- 7 Temmuz 2017
- 973
- 1.129
- 113
- 38
Hosgeldin cnmm hayirli olsunnöncelikle süreçlerimizin hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum
ekim ayı bitmeden bende yetiştim :) dün başladım iğneleri yapmaya.. Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla bizlere de anne olmayı nasip etsin..
Opu sonrasındaki gün 1. Gün sayılıyor diye biliyorum
Telas yapma canim iyi dusun cok nadir de olsa 2. 4. Gunlerde de transfer yapiyorlar kalbini bozma lutfenBugun 1. Gun ozmn. Yarin 2.
Yarin transfermi dedi bu kadin yaa 3gun bile olmuyor. Yada ben yanlis anladim yarin aricazmi dedi herneyse yapucak birsey yok kuzu gibi bekliycem..
hoşbuldumHosgeldin cnmm hayirli olsunn
Ayrica tutanlari da duydum lutfen iyi ol senBugun 1. Gun ozmn. Yarin 2.
Yarin transfermi dedi bu kadin yaa 3gun bile olmuyor. Yada ben yanlis anladim yarin aricazmi dedi herneyse yapucak birsey yok kuzu gibi bekliycem..
Telas yapma canim iyi dusun cok nadir de olsa 2. 4. Gunlerde de transfer yapiyorlar kalbini bozma lutfen
Ayrica tutanlari da duydum lutfen iyi ol sen
Persembe 9.30 opu
Hayirli olsunnnn. Agrisiz sizisiz gecsin insallahhh. Bir suru kaliteli yumoslarin olsunnnPersembe 9.30 opu
Hayir canim bugun 1. Gun yuksek ihtimal 3.gun transfer ederler tabi embriyonun durumuna bagli. Persembe gunu yani. Olumsuz dusunmek yok. Istedigimiz zaten saglikli 1 bebisKizlar embriyolog aradi 2 yumurtadan 1 tanesi döllenmis. Transfer icin haber bekleyin dedi yarin.
Of sansim cok mu az
Yasayacakmi o 1tane
Sanirim erkenden koyacaklar
Toplandigi gun 1. Gunmu saniliyor oyleyse yarin ttansfer icin erken degilmi yarim 3 mu oluyor 2 mi yada benmi yanlis anladm ki yarina transfermi dedi aricazmi dedi heyecandan kafam bir milyon hicbisey anlamadim yaa
Yok yok aşar canım benim sonu hayırlı olsunda napalım artıkAynen valla canim bizde 6 bine tedavi 2 bine ilaclar biticek sandikda daha basindan zaten 8 bin gitti daha alinacak ilaclar embriyo takibi isticem kalan olursa dondurmasi falan derken asicak galiba ama napalim. Bismillah dedik basladik hayir olsun sonumuz
Hayir canim bugun 1. Gun yuksek ihtimal 3.gun transfer ederler tabi embriyonun durumuna bagli. Persembe gunu yani. Olumsuz dusunmek yok. Istedigimiz zaten saglikli 1 bebis
aayyssee34 canim cikmadi mi kan sonucunnn
Ayy hadi gozun aydinnn hayirlisiyla opu da guzel gecsinnnngeldim şekerim aldım kan sonucunu e2 1624 progestreron 0,83 iğnelerimide aldım akşam 21:30 vurulucam perşembe 9,30 da opu
Bugun 1. Gun ozmn. Yarin 2.
Ayy hadi gozun aydinnn hayirlisiyla opu da guzel gecsinnnn
geldim şekerim aldım kan sonucunu e2 1624 progestreron 0,83 iğnelerimide aldım akşam 21:30 vurulucam perşembe 9,30 da opu
Hayirli olsun cnmgeldim şekerim aldım kan sonucunu e2 1624 progestreron 0,83 iğnelerimide aldım akşam 21:30 vurulucam perşembe 9,30 da opu
Dogru demisler cnm insallah tutunur. Hakkinda hayirlisiBeni aradilar tekrar
Yarin 10 da transfere giriyorum
Boyle alelacele 2 gunde daha ne oldugunu anlamadan..
Hemsireye sordum neden boyle diye
Anne rahminde yasama sansi daha yuksek oldugu icin bazi embriyolarda riske atilmaz dedi yinede yrn doktor daha detayli bilgilendiricekmis.
Hakkimda hayirlisi.
Beni aradilar tekrar
Yarin 10 da transfere giriyorum
Boyle alelacele 2 gunde daha ne oldugunu anlamadan..
Hemsireye sordum neden boyle diye
Anne rahminde yasama sansi daha yuksek oldugu icin bazi embriyolarda riske atilmaz dedi yinede yrn doktor daha detayli bilgilendiricekmis.
Hakkimda hayirlisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?