- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
aa neden iki tane acabaBende catlatma ignesi icin bekliyorum tam 22.30 da yaptircam. Ama benim 2 tane kizlar. Biri sol taraftan digeri sag taraftan yaptir dedi hemsire. Ovitrelle
gözün aydın canımmm inşalah kat kat katlanır sonucun yarın mutlaka yaz olur mu?Eylulde tedaviye basladim arkadaşlar 10 Ekim'de transferim gerceklesti Ekim'de olsun istedim bı ay bile beklemek istemedim çok dua çok çok dua ettim 12. Gun değerim 65 yarın tekrar vericem kan insallai ikiye katlar tedaviye başlayanlar sonucunu alacak olanlar hepimizin yolu acik olsun inşallah..
Inşallah güzel geçer. Sağlıklı yumurtaların ve embiriyoların olur. Sonu pozitif olur. Rabbim bu kez yüzünü güldürür :)Of kizlar 6.opum ama cok heycanliyimm uyku da gelmez bu gun napcam ben yarinn.
Sağol canım, amin. Oğlum 3bucuk yaşında :)Rabbim gönlüne göre versin inşallah ikiz de cesaret işi doğrusu Allah dağına göre kar verir. Oğlun kaç yaşında?
Amin canım, hepimizin hayalleri gerçek olsun :)ne güzel rüyaymış buuu :)) inşallah gerçek olacak hayırlısıyla.
Merhaba canım, inşallah pozitif sonuç alırsın. :)Merhaba,
Bende cumartesi transfer oldum. 2 tane dondurulmuş embriyo koyuldu. Bugün 3.günüm.
Hadi hayırlısı, gelsin yumoşlar :)Kizlar vurdum igneleri benim icin en sıkıntili kısım bitti ☺☺☺☺☺☺☺
Selam canım, tedaviniz hayırlı olsun :)Selam kizlar bnde bugun başladım iğneye .. insallh güzel sonuçlar alırız
Rabbim tamamına erdirsin canım :)Eylulde tedaviye basladim arkadaşlar 10 Ekim'de transferim gerceklesti Ekim'de olsun istedim bı ay bile beklemek istemedim çok dua çok çok dua ettim 12. Gun değerim 65 yarın tekrar vericem kan insallai ikiye katlar tedaviye başlayanlar sonucunu alacak olanlar hepimizin yolu acik olsun inşallah..
Yok cnm soylemedi saymiyorlar soyle bi bakiyo okadar. Bide pko olunca cok oluyo saysada tam rakam tutturamaz yarisi bos cikiyorGuzel gecicek kacyumurta toplanicak ortalama birsey soyledimi doktorun
Amin canim insallahh. Evet daha toplanmadan dollenecekmi kac tane kalacak dondurabilcekmiyim diye dusunmeye basladim biraz da korku var tabiayy bende olsam gelmez uykum. opudan sonra beklemek daha bi zorr. içim içimi yer ayy döllendi mi aman 3. güne gidermi? vs vs.allahh hepimize sabır versin :)) inşallah cooo güzel kaliteli yumoslar toplarlar.
Kacinci gun embriyosu canim hayirli olsun bu arada insallah pozitif olurMerhaba,
Bende cumartesi transfer oldum. 2 tane dondurulmuş embriyo koyuldu. Bugün 3.günüm.
