- 31 Ağustos 2018
- 1.323
- 2.643
- 133
- 37
Amin İnşAllahHayırdır inşallah canım, sağlıkla gelsinlerde fark etmez
3.gunu bekleyip gorcekler cnm. 3.gun transferi kotu degilki. Masal 3.gun embriyosuydu ve simsiki tutundu bak simdi 3 yasindaInsallah canim ya guzel dusunmeye calisiyorum ama cok stres oldum elimde degil.
Dogru diyorsun istedigimiz 1 bebek sadece..
Kaliteli olmasa riske atmazlardi degilmi transfer iptal olur sonucta.
Beni aradilar tekrar
Yarin 10 da transfere giriyorum
Boyle alelacele 2 gunde daha ne oldugunu anlamadan..
Hemsireye sordum neden boyle diye
Anne rahminde yasama sansi daha yuksek oldugu icin bazi embriyolarda riske atilmaz dedi yinede yrn doktor daha detayli bilgilendiricekmis.
Hakkimda hayirlisi.
Hakkinda hayirlisi olsun canim.transferin guzel gecsin Rabbim yuzunu guldursunnn. 10 gun sonra hamisim diye guzel haberlerini alalim insallahhhhBeni aradilar tekrar
Yarin 10 da transfere giriyorum
Boyle alelacele 2 gunde daha ne oldugunu anlamadan..
Hemsireye sordum neden boyle diye
Anne rahminde yasama sansi daha yuksek oldugu icin bazi embriyolarda riske atilmaz dedi yinede yrn doktor daha detayli bilgilendiricekmis.
Hakkimda hayirlisi.
3.gunu bekleyip gorcekler cnm. 3.gun transferi kotu degilki. Masal 3.gun embriyosuydu ve simsiki tutundu bak simdi 3 yasinda
Sana kendimden örnek vermek istiyorum. İlk tüp bebek denememde 5 yumurta toplandı bir tanesi hiç döllenmedi. Geriye kalan 4 yumurtadan 2sini 3. Gün transfer edip 2sini 5. Güne kadar takip ettiler. Ve 5. Güne geldiğinde çöp oldular çünkğ yeterli bölünmeyi gerçekleştirmemişlerdi. Transfer anında eğer geri kalanlar 5e ulaşırsa transferdeki 2 embriyonunda tutunması yüksek dediler. Bende 5. Gün çöp olunca 2 embriyo tutmayacak diye hiç kendime özen göstermedim. Koşturdum ev taşıdım vs.. ve gebelik testi yaptırdığımda gördümki pozitif hemde ikiz. Allahtan ümit kesilmez onlar tecrübe kitap bilgisine göre bize bilgi verip en iyisini yapmaya çalışıyorlar takdir allahın. Yoktan var eden allah nasip ettiyse olacaktır. Gönlünü ferah moralini yüksek tut canım.
Yumurta sayısına göre eğer fazlaysa ve bölünleri iyi gidiyorsa 5. Günü bekliyorlar. Çünkü 5. Gün embriyosu çok daha kaliteli olan yumurtalar arasında en kalitelisini bulmak için bekliyorlar blastokist olmasını. Ama benim gibi rezerv az 5. Güne ulaşması zor sayıda az ise riske girmeyip hemen 3. Gün transfer ediyorlar.
Bildiğim kadarıyla her yumurta bası 200 değer çıkıyor sizde en az 15 yumurta oluşabileceği görünüyor. Tabi önemli olan sayı değil kalite. Akrabamda 15 yumurta toplandı 4tanesi 5. Güne ulaştıKizlarrrr size bisey sorcam bugun e2 verdim. Sonuca internetten baktim >3000 yaziyodu bu nedemek
3 binden fazla imiş değerin yani abyagı cok olmus yumurtan en az 15 taneKizlarrrr size bisey sorcam bugun e2 verdim. Sonuca internetten baktim >3000 yaziyodu bu nedemek
Gelsin minnoslarrKizlarrrr size bisey sorcam bugun e2 verdim. Sonuca internetten baktim >3000 yaziyodu bu nedemek
Guzel gecicek kacyumurta toplanicak ortalama birsey soyledimi doktorunOf kizlar 6.opum ama cok heycanliyimm uyku da gelmez bu gun napcam ben yarinn.
ayy bende olsam gelmez uykum. opudan sonra beklemek daha bi zorr. içim içimi yer ayy döllendi mi aman 3. güne gidermi? vs vs.allahh hepimize sabır versin :)) inşallah cooo güzel kaliteli yumoslar toplarlar.Of kizlar 6.opum ama cok heycanliyimm uyku da gelmez bu gun napcam ben yarinn.
