de pek bir fark yok kilo olarak
Hatta ödem çok fazla
Adapte olma süreci şu an canımı da sıkıyor
Tatlı yemek istiyorum o yüzden şu an çok mutsuzum

Ben de makarna pilav şeker ve un tuketmiyorum ekmek yerine ceviz yiyorum. (Allahımmm ne kadar da karataycı bir ana)
Onun dışında bol yiyorum doyana kadar yiyorum .Sabah 11 gibi kahvaltı öğleden sonra 3.5 gibi meyve akşam 7 gibi akşam yemeği sonra bisi yemiyorum.
Ben tartilmiyorum ayda 1 kez tartilacagim çünkü duraklama dönemleri benim diyeti bıraktığım dönemler olur hep .ayda 1 tartilirsam duraklamayi fark edemem sinirim de bozulmaz diye düşünüyorum

Ayyy iyi ki kızım olmuş :)

Bence de
Çok faydası oluyor bana

Ben ölçülüyorum aslında tartıyı fazla baz almıyorum
Bismillah diyerek başladık inşallah hepimiz ideal ölçülerimize ineceğiz

Bence de
Çok faydası oluyor bana

Ben ölçülüyorum aslında tartıyı fazla baz almıyorum
Bismillah diyerek başladık inşallah hepimiz ideal ölçülerimize ineceğiz
İnşallah canım valla ben çok motibe1başladım inşallah böyle devam.ederim

Günaydın güzel anneler güne ceviz suyuyla başladım :)) birazdan kahvaltı Faslı’na geçecem inşallah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…