Kilodan olabilir cnm bilmiyorum arkadasin kilosunu ama bide pkoysa cok yumurtadan dolayi da iki veriyorlar ben zayifim ama iki farkli catlatma ignesi vurundum ovitrelle ve gonapeptylaa neden iki tane acaba
Aa evet haklı olabilirsin benim yumurtam az meselaondan bi iğne yetmiştirYok cnm soylemedi saymiyorlar soyle bi bakiyo okadar. Bide pko olunca cok oluyo saysada tam rakam tutturamaz yarisi bos cikiyor
Amin canim insallahh. Evet daha toplanmadan dollenecekmi kac tane kalacak dondurabilcekmiyim diye dusunmeye basladim biraz da korku var tabi
Kacinci gun embriyosu canim hayirli olsun bu arada insallah pozitif olur
Kilodan olabilir cnm bilmiyorum arkadasin kilosunu ama bide pkoysa cok yumurtadan dolayi da iki veriyorlar ben zayifim ama iki farkli catlatma ignesi vurundum ovitrelle ve gonapeptyl
Canım çokk gecmiş olsun. Ben hiç öyle birşey yasamadım . Normal değil bu durumun. Doktorun cinsmiş gercekten . Dikkat et kendineeMerhaba kızlar bugün ignelerin ozellikle menagom 5.gunu ama ben 4 gündür aşırı grip olmus eklermeleri tutmayan birine donustum. Bu doktorlar nasil normal yaşantınıza dönersiniz der. Ben muhasebeciyim ve 4 gündür hiç iş yapmadım yarin vergilerin beyan son günü. Bu nasıl birşey anlamadim. Oluyor böyle belirtiler diyip bir de özelden aramayın hast. Arayın diyorlar çok sinirlendim. Ve yarin kesinlikle bu iğneyi verirse iptal edicem. Benim 7. Denemem ve ömrümde bu iğneyi vurmadılar. Vücudum çürüdü ateş yapıyor sıtmalı gibiyim. Parmak eklemlerim bile ağrıyor. Sağlıklı beslenmek lazim karnımı en son ctesi doyurdum boğazımdan geçmiyor lokma. (Buraya kadar olanı sabah yazdim size) sonra saat 4 gibi benim ateşim baya yükseldi 40derece falandı galina nefes almakta zorlanıyordum.
Annem acil beni ılık duşa soktu . sonra acile gittik ve 39.5 ateşle yatırdılar ama müdahale edemediler doktorunuzla görüşün dediler anlaşılan iğneler bande enfeksiyon yaptı. Ateş düşürücü ve antibiyotik verdiler merkezimize sorduk. Son menagon iğneyi de vurulmadim. 4 gun çile çektim ve 4 gündür benim ateşim yüksekti ama doktor devam et diyor gribal hal normal diyor. Demekki bana alerjisi var O iğnenin gelin bakalim diyeceklerine devam devam diyip durdular. Hala 38 derecelerde atesim ama ben iyiyim şükür gözüm açıldı. Lütfen dikkat edin cevrenizde olur sizde olur ihmal etmeyin. Bir ara nefes almakta o kadar zorlandım ki tup bebek tedavisi yaparken ölücem dedim .
Rabbim korusun canım, cok geçmiş olsun yaaMerhaba kızlar bugün ignelerin ozellikle menagom 5.gunu ama ben 4 gündür aşırı grip olmus eklermeleri tutmayan birine donustum. Bu doktorlar nasil normal yaşantınıza dönersiniz der. Ben muhasebeciyim ve 4 gündür hiç iş yapmadım yarin vergilerin beyan son günü. Bu nasıl birşey anlamadim. Oluyor böyle belirtiler diyip bir de özelden aramayın hast. Arayın diyorlar çok sinirlendim. Ve yarin kesinlikle bu iğneyi verirse iptal edicem. Benim 7. Denemem ve ömrümde bu iğneyi vurmadılar. Vücudum çürüdü ateş yapıyor sıtmalı gibiyim. Parmak eklemlerim bile ağrıyor. Sağlıklı beslenmek lazim karnımı en son ctesi doyurdum boğazımdan geçmiyor lokma. (Buraya kadar olanı sabah yazdim size) sonra saat 4 gibi benim ateşim baya yükseldi 40derece falandı galina nefes almakta zorlanıyordum.
Annem acil beni ılık duşa soktu . sonra acile gittik ve 39.5 ateşle yatırdılar ama müdahale edemediler doktorunuzla görüşün dediler anlaşılan iğneler bande enfeksiyon yaptı. Ateş düşürücü ve antibiyotik verdiler merkezimize sorduk. Son menagon iğneyi de vurulmadim. 4 gun çile çektim ve 4 gündür benim ateşim yüksekti ama doktor devam et diyor gribal hal normal diyor. Demekki bana alerjisi var O iğnenin gelin bakalim diyeceklerine devam devam diyip durdular. Hala 38 derecelerde atesim ama ben iyiyim şükür gözüm açıldı. Lütfen dikkat edin cevrenizde olur sizde olur ihmal etmeyin. Bir ara nefes almakta o kadar zorlandım ki tup bebek tedavisi yaparken ölücem dedim .
