2018 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi ipti
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bak yaaa :) bu arada ben regl olamadım bu ay kahverengi bir akıntı geldi geçti. Hamile olamam herhalde insallah aman aman hayır

Ben de tayt giymekten sıkıldım artık :) önceden geniş kesim olan tuniklerim şimdi dar kesim oldu taytın üstüne yakışmıyor
benim de popom atak yapti hayatımda hic bu kadar buyumemisti gözümü tirmaliyor artik :) :)
Verecez bu kiloları insallah en guzel cicileri giyecez:) gelsin 36 38 bedenler :)

Canım abidik gubidik şeyler yemek istiyor yeaa

Canım abidik gubidik şeyler yemek istiyor yeaa
Fazla sıkma kendini canim ya, abartmadan bi kac lokma ye nefsini öldür. Ben 2 dilim dulbar dudagu da yedim trabzon hurmalarini da hüplettim. Sabahlari kizilcik receli tirtikladim. Ama 1300 gitti. Sen de azicik nefsini öldürebilirsin

Leslie de basladim sayenizde. Daha once duymamistim ve bilmiyordum. Hele bakayim bu nedir dedim, bu baktim Leslie 1 mile videosunu yapiyorum.
Persembe Antalyaya tatile gidiyorum kizlar. Bu hafta tatilde de kilo verirsem daha da beni tutamazsiniz

Leslie de basladim sayenizde. Daha once duymamistim ve bilmiyordum. Hele bakayim bu nedir dedim, bu baktim Leslie 1 mile videosunu yapiyorum.
Persembe Antalyaya tatile gidiyorum kizlar. Bu hafta tatilde de kilo verirsem daha da beni tutamazsiniz
Tatilde kilo mu verilir kız ,ben açık büfe de kilo alıp geliyorum

Uçak ile mi gideceksiniz cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…