Seker makarna pirinc beyaz ekmek unlu gıdalar haric herseyi bolca ye tatlim. En azindan ben 1 hafta herseyi bol tuketip sekeri cikaracam. Ne olacak bakacamKizlar hadi hayirli olsun mubarek sali ne yiyip icecegimize yol gosterecek bir arkadas yokmu
Cok guzel bize de fikir olur benim de aksama corba yapmam lazim dunden yemegim var gorumcemin gonderdigi maas yatti bir de butun tavuk alip tavuk suyu falan yapicam corbalar icin gigsunu ayirip kofte yaparim diye dusunuyorum bakalim :)Zeytinyağlı kabak
Karabugday Pilavı
Bi de tavuk
Sebze karbonhidrat ve protein üçlüsü. Belki bir de çorba olur. Eski sağlıklı beslenme günlerime donus yapmış olurum
Canm boyun kacti@etka31112 cim ideal kilomu 55 e cektim. Ilk hedef 70 insallah. 55 sana cok zayif olur diyorlar hele bi 60 a duselim gerisini o zaman dusunurum.
Yalniz su 7 kilocuk fazlasi olanlar biraz sinir bozuyor
Canim ben ayva kompostosu ile 1 gunde 1 bck kilo odem attigimi biliyorum dogum sonrasi hep ictim hep kilomu o dusurdu benimEki Görüntüle 2198288
Gecenin saat 4 ünde 66.8 çıkmıştım
Saat 8 de 66.9
Yattığım yerde şişiyorum maşallah
Şaka bir yana elim ayağım acayip şiş yine
Ödem attıracak şeyleri yazarsanız sevinirim
Bol su içiyorum başka ne yapsam bilemedim
Super canim sifa olsun :)Kahvalti hazirladim. Seker cizzzz seker yok. Ama diğerlerinden bolca var. En onemli öğün zaten. Kahvaltimdan taviz veremem
Valla ben de kahvalti ederken oglen ne yesem diye dusundumOhoooooo millet nerdesiniz. Hadi heyecan yok mu... oglen ne yiyecegizbu arada kahvaltim yeni bitmisti
Seker makarna pirinc beyaz ekmek unlu gıdalar haric herseyi bolca ye tatlim. En azindan ben 1 hafta herseyi bol tuketip sekeri cikaracam. Ne olacak bakacam
Ohoooooo millet nerdesiniz. Hadi heyecan yok mu... oglen ne yiyecegizbu arada kahvaltim yeni bitmisti
Canim ben ayva kompostosu ile 1 gunde 1 bck kilo odem attigimi biliyorum dogum sonrasi hep ictim hep kilomu o dusurdu benim
Super canim sifa olsun :)
Ben de
Kiymali yumurta
1 kupa cay (2 kup sekerli-bunu da azalticam )
2 dilim tam bugday ekmegi yedim
Kizim uzun uyuyp bana izin verirse de 15 dk leslie yapicam gun icinde insallah
Ödem atıcı şeyleri yapmaya korkuyorum süte geçer diye bunun zararı yok değil miCanim ben ayva kompostosu ile 1 gunde 1 bck kilo odem attigimi biliyorum dogum sonrasi hep ictim hep kilomu o dusurdu benim
Kahve ve lactamil’i şekersiz içemiyorum
Çikolata Nutella yemeyeceğim o kadar şeker de kalsın ne yapayım artık
Karabiber i eser miktarda kullandim canim. Simdiye kadar baharatli yiyecekler hep yedim, bir zarari olmadi cok sukur.
Nasil bir zarari olabilir
Afiyet olsun
Yumurtanın üzerine karabiber mi serptin?
Bebişe zararı yok mu?
Ayva kompostosu ile ödem atılıp kilo verildiğini hiç duymamıştım
Ayva da kalmamıştır artık şansıma
Leslie çok iyi fikir
Ben de başlayayım inşallah
1.68 canimCanm boyun kacti
Bizim buzlukta vardi gezerken bakin etrafina denk gelir belkiKahve ve lactamil’i şekersiz içemiyorum
Çikolata Nutella yemeyeceğim o kadar şeker de kalsın ne yapayım artık
Afiyet olsun
Yumurtanın üzerine karabiber mi serptin?
Bebişe zararı yok mu?
Ayva kompostosu ile ödem atılıp kilo verildiğini hiç duymamıştım
Ayva da kalmamıştır artık şansıma
Leslie çok iyi fikir
Ben de başlayayım inşallah
Diyetisyenim bilgisiyle soylicem1.68 canim
Saglik ocagndan kagit vermislerdi sut artiran seyler die icinde ayva vardiÖdem atıcı şeyleri yapmaya korkuyorum süte geçer diye bunun zararı yok değil mi
Oh ellerine sağlıkZeytinyağlı kabak
Karabugday Pilavı
Bi de tavuk
Sebze karbonhidrat ve protein üçlüsü. Belki bir de çorba olur. Eski sağlıklı beslenme günlerime donus yapmış olurum
Ama en zor biz vercez bak da gör@etka31112 cim ideal kilomu 55 e cektim. Ilk hedef 70 insallah. 55 sana cok zayif olur diyorlar hele bi 60 a duselim gerisini o zaman dusunurum.
Yalniz su 7 kilocuk fazlasi olanlar biraz sinir bozuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?