Ben yerimde sayıyorum. Ekmek bulamayınca pasta yememek lazım tabi
Bak yaaa :) bu arada ben regl olamadım bu ay kahverengi bir akıntı geldi geçti. Hamile olamam herhalde insallah aman aman hayır
Bu inatla bu is tamamdir :)Ben de hala hamilelikte giydigim eşofman altlarını giyiyorum aynen inat ettim :)
Ben de tayt giymekten sıkıldım artık :) önceden geniş kesim olan tuniklerim şimdi dar kesim oldu taytın üstüne yakışmıyorBende pantolonsuz kaldim kil Vermeden almicam diye and ictimm resmen :) :) o yuzden vermem lazım :)
benim de popom atak yapti hayatımda hic bu kadar buyumemisti gözümü tirmaliyor artik :) :)Ben de tayt giymekten sıkıldım artık :) önceden geniş kesim olan tuniklerim şimdi dar kesim oldu taytın üstüne yakışmıyor
Fazla sıkma kendini canim ya, abartmadan bi kac lokma ye nefsini öldür. Ben 2 dilim dulbar dudagu da yedim trabzon hurmalarini da hüplettim. Sabahlari kizilcik receli tirtikladim. Ama 1300 gitti. Sen de azicik nefsini öldürebilirsinCanım abidik gubidik şeyler yemek istiyor yeaa
Süt çeker derler canım az da olsa ye benceCanım abidik gubidik şeyler yemek istiyor yeaa
Tatilde kilo mu verilir kız ,ben açık büfe de kilo alıp geliyorumLeslie de basladim sayenizde. Daha once duymamistim ve bilmiyordum. Hele bakayim bu nedir dedim, bu baktim Leslie 1 mile videosunu yapiyorum.
Persembe Antalyaya tatile gidiyorum kizlar. Bu hafta tatilde de kilo verirsem daha da beni tutamazsiniz
Uçak ile mi gideceksiniz cnm?Leslie de basladim sayenizde. Daha once duymamistim ve bilmiyordum. Hele bakayim bu nedir dedim, bu baktim Leslie 1 mile videosunu yapiyorum.
Persembe Antalyaya tatile gidiyorum kizlar. Bu hafta tatilde de kilo verirsem daha da beni tutamazsiniz
Evet canim uçaklaUçak ile mi gideceksiniz cnm?
VereceeeeeeeemmmmTatilde kilo mu verilir kız ,ben açık büfe de kilo alıp geliyorum
Ayıptır söylemesi ben yüzünce de çok acıkıp acayip yemek yiyorumVereceeeeeeeemmmm
Karbonhidrata abanmazsam ve yuzersem veririm ya. Dur hele moralimi bozmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?