Oh afiyet olsun bol bol süt olsun ama yağ olmasınBenim de Annemin bahcesi baraj gölü kenarinda. Bahçede yetiştirdigi organik mi organik elmalar armutlar domates biber bal kabagi incir hatta bu mevsimde çilekleri vardi onlari toplamaya gittik. Bahcede yemekle ugrasmayalim diye yol ustundeki balikcida yemek molasi verdik. Oglen 2 tane alabalik izgara yedim. Bahcede cayin yanina bir tane halley kacamagi yapmis olabilirim. Dalindan taze kopmus incir 3 tane ve birkac tane cilek de yemis olabilirim.
Aksama da yine bahceden getirdiğim kabagi pisirecegim. Fazladan yapip şu sicak yemek konservesi olayini da bir deneyeyim diyorum.
OlabilirSenin diyetisyen bayagi balik etli seviyor anlasilan
Kacamaksiz bu saate gelmiş bulunmaktayım. Beboş da erken uyursa değmeyin keyfime
Tüm gün Deniz Arel kendini kucakta taşıttı gazı vardı sanırımspor niyetine taşıdım bugün umarım işe yarar.
Çekirdek keyfi yapamadan sağlıklı beslenmeye başladım. Benim datluş kocam ne yaptı? Çekirdek yiyemedim diye bugün alıp gelmiş. Ama ama ama bu da yapılmaz kiiii. Kendine de tatlı almış
Benim yengem de aylarda ayakta emzirdi şu an 45 kilo, bu işe mi el atsakBen de misafirim olduğu halde hiçbir şey kaçırmadım
6 dan önce yemek olayım bitti
Az sonra bir rezene içerim
Rezenenin yap yakma özelliği de varmış
Sevindim
Leslie yapacağım demiştim ev hiç boş kalmadı yapamadım
Yarar canım hareket harekettir
Bir yakınımın bebişi sadece ayakta hareket halinde meme alıyordu
Annesi en son 50 kiloydu
Olmadı topikçe hoplaya zıplaya emziririz
Ayyy ise başlayınca zaten ayakta olacağım. 50-60 kilo olmak kulağa hoş geliyor da bu bünye dayanamazBenim yengem de aylarda ayakta emzirdi şu an 45 kilo, bu işe mi el atsak
Ben kaçamağı kilo vermem yavaslayinca yapıyorum vücudu şaşırtmak o dönemlerde çok işe yarıyor ama tabi istersen ödül olarak yapabilirsin. Benim kilo verme süreçlerim hep psikopat bir disiplinde olur .Bir kere misafire çayın yanina 8 çeşit hamurisi yapıp ağzıma surmemisligim var ne yaparken ne servis ederken. Ahh ahh tekrar o dirayeti çok istiyorumAyyy ise başlayınca zaten ayakta olacağım. 50-60 kilo olmak kulağa hoş geliyor da bu bünye dayanamaz
Bu arada çekirdek yemedim. Kilo verince kendimi odullendirebilirim dimi
Dirayeti geçtim de kuzum 8 çeşit hamur işi nedir yaaa. 35 yaşındayım geçen yıl sonu biraz zoraki izne çıkarıldım, hamileliğim çok Yeni olduğundan eşim paşa bir yere de salmadı ilk poğaçamı o iki hafta içinde yaptım. Hiç sevmiyorum mutfak işlerini yaaaaa...Ben kaçamağı kilo vermem yavaslayinca yapıyorum vücudu şaşırtmak o dönemlerde çok işe yarıyor ama tabi istersen ödül olarak yapabilirsin. Benim kilo verme süreçlerim hep psikopat bir disiplinde olur .Bir kere misafire çayın yanina 8 çeşit hamurisi yapıp ağzıma surmemisligim var ne yaparken ne servis ederken. Ahh ahh tekrar o dirayeti çok istiyorum
Kofteli salata olabilir yanina da corba ya da yogurt :)Gunaydin kizlar.
Dun ilk gun iyi geçti benim icin. Bir tane halley ve taze incir cilek disinda kacamagim olmadi
Sabah kahvalti resmi atmistim, bu sabah da ayni sekilde yaparım kahvaltiyi. Oglen balik izgara aksam da kabak yemegi ve bulgur pilavi yedim.
Bugun kabak yemeginden kalani oglen ogunu yapacam. Aksama ne yapayim kararsizim. Fikirlere acigim. Az yagli kiyma cikarmistim acaba ne yapsam?
Benim için yemek yapmak terapi gibi çok severim hamile olana kadar garip garip tarifler öğrenip sürekli yapardım evde normal kurufasulye pilav yediğimiz azdı :) pazar günleri bütün yemeklerimi yapardım buzluga depolardim haftaici kolaylık olurdu. Gezmeyi falan sevmiyorum beni mutfaga bırakıp malzemelerimi versinler müziğimi açıp yemek yapayım :) ha temizliği utuyu de başkası yapsın mümkünseDirayeti geçtim de kuzum 8 çeşit hamur işi nedir yaaa. 35 yaşındayım geçen yıl sonu biraz zoraki izne çıkarıldım, hamileliğim çok Yeni olduğundan eşim paşa bir yere de salmadı ilk poğaçamı o iki hafta içinde yaptım. Hiç sevmiyorum mutfak işlerini yaaaaa...
Canım yapabilirsen proteini biraz arttır bence , sütümüz etkilenmesin , yumurta peynir süt falan ekleyebilirsinGunaydin kizlar
Kahvaltim
Yarim cemenli t.b.e*
Yarim krem peynirli t.b.e*
1,5 çay bard. Çay (sekersiz)
2 yesil zeytin
1 cherry domates
1 salatalık
*T.b.e: tam bugday ekmegi
Pazardan yemeği yapmak hep hayalim oldu ama her pazar kurt tuttu beni gezecek yer aradım durdum, ama aslında yemek yapmayı ben de çok severimBenim için yemek yapmak terapi gibi çok severim hamile olana kadar garip garip tarifler öğrenip sürekli yapardım evde normal kurufasulye pilav yediğimiz azdı :) pazar günleri bütün yemeklerimi yapardım buzluga depolardim haftaici kolaylık olurdu. Gezmeyi falan sevmiyorum beni mutfaga bırakıp malzemelerimi versinler müziğimi açıp yemek yapayım :) ha temizliği utuyu de başkası yapsın mümkünse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?