2018 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi ipti
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Zeytinyağlı kabak
Karabugday Pilavı
Bi de tavuk
Sebze karbonhidrat ve protein üçlüsü. Belki bir de çorba olur. Eski sağlıklı beslenme günlerime donus yapmış olurum
Cok guzel bize de fikir olur benim de aksama corba yapmam lazim dunden yemegim var gorumcemin gonderdigi maas yatti bir de butun tavuk alip tavuk suyu falan yapicam corbalar icin gigsunu ayirip kofte yaparim diye dusunuyorum bakalim :)

Canim ben ayva kompostosu ile 1 gunde 1 bck kilo odem attigimi biliyorum dogum sonrasi hep ictim hep kilomu o dusurdu benim

Kahvalti hazirladim. Seker cizzzz seker yok. Ama diğerlerinden bolca var. En onemli öğün zaten. Kahvaltimdan taviz veremem
Super canim sifa olsun :)

Ben de
Kiymali yumurta
1 kupa cay (2 kup sekerli-bunu da azalticam )
2 dilim tam bugday ekmegi yedim

Kizim uzun uyuyp bana izin verirse de 15 dk leslie yapicam gun icinde insallah

Seker makarna pirinc beyaz ekmek unlu gıdalar haric herseyi bolca ye tatlim. En azindan ben 1 hafta herseyi bol tuketip sekeri cikaracam. Ne olacak bakacam

Kahve ve lactamil’i şekersiz içemiyorum
Çikolata Nutella yemeyeceğim o kadar şeker de kalsın ne yapayım artık

Ohoooooo millet nerdesiniz. Hadi heyecan yok mu... oglen ne yiyecegiz bu arada kahvaltim yeni bitmisti

Afiyet olsun
Yumurtanın üzerine karabiber mi serptin?
Bebişe zararı yok mu?

Canim ben ayva kompostosu ile 1 gunde 1 bck kilo odem attigimi biliyorum dogum sonrasi hep ictim hep kilomu o dusurdu benim

Ayva kompostosu ile ödem atılıp kilo verildiğini hiç duymamıştım
Ayva da kalmamıştır artık şansıma

Super canim sifa olsun :)

Ben de
Kiymali yumurta
1 kupa cay (2 kup sekerli-bunu da azalticam )
2 dilim tam bugday ekmegi yedim

Kizim uzun uyuyp bana izin verirse de 15 dk leslie yapicam gun icinde insallah

Leslie çok iyi fikir
Ben de başlayayım inşallah

Ben doğru dürüst beslenemiyorum kahvaltı yapamıyorum Öğlen yemeği de yok ayakta Ne bulursam Atıştırıyorum yalnızca akşam yemeği düzgün yapabiliyorum kızım çok az uyuyup kalkıyor o uyurken de ancak evi toparla Ya biliyorum Ama bugünden itibaren düzgün kahvaltı yapacağım yapınca da paylaşacağım inşallah :)

Bizim buzlukta vardi gezerken bakin etrafina denk gelir belki

Günaydın, bebek 4ten sonra kaka sancısı çektiği için uyuyamadi ancak uyuttum, kahvaltı yapacağım. haşlanmış yumurta, domates, salatalik, peynir ile başlıyorum.

Haftasonu aklima girdiniz, kek dondurma çikolata kaçamaklar bana yarım kilo olarak dönmüş
mevcut: 56.7
neyse artık yemeyecegimize göre sorun yok.

herkese kolay gelsin!

Eklentiler

• IMG_20181016_100749675~01.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 25
@etka31112 cim ideal kilomu 55 e cektim. Ilk hedef 70 insallah. 55 sana cok zayif olur diyorlar hele bi 60 a duselim gerisini o zaman dusunurum.
Yalniz su 7 kilocuk fazlasi olanlar biraz sinir bozuyor
Ama en zor biz vercez bak da gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…