2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

ya kızlar bırazdan catlatma ıgnemı vurcam ödüm kopuyo yumurtalar toplanmadan catlar dıye:) bide bayagı kasıklarda agrım var. yumurtlama dönemimdede böyle oluyordu. ondan korkuyorum
O tedirginliği hepimiz yaşıyoruz heralde endişelenme benim de ağrım gazım çoktu sanki balonlar var gibiydi içimde şu an hormonal olarak çok farklısın normal aylarınla kıyaslama.

Duamdasın canım bol bol oku transfer sırasında. Transfer için saat verdiler mi sana yada yapman gereken bişey var mıymış ?

Yok canim.sadece hafif idrara sıkışık olmami istedi amtibiyotigi almayin ac gelnenize gerek yok dedi. Saat 10 da orda olucam kacta alirlar arrik bilmiyorum.
Allah razi olsun dualae karsilikli.
Hepimiz guzel gunler gorelim..

Cnm yarin transfer dedilermi sana kesin. Biz 10.30da hastaneye gelcez. Hazirlik fln 11.30 opuya alcaz dediler

Aynen canim kesin aradilar tekrar 10 da orda olucam. Sana da bol sans yrn icin. Kokayca atlat insallah kaliteli bol bol yumurtalarin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…