2018 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi ipti
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım ben karabiber de kırmızı pul biber de sık tuketiyorum o belki Öykü'nun metabolizmasindan olmuştur bu bebiste olmayabilir

Bana nedense sağlıklı beslenmeye başlayınca sütüm de cosacak gibi geliyor icimde öyle bir his var .Hadi insallah
Çünkü ben kocama uyup çok tatlı falan yiyordum onlar sütü azaltirmis yeni duydum

Ben isirgan otu iciyorum hem sutte yapiyor odemde atiyor istersen bir bak
Deneyeceğim sağol canım

Bana nedense sağlıklı beslenmeye başlayınca sütüm de cosacak gibi geliyor icimde öyle bir his var .Hadi insallah
Çünkü ben kocama uyup çok tatlı falan yiyordum onlar sütü azaltirmis yeni duydum

Hadi inşallah canım

Ben 2 gecedir cok ac uyumayayim diye muz yiyip 3 bardak su icip oyle uyudum. Gece bayagi sut yapti. Tesaduf mu bilemedim

Masallah diyorum ben cok yoruluyorum senin yaptiklarini 2 gunde anca yaparim
Valla ben de yapamiyordum pek kendi evime gelince bi enerji geldi sirf kizimi kontrol edebilmek icin kendimi dinc tutabilmek icin ise verdim kendimi nirmalde de agrilarim tutulmalarim olur ama Allah yardim ediyor iste sukurler olsun ki insallah sen de yapabilir hale gelirsin canim :))

@etka31112 cim ideal kilomu 55 e cektim. Ilk hedef 70 insallah. 55 sana cok zayif olur diyorlar hele bi 60 a duselim gerisini o zaman dusunurum.
Yalniz su 7 kilocuk fazlasi olanlar biraz sinir bozuyor
Bozmasın kızzz sinirini benim 7 kilo fazlam var sözde ama bunlar bana yapıştı kuzum yapıştı 55-57 kilo olmam lazım aslında ama 60 a razıyım ben bir çocuk anası olarak artık Kansızlık var bende hamile kalmak istiyorum diye son 3 yıl kilomu pek sallamadım. Bu kilo ile hamile kalmıştım zaten. En zor zayıflayanlardan biri kesin ben olcam

beb de hamileyken yemiyordum. simdi kv bizde kendi firinda ekmek yapıyor çeşit çeşit, biz de tereyağ sürüp yiyoruz tabi artik yemeyecegim ama kosullarimi görün nelere dayanmam lazım. sicak tazecik ekmek cok tehlikeli
Kucuk bi parca ye bence nefsini koreltsin yeter sonra sutun etkilenmesin derler buyukler spor yapar telafi edersin bence

İnsallah cogalir canim :)

Ogle yemegimi yiyebildim sonunda titremeye baslamistim artik 3 seferde yedim :))
1 dilim krem peynirli tam bugday ekmegi
4 cherry domates
4 yesil zeytin
1 kucuk salatalik
Kucukparca suzme peynir
1 bardak su

Spor yapabilecek miyim bilmiyorum bugunku islerim bitti birtek mutfakta kaldi isim corba yapicam ve mutfagi toplicam

beb de hamileyken yemiyordum. simdi kv bizde kendi firinda ekmek yapıyor çeşit çeşit, biz de tereyağ sürüp yiyoruz tabi artik yemeyecegim ama kosullarimi görün nelere dayanmam lazım. sicak tazecik ekmek cok tehlikeli
Benim de 1 hafta annem yanımda ben de çok zor koşullardayım

Biz de annemle Manavgat’a geldik. Çok şükür uyudu sıpa arabada
Benim de Annemin bahcesi baraj gölü kenarinda. Bahçede yetiştirdigi organik mi organik elmalar armutlar domates biber bal kabagi incir hatta bu mevsimde çilekleri vardi onlari toplamaya gittik. Bahcede yemekle ugrasmayalim diye yol ustundeki balikcida yemek molasi verdik. Oglen 2 tane alabalik izgara yedim. Bahcede cayin yanina bir tane halley kacamagi yapmis olabilirim. Dalindan taze kopmus incir 3 tane ve birkac tane cilek de yemis olabilirim.
Aksama da yine bahceden getirdiğim kabagi pisirecegim. Fazladan yapip şu sicak yemek konservesi olayini da bir deneyeyim diyorum.

Son düzenleme:
Kizlar ideal kilo kadinlar icin boyumuzla ayni. Mesela ben 1.53 um en ideal 53 olmaliyim. Birde max 10 fazlasi yani 63 min 10 dusugu 43 olabilirim ama en iyisi 53 olmam. Bunu bana diyetisyenim soylemisti. Buna gore belirleyin derim ideal kilonuzu :)
Senin diyetisyen bayagi balik etli seviyor anlasilan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…