2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Bugun 1. Gun ozmn. Yarin 2.
Yarin transfermi dedi bu kadin yaa 3gun bile olmuyor. Yada ben yanlis anladim yarin aricazmi dedi herneyse yapucak birsey yok kuzu gibi bekliycem..
Telas yapma canim iyi dusun cok nadir de olsa 2. 4. Gunlerde de transfer yapiyorlar kalbini bozma lutfen

Hayir canim bugun 1. Gun yuksek ihtimal 3.gun transfer ederler tabi embriyonun durumuna bagli. Persembe gunu yani. Olumsuz dusunmek yok. Istedigimiz zaten saglikli 1 bebis

Yok yok aşar canım benim sonu hayırlı olsunda napalım artık
Transferden sonra kullandığım ilaçlar haftada 300 TL tutuo zaten bebek tutunursa 12 haftaya kadar kullanıosun. adımın para anlıyacağın

Hayir canim bugun 1. Gun yuksek ihtimal 3.gun transfer ederler tabi embriyonun durumuna bagli. Persembe gunu yani. Olumsuz dusunmek yok. Istedigimiz zaten saglikli 1 bebis

Insallah canim ya guzel dusunmeye calisiyorum ama cok stres oldum elimde degil.
Dogru diyorsun istedigimiz 1 bebek sadece..
Kaliteli olmasa riske atmazlardi degilmi transfer iptal olur sonucta.

Beni aradilar tekrar
Yarin 10 da transfere giriyorum
Boyle alelacele 2 gunde daha ne oldugunu anlamadan..
Hemsireye sordum neden boyle diye
Anne rahminde yasama sansi daha yuksek oldugu icin bazi embriyolarda riske atilmaz dedi yinede yrn doktor daha detayli bilgilendiricekmis.
Hakkimda hayirlisi.

geldim şekerim aldım kan sonucunu e2 1624 progestreron 0,83 iğnelerimide aldım akşam 21:30 vurulucam perşembe 9,30 da opu
Hayirli olsun cnm

Dogru demisler cnm insallah tutunur. Hakkinda hayirlisi

İçini karartma 3 gün oluyor yaradan ol dedikten sonra olur hayırlısı ile güzel haberler alalım senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…