Biliyorum canim benimde ilk denememde 27 yumurt toplanmisti 5.gune sadece 3 tanesi kalmistiBildiğim kadarıyla her yumurta bası 200 değer çıkıyor sizde en az 15 yumurta oluşabileceği görünüyor. Tabi önemli olan sayı değil kalite. Akrabamda 15 yumurta toplandı 4tanesi 5. Güne ulaştı
Rabbim gönlüne göre versin inşallah ikiz de cesaret işi doğrusu Allah dağına göre kar verir. Oğlun kaç yaşında?Oğlumda iki tane koymuşlardi, biri devam etmişti, diğerinin kalbi durmustu. Eşim ısrarla 2 diyor başka bişey demiyor
Tabiki, hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun.
Bu gece rüyamda ikiz bebekler gördüm. Biri uyuyordu, diğerinin gözleri açıktı, Maviş Maviş bakıyorduerkek bebekti ikiside
Duamdasın canımSagol canim insallah
Hayirli sonuclar nasip etsin rabbimm
Dua edin bize.. sonrasinda zorlu bekleyis basliyacak.
sira sira guzel haberleri verelim insallah.
ne güzel rüyaymış buuu :)) inşallah gerçek olacak hayırlısıyla.Oğlumda iki tane koymuşlardi, biri devam etmişti, diğerinin kalbi durmustu. Eşim ısrarla 2 diyor başka bişey demiyor
Tabiki, hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun.
Bu gece rüyamda ikiz bebekler gördüm. Biri uyuyordu, diğerinin gözleri açıktı, Maviş Maviş bakıyorduerkek bebekti ikiside
Cnm yarin transfer dedilermi sana kesin. Biz 10.30da hastaneye gelcez. Hazirlik fln 11.30 opuya alcaz dedilerOyy maassallah ona cok tatli annesi.
Ama biz 3.gun bile olmuyoruz.
Yarin 2. Gun daha. 2 ila 5 gun duruma gore transferin normal oldugunu soylediler.
Tek embriyo oldugu icin bekleyerek sans bitirmek istemiyorlar.
Anne rahminde gelisimi daha kolay oldugu icinmis. Oyle canim allah nasip ettikten sonra 3 mus 5 mis hic hükmü yok. Pozitif olmaya calisiyorum. Senin opu kacta yarin belki karsilasiriz yine.
Canim benim agzina saglik
Gercekten de umut oldun cok sagol
Umarim benim minigim de cok gucludur de
Simsiki tutunur annesine.
Ablasi cok heyecanla onu bekliyor
Al bendende okadar. Kasiklarimda agri var hizli yuruyemiyorum. Sanirim doktorum bidahaki ay transfer etmekte hakli cunku karnimda normalden şiş durumda. Sabah 10.30da hastadeyiz insallah yumurtalarimiz kaliteli olur dollenmeleri basarili gecer ve transfer sonrasi tombik gobuslerle gezerizOf kizlar 6.opum ama cok heycanliyimm uyku da gelmez bu gun napcam ben yarinn.
ya kızlar bırazdan catlatma ıgnemı vurcam ödüm kopuyo yumurtalar toplanmadan catlar dıye:) bide bayagı kasıklarda agrım var. yumurtlama dönemimdede böyle oluyordu. ondan korkuyorumAl bendende okadar. Kasiklarimda agri var hizli yuruyemiyorum. Sanirim doktorum bidahaki ay transfer etmekte hakli cunku karnimda normalden şiş durumda. Sabah 10.30da hastadeyiz insallah yumurtalarimiz kaliteli olur dollenmeleri basarili gecer ve transfer sonrasi tombik gobuslerle gezeriz
Agri bendede var canim hizli yuruyemiyorum sanki gaz dolu icim.ya kızlar bırazdan catlatma ıgnemı vurcam ödüm kopuyo yumurtalar toplanmadan catlar dıye:) bide bayagı kasıklarda agrım var. yumurtlama dönemimdede böyle oluyordu. ondan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?