Markete gidebilseydim eğer çorba yapacaktım kendimeBen
2 yumurta haşlanmış
1 salatalık
1 Kırmızı biher
5-6 ceviz
7 zeytin
2 kibrit kutusu peynir yedim her sabah böyle yiyorum ondan sadece akşamları yazarım .Akşama bahardan stokladigim enginar var mmmhhh
Markete gidebilseydim eğer çorba yapacaktım kendime
Adama 2 dk ayağına al bebişi ben market yapayım dedim evden kaçtı sağolsun
Toyga çorbası nasıl oluyorsurada 3. ayin dolmasina az bir sey kaldi deyip toyga corbasini pas gectim ben de. 3ay dolsun bakliyatlari dahil ederim.
Şehzadem evden kaçtıBari markete gideymis:)
Abur cubur yemiyorum tatlı belki haftada bir tüketiyorum çerez yemiyorum sadece günde iki ceviz yiyorum ekmek kahvaltıda en fazla iki dilim yiyorum hamur işi yememeye çalışıyorum 3 çocuk var hiç oturmuyorum Peki ben niye kilo veremiyorumspor yapmıyorum sorun burda galiba
Ben yediklerimi yazmak istemiyorumAksamim dunle ayni olacak ben de aksam yazmayayim burasi pek aktif olmayacak heralde cok sık gelip bakmayim o zaman :)
Benim de enerjim yok her sabah spor yapma kararı alıyorum sadece düşüncede kalıyor :)Ben de biraz hareketleneyim diyorum
Ama hiçbir şey yapamıyorum
Eski enerjim hala yok
Ayyy iyi ki kızım olmuş :)Toyga çorbası nasıl oluyor
Şehzadem evden kaçtı
Buket Sude okuldan geldi ben gittim markete
Ne varsa kadında var
çocuk yapar, market yapar ,yemek yapar
Ayyy iyi ki kızım olmuş :)
Ben de makarna pilav şeker ve un tuketmiyorum ekmek yerine ceviz yiyorum. (Allahımmm ne kadar da karataycı bir ana)
Onun dışında bol yiyorum doyana kadar yiyorum .Sabah 11 gibi kahvaltı öğleden sonra 3.5 gibi meyve akşam 7 gibi akşam yemeği sonra bisi yemiyorum.
Ben tartilmiyorum ayda 1 kez tartilacagim çünkü duraklama dönemleri benim diyeti bıraktığım dönemler olur hep .ayda 1 tartilirsam duraklamayi fark edemem sinirim de bozulmaz diye düşünüyorum
İnşallah canım valla ben çok motibe1başladım inşallah böyle devam.ederimBence de
Çok faydası oluyor bana
Ben ölçülüyorum aslında tartıyı fazla baz almıyorum
Bismillah diyerek başladık inşallah hepimiz ideal ölçülerimize ineceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?