Merhaba canım ... çok geçmiş olsun ya ağır bişey atlatmışsınMerhaba kızlar bugün ignelerin ozellikle menagom 5.gunu ama ben 4 gündür aşırı grip olmus eklermeleri tutmayan birine donustum. Bu doktorlar nasil normal yaşantınıza dönersiniz der. Ben muhasebeciyim ve 4 gündür hiç iş yapmadım yarin vergilerin beyan son günü. Bu nasıl birşey anlamadim. Oluyor böyle belirtiler diyip bir de özelden aramayın hast. Arayın diyorlar çok sinirlendim. Ve yarin kesinlikle bu iğneyi verirse iptal edicem. Benim 7. Denemem ve ömrümde bu iğneyi vurmadılar. Vücudum çürüdü ateş yapıyor sıtmalı gibiyim. Parmak eklemlerim bile ağrıyor. Sağlıklı beslenmek lazim karnımı en son ctesi doyurdum boğazımdan geçmiyor lokma. (Buraya kadar olanı sabah yazdim size) sonra saat 4 gibi benim ateşim baya yükseldi 40derece falandı galina nefes almakta zorlanıyordum.
Adacayi ic canim normal donemin geldiyse adacayi cok iyi sokuyo. Bende ayni problemi yasiyorum tedavime oyle basladim yoksa cok beklerdimhilal1907 beni de panoya ekler misin ?
İlk tüp bebek denemesi
Sorun pko
Transfer tarihim regli olduğumda belli olacak daha olamıyorum
Ayy sorma aynen canmm ya Allah razı. Olsun hepimize o güzel duyguları yaşatsın inşallahMaşallah canım, bak boşuna ağladın o kadarRabbim bir bebisle taclandırsın
Doktorum 10 gün sonra olmazsan ara demişti 2 gün önce aradım kliniği bi kaç gün daha bekleyin dedi yarın gidicem inşallah bekle derlerse adaçayı alırım dönüşte içerim çok teşekkürler canımAdacayi ic canim normal donemin geldiyse adacayi cok iyi sokuyo. Bende ayni problemi yasiyorum tedavime oyle basladim yoksa cok beklerdim
Çok teşekkür ederim insallah katlanr guzel haberler veririz hepimizgözün aydın canımmm inşalah kat kat katlanır sonucun yarın mutlaka yaz olur mu?
Aminnnnn canım cok teşekkür ederim cümlemizin insaallah isteyen bekleyen herkes kavussun bebeklerineInşallah güzel geçer. Sağlıklı yumurtaların ve embiriyoların olur. Sonu pozitif olur. Rabbim bu kez yüzünü güldürür :)
Sağol canım, amin. Oğlum 3bucuk yaşında :)
Amin canım, hepimizin hayalleri gerçek olsun :)
Merhaba canım, inşallah pozitif sonuç alırsın. :)
Hadi hayırlısı, gelsin yumoşlar :)
Selam canım, tedaviniz hayırlı olsun :)
Rabbim tamamına erdirsin canım :)
Ay cok gecmiş olsun buyolda perişan oldukyaMerhaba kızlar bugün ignelerin ozellikle menagom 5.gunu ama ben 4 gündür aşırı grip olmus eklermeleri tutmayan birine donustum. Bu doktorlar nasil normal yaşantınıza dönersiniz der. Ben muhasebeciyim ve 4 gündür hiç iş yapmadım yarin vergilerin beyan son günü. Bu nasıl birşey anlamadim. Oluyor böyle belirtiler diyip bir de özelden aramayın hast. Arayın diyorlar çok sinirlendim. Ve yarin kesinlikle bu iğneyi verirse iptal edicem. Benim 7. Denemem ve ömrümde bu iğneyi vurmadılar. Vücudum çürüdü ateş yapıyor sıtmalı gibiyim. Parmak eklemlerim bile ağrıyor. Sağlıklı beslenmek lazim karnımı en son ctesi doyurdum boğazımdan geçmiyor lokma. (Buraya kadar olanı sabah yazdim size) sonra saat 4 gibi benim ateşim baya yükseldi 40derece falandı galina nefes almakta zorlanıyordum.
Ayy sorma aynen canmm ya Allah razı. Olsun hepimize o güzel duyguları yaşatsın inşallah
amin kızlarAminnnnn canım cok teşekkür ederim cümlemizin insaallah isteyen bekleyen herkes kavussun bebeklerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?