- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
aynen ya yumurtalıklarımda doluluk hıssı var hayırlısıyla atlatsak opuyuAgri bendede var canim hizli yuruyemiyorum sanki gaz dolu icim.
O tedirginliği hepimiz yaşıyoruz heralde endişelenmeya kızlar bırazdan catlatma ıgnemı vurcam ödüm kopuyo yumurtalar toplanmadan catlar dıye:) bide bayagı kasıklarda agrım var. yumurtlama dönemimdede böyle oluyordu. ondan korkuyorum
Amin insallah. Rabbim hepimizin yuzunu guldursunaynen ya yumurtalıklarımda doluluk hıssı var hayırlısıyla atlatsak opuyu
Benim göğüslerim cok kötü yürürken tutuyorumaynen ya yumurtalıklarımda doluluk hıssı var hayırlısıyla atlatsak opuyu
Son ignelerimiz yaşasın yarin igne yok ☺☺☺☺ya kızlar bırazdan catlatma ıgnemı vurcam ödüm kopuyo yumurtalar toplanmadan catlar dıye:) bide bayagı kasıklarda agrım var. yumurtlama dönemimdede böyle oluyordu. ondan korkuyorum
aa benım göğüsler normal :)Benim göğüslerim cok kötü yürürken tutuyorum
ay sorma banada rahatlam gelecek son ıgneyı yapayımda. pekı acıtıyormu catlatma ıgnesı.Son ignelerimiz yaşasın yarin igne yok ☺☺☺☺
Valla ben dun gece vurdurdum ama hiiiic hissetmedim. Hatta eve gelince anneme dedim bak bi yoksa kadin igneyi yapmadimi diyeay sorma banada rahatlam gelecek son ıgneyı yapayımda. pekı acıtıyormu catlatma ıgnesı.
:))) duyarsızlastık sanırım :)))Valla ben dun gece vurdurdum ama hiiiic hissetmedim. Hatta eve gelince anneme dedim bak bi yoksa kadin igneyi yapmadimi diye
Ilk denememde igne acimadi ama benim tansiyonum falan duştu yarimsaatde normale dondum birazdan yapicam bakalim buseferde olacakmıay sorma banada rahatlam gelecek son ıgneyı yapayımda. pekı acıtıyormu catlatma ıgnesı.
Insallah yumoşlar sana sıkıca tutunurlarMerhaba,
Bende cumartesi transfer oldum. 2 tane dondurulmuş embriyo koyuldu. Bugün 3.günüm.
yaptım ıgneyı hıc acımadı. ama sonradan yaktı az bısey . benımde dustu tansıyonum. ama korktugumdan olabılır :)))Ilk denememde igne acimadi ama benim tansiyonum falan duştu yarimsaatde normale dondum birazdan yapicam bakalim buseferde olacakmı
Kizlar vurdum igneleri benim icin en sıkıntili kısım bitti ☺☺☺☺☺☺☺
ay süper sen en keyıflı kısmındasın :))insallah ikiside sımsıkı tutunur sana.Merhaba,
Bende cumartesi transfer oldum. 2 tane dondurulmuş embriyo koyuldu. Bugün 3.günüm.
Ayakta yaptıysan ondan ben busefer oturarak yaptim sıkıntı olmadıyaptım ıgneyı hıc acımadı. ama sonradan yaktı az bısey . benımde dustu tansıyonum. ama korktugumdan olabılır :)))
aslında oturuyordum ama hemen kalktım bıtınce. neyseki bitttiiii. :)) inşallah yumurtalarıda sag salım toplarlar :)))Aya
Ayakta yaptıysan ondan ben busefer oturarak yaptim sıkıntı olmadı
Duamdasın canımbol bol oku transfer sırasında. Transfer için saat verdiler mi sana yada yapman gereken bişey var mıymış ?
Cnm yarin transfer dedilermi sana kesin. Biz 10.30da hastaneye gelcez. Hazirlik fln 11.30 opuya alcaz dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?