2018 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi ipti
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kizlar ben de ağustos annesi olacaktim ama malesef 33. Haftada dogum olunca temmuz annesi oldum diyete baslamaya karar verdim ben de araniza katilabilir miyim
Hoşgeldin, hayırlı olsun bebeğiniz :)

Hareket canım ana o da ben de Yok bitkiler de süte etkiler mi bilemedim

Kahvalti hazirladim. Seker cizzzz seker yok. Ama diğerlerinden bolca var. En onemli öğün zaten. Kahvaltimdan taviz veremem
Afiyet olsun canım hepsi çok sağlıklılar , ben de kahvaltıdan ödün veremem sanırım

Kizlar hadi hayirli olsun mubarek sali ne yiyip icecegimize yol gosterecek bir arkadas yokmu
Ben sabah 2 haşlanmış yumurta peynir yanında yeşillik yiyorum bu benim her günkü kahvaltım. Ekmek hiç yemiyorum bizim evde hiç ekmek olmaz ama 2 dilim yenebilir bence. Yanında da süt çayı içiyorum

Yok tatlim 68 cok fazla bana. Boya +-10 hesaplayip soyluyorlar ama bence gerçeklik payi yok. 69 ile hamile kaldim ve kiloluydum.
kilo rakamsal olarak yanıltıcı, vücut tipi, kaslar fln çok etkiliyor.önemli olan yağ miktarı ve görüntü bence.
esime bugün başlıyorum dedim, bi 10 kilo versen sahane olur dedi
ilk zamanlar ye süt olsun filan diyordu şimdi bebek kilo alıyor herşey yolunda diye...

neyse benim hedef kalsin, 50nin altı şimdilik hayal gibi.

Suana kadar
Evi topladim
Kusun altini temizledim
Evi supurdum
Mutfagin toplanmasi yarim kaldi :)) kizi uyutmaya calisiyorum

1 bardak su
2 bardak ev yapimi sekersiz visne suyu ictim

Sirada mutfagi tamamlamak
Yerleri silmek
Balkonlari temizlemek var

Yari spor yapmis olucam sanirim :))

Kizlar ideal kilo kadinlar icin boyumuzla ayni. Mesela ben 1.53 um en ideal 53 olmaliyim. Birde max 10 fazlasi yani 63 min 10 dusugu 43 olabilirim ama en iyisi 53 olmam. Bunu bana diyetisyenim soylemisti. Buna gore belirleyin derim ideal kilonuzu :)

Masallah diyorum ben cok yoruluyorum senin yaptiklarini 2 gunde anca yaparim

Ben sabah 2 haşlanmış yumurta peynir yanında yeşillik yiyorum bu benim her günkü kahvaltım. Ekmek hiç yemiyorum bizim evde hiç ekmek olmaz ama 2 dilim yenebilir bence. Yanında da süt çayı içiyorum
beb de hamileyken yemiyordum. simdi kv bizde kendi firinda ekmek yapıyor çeşit çeşit, biz de tereyağ sürüp yiyoruz tabi artik yemeyecegim ama kosullarimi görün nelere dayanmam lazım. sicak tazecik ekmek cok tehlikeli

Sabah 8de uyuyabildigimiz icin yeni kalktım .Tartim 85.7 86 diyelim .Hadi Bakalım kahvaltimi hazirliyorum şimdi bugün öğlen sadece meyve yerim herhalde zaten çok geç kalktım

Hareket canım ana o da ben de Yok bitkiler de süte etkiler mi bilemedim

Bilmeden bitki tüketemem ben de
Bol su ve leslie destekli başlayayım bakalım

E Egepam ben kırmızı biber yediğimde Öykü Duru’nun poposu çok yara olmuştu o yüzden bu bebişte daha hiç biber tüketmedim. Karabiber metabolizmayı inanılmaz hızlandırıyor.

Ben isirgan otu iciyorum hem sutte yapiyor odemde atiyor istersen bir bak

Walla dedigim gibi 68 kiloda 38 beden kumas 27 beden kot giyiniyorum ama ben fazla hissediyorum. Yillarca spor yaptigim icin yag selulit olayi fazla yok bende. Biraz da genetik etimiz sıkı
60 alti psikolojik bir sinir oldu benim icin. Yillardir 60 civarina inip geri aliyorum. Bu sefer 60 altina ineyim ki 60 i gectigimde boğazıma dur diyeyim. Yani insallah

Bende yumurta yiyemiyorum bir gun yersem bir gun yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…