Hoşgeldin, hayırlı olsun bebeğiniz :)Selam kizlar ben de ağustos annesi olacaktim ama malesef 33. Haftada dogum olunca temmuz annesi oldumdiyete baslamaya karar verdim ben de araniza katilabilir miyim
Hareket canım ana o da ben de YokEki Görüntüle 2198288
Gecenin saat 4 ünde 66.8 çıkmıştım
Saat 8 de 66.9
Yattığım yerde şişiyorum maşallah
Şaka bir yana elim ayağım acayip şiş yine
Ödem attıracak şeyleri yazarsanız sevinirim
Bol su içiyorum başka ne yapsam bilemedim
Afiyet olsun canım hepsi çok sağlıklılar , ben de kahvaltıdan ödün veremem sanırımKahvalti hazirladim. Seker cizzzz seker yok. Ama diğerlerinden bolca var. En onemli öğün zaten. Kahvaltimdan taviz veremem
Ben sabah 2 haşlanmış yumurta peynir yanında yeşillik yiyorum bu benim her günkü kahvaltım. Ekmek hiç yemiyorum bizim evde hiç ekmek olmaz ama 2 dilim yenebilir bence. Yanında da süt çayı içiyorumKizlar hadi hayirli olsun mubarek sali ne yiyip icecegimize yol gosterecek bir arkadas yokmu
İnsanı bir heyecan sarıyor di mi kahvaltı sırasında öğleni düşünüyorum ben deOhoooooo millet nerdesiniz. Hadi heyecan yok mu... oglen ne yiyecegizbu arada kahvaltim yeni bitmisti
Yok tatlim 68 cok fazla bana. Boya +-10 hesaplayip soyluyorlar ama bence gerçeklik payi yok. 69 ile hamile kaldim ve kiloluydum.Diyetisyenim bilgisiyle soylicem
Min 58 max 78 olman lazim en ideal 68 kg olman gerek :)
Teşekkür ederim Sizin de Bebeğiniz hayırlı olsunHoşgeldin, hayırlı olsun bebeğiniz :)
kilo rakamsal olarak yanıltıcı, vücut tipi, kaslar fln çok etkiliyor.önemli olan yağ miktarı ve görüntü bence.Yok tatlim 68 cok fazla bana. Boya +-10 hesaplayip soyluyorlar ama bence gerçeklik payi yok. 69 ile hamile kaldim ve kiloluydum.
Yag kas oranindan belki farkli gorunuyir olabilirsin canimYok tatlim 68 cok fazla bana. Boya +-10 hesaplayip soyluyorlar ama bence gerçeklik payi yok. 69 ile hamile kaldim ve kiloluydum.
Masallah diyorum ben cok yoruluyorum senin yaptiklarini 2 gunde anca yaparimSuana kadar
Evi topladim
Kusun altini temizledim
Evi supurdum
Mutfagin toplanmasi yarim kaldi :)) kizi uyutmaya calisiyorum
1 bardak su
2 bardak ev yapimi sekersiz visne suyu ictim
Sirada mutfagi tamamlamak
Yerleri silmek
Balkonlari temizlemek var
Yari spor yapmis olucam sanirim :))
beb de hamileyken yemiyordum. simdi kv bizde kendi firinda ekmek yapıyor çeşit çeşit, biz de tereyağ sürüp yiyoruzBen sabah 2 haşlanmış yumurta peynir yanında yeşillik yiyorum bu benim her günkü kahvaltım. Ekmek hiç yemiyorum bizim evde hiç ekmek olmaz ama 2 dilim yenebilir bence. Yanında da süt çayı içiyorum
Hareket canım ana o da ben de Yokbitkiler de süte etkiler mi bilemedim
68 kiloda 38 beden giyiniyorum ama bana fazla geliyor. Ben daha ince olmayi seviyorumYag kas oranindan belki farkli gorunuyir olabilirsin canim
Ben kahvaltiyi yeni yaptim :)Ohoooooo millet nerdesiniz. Hadi heyecan yok mu... oglen ne yiyecegizbu arada kahvaltim yeni bitmisti
Ben isirgan otu iciyorum hem sutte yapiyor odemde atiyor istersen bir bak
Walla dedigim gibi 68 kiloda 38 beden kumas 27 beden kot giyiniyorum ama ben fazla hissediyorum. Yillarca spor yaptigim icin yag selulit olayi fazla yok bende. Biraz da genetik etimiz sıkıkilo rakamsal olarak yanıltıcı, vücut tipi, kaslar fln çok etkiliyor.önemli olan yağ miktarı ve görüntü bence.
esime bugün başlıyorum dedim, bi 10 kilo versen sahane olur dedi
ilk zamanlar ye süt olsun filan diyordu şimdi bebek kilo alıyor herşey yolunda diye...
neyse benim hedef kalsin, 50nin altı şimdilik hayal gibi.
Bende yumurta yiyemiyorum bir gun yersem bir gun yiyemiyorumBen sabah 2 haşlanmış yumurta peynir yanında yeşillik yiyorum bu benim her günkü kahvaltım. Ekmek hiç yemiyorum bizim evde hiç ekmek olmaz ama 2 dilim yenebilir bence. Yanında da süt çayı içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?