Ben oglene gectim. Elazig da baraj kenarında izgara alabalik yiyecegim. Anlayacaginiz disari bile ciktimBen kahvaltiyi yeni yaptim :)
Ohhh ne guzel mis gibi hava Ankarada hava cok bozuk tam uyku havasi :) calisirken erken ama evdeyken hic erken kahvalti yapamiyorumBen oglene gectim. Elazig da baraj kenarında izgara alabalik yiyecegim. Anlayacaginiz disari bile ciktimEki Görüntüle 2198344
Canım ben karabiber de kırmızı pul biber de sık tuketiyorum o belki Öykü'nun metabolizmasindan olmuştur bu bebiste olmayabilir
Ooooh sefan olsun :)Ben oglene gectim. Elazig da baraj kenarında izgara alabalik yiyecegim. Anlayacaginiz disari bile ciktimEki Görüntüle 2198344
Deneyeceğim sağol canımBen isirgan otu iciyorum hem sutte yapiyor odemde atiyor istersen bir bak
Bana nedense sağlıklı beslenmeye başlayınca sütüm de cosacak gibi geliyor icimde öyle bir his var .Hadi insallah
Çünkü ben kocama uyup çok tatlı falan yiyordum onlar sütü azaltirmis yeni duydum
Valla ben de yapamiyordum pek kendi evime gelince bi enerji geldi sirf kizimi kontrol edebilmek icin kendimi dinc tutabilmek icin ise verdim kendimi nirmalde de agrilarim tutulmalarim olur ama Allah yardim ediyor iste sukurler olsun ki insallah sen de yapabilir hale gelirsin canim :))Masallah diyorum ben cok yoruluyorum senin yaptiklarini 2 gunde anca yaparim
Bozmasın kızzz sinirini benim 7 kilo fazlam var sözde ama bunlar bana yapıştı kuzum yapıştı 55-57 kilo olmam lazım aslında ama 60 a razıyım ben bir çocuk anası olarak artık@etka31112 cim ideal kilomu 55 e cektim. Ilk hedef 70 insallah. 55 sana cok zayif olur diyorlar hele bi 60 a duselim gerisini o zaman dusunurum.
Yalniz su 7 kilocuk fazlasi olanlar biraz sinir bozuyor
Kucuk bi parca ye bence nefsini koreltsin yeter sonra sutun etkilenmesin derler buyukler spor yapar telafi edersin bencebeb de hamileyken yemiyordum. simdi kv bizde kendi firinda ekmek yapıyor çeşit çeşit, biz de tereyağ sürüp yiyoruztabi artik yemeyecegim ama kosullarimi görün nelere dayanmam lazım. sicak tazecik ekmek cok tehlikeli
İnsallah canim :)68 kiloda 38 beden giyiniyorum ama bana fazla geliyor. Ben daha ince olmayi seviyorum
İnsallah cogalir canim :)Bana nedense sağlıklı beslenmeye başlayınca sütüm de cosacak gibi geliyor icimde öyle bir his var .Hadi insallah
Çünkü ben kocama uyup çok tatlı falan yiyordum onlar sütü azaltirmis yeni duydum
Benim de 1 hafta annem yanımda ben de çok zor koşullardayımbeb de hamileyken yemiyordum. simdi kv bizde kendi firinda ekmek yapıyor çeşit çeşit, biz de tereyağ sürüp yiyoruztabi artik yemeyecegim ama kosullarimi görün nelere dayanmam lazım. sicak tazecik ekmek cok tehlikeli
Ben hamilelikte sonlara doğru tiksinmiştim hayat çok zordu benim için. Yumurta ve peynirsiz hayat düşünemiyorumBende yumurta yiyemiyorum bir gun yersem bir gun yiyemiyorum
Biz de annemle Manavgat’a geldik. Çok şükür uyudu sıpa arabadaBen oglene gectim. Elazig da baraj kenarında izgara alabalik yiyecegim. Anlayacaginiz disari bile ciktimEki Görüntüle 2198344
Sifa olsun :)ilk gün diye öğle uykusu yürüyüşünü uzattım. 12.1 km yürümüşüm (18k+ adim). 1 avuç fındık ve kuru erik yedim, akşama firinda balik yapiyoruz.
Benim de Annemin bahcesi baraj gölü kenarinda. Bahçede yetiştirdigi organik mi organik elmalar armutlar domates biber bal kabagi incir hatta bu mevsimde çilekleri vardi onlari toplamaya gittik. Bahcede yemekle ugrasmayalim diye yol ustundeki balikcida yemek molasi verdik. Oglen 2 tane alabalik izgara yedim. Bahcede cayin yanina bir tane halley kacamagi yapmis olabilirim. Dalindan taze kopmus incir 3 tane ve birkac tane cilek de yemis olabilirim.Biz de annemle Manavgat’a geldik. Çok şükür uyudu sıpa arabada
Senin diyetisyen bayagi balik etli seviyor anlasilanKizlar ideal kilo kadinlar icin boyumuzla ayni. Mesela ben 1.53 um en ideal 53 olmaliyim. Birde max 10 fazlasi yani 63 min 10 dusugu 43 olabilirim ama en iyisi 53 olmam. Bunu bana diyetisyenim soylemisti. Buna gore belirleyin derim ideal kilonuzu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?