2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Hayirli olsun cnm

Dogru demisler cnm insallah tutunur. Hakkinda hayirlisi

İçini karartma 3 gün oluyor yaradan ol dedikten sonra olur hayırlısı ile güzel haberler alalım senden

Oyle canim rabbim ol dedikten sonra ne desek bos.
Insallah emeklrimiz umularimiz bosa cikmasin hicbirimizin.
Cok heyecanliyim belirsizim ister istemez sorguluyorum allah icime sindirsin insallah.

Rabbim ne derse o olur sen hiç sıkma canını sıkı sıkı tutunsun sonu gelsin kucağına al hayırlısıyla inşAllah
Transferden sonrada düşünmemeye çalış hareketlerine dikkat et
ben transfer yapılırken tam o anda adak adamıştım. çok inanırım ben.
Rabbim yüzünü güldürsün inşAllah

Yok yok aşar canım benim sonu hayırlı olsunda napalım artık
Transferden sonra kullandığım ilaçlar haftada 300 TL tutuo zaten bebek tutunursa 12 haftaya kadar kullanıosun. adımın para anlıyacağın
Merhaba akademi1994 transferden sonra kullandığınız ilaçların bir sebebi var mı? benim de transferim 31 ekim. benim de mi transferden sonra kullanmam gerekecek..

Merhaba akademi1994 transferden sonra kullandığınız ilaçların bir sebebi var mı? benim de transferim 31 ekim. benim de mi transferden sonra kullanmam gerekecek..
Ben transferden sonra crinone jel, clexane kan sulandırıcı iğne, prolutex iğne, dekort, coraspin, folbiol, estrofem kullanıyorum.
Bilmiyorum belki benim sıkıntım farklı olduğu için bu ilaçları kullanıyorumdur.
Başka bir tüp bebek yaptıran tanıdığımız var istanbuldan konyaya gitti yaptırmaya hatta.
oda bunları kullanıyordu. hatta birde bir bant yapıştırıyordu ekstradan.
Ama kişiden kişiye değişebilir tabi. transferden sonra crinone jeli herkes kullanıyor sanırım.
diğerlerini bilemiyorum

geldim şekerim aldım kan sonucunu e2 1624 progestreron 0,83 iğnelerimide aldım akşam 21:30 vurulucam perşembe 9,30 da opu
canım kan sonucların super. anladıgım kadarıyla en az 8 yumurtan var. benım e2 520 cıkmıstı sanırıım benımde 3 yumurta. bende 9 bucukta ıgneyı vurcam pers 9 .30 da senın gıbı opu olcak. ayyy herkesle beraber guzel guzel yumoslarımız olsun

canımm hiiçç kafanı yorma. rabbim yazdıysa. olacaktır. allah saglıklı hayırlı evlat versın canım.. pozitif düşün olur mu..

Hakkımızda hayırlısı

Hayırlısı olsun canım, inşallah tutunur, sana sımsıkı
Masallah canim guzel haberr insallah 5. Gun transferin olur.
Sağol canım, hepimiz için hayırlısı olsun
Tedaviniz hayırlı olsun, inşallah olumlu sonuç alırsınız :)
Persembe 9.30 opu
Hayırlı olsun canım, bir sürü kaliteli yumurtaların olsun :)
geldim şekerim aldım kan sonucunu e2 1624 progestreron 0,83 iğnelerimide aldım akşam 21:30 vurulucam perşembe 9,30 da opu
Senin içinde hayırlısı olsun bir sürü kaliteli yumurtalarınız olsun :)
Inşallah canım, Rabbim ol dedikten sonra 1 tane olmuş 5 tane olmuş önemi yok, o ol desin yeter ki :)
maşallah canım darısı bıze ınsallah
Sağol canım, inşallah :)

Bugun 1. Gun ozmn. Yarin 2.
Yarin transfermi dedi bu kadin yaa 3gun bile olmuyor. Yada ben yanlis anladim yarin aricazmi dedi herneyse yapucak birsey yok kuzu gibi bekliycem..
Yaaaa çok güzel yarın yavrunu alıyorsun demek kaç günlük olursa olsun o canlı sımsıkı tutunsun annesi ilk gebelik haberi senden gelecek inşallah

Yaaaa çok güzel yarın yavrunu alıyorsun demek kaç günlük olursa olsun o canlı sımsıkı tutunsun annesi ilk gebelik haberi senden gelecek inşallah

Sagol canim insallah
Hayirli sonuclar nasip etsin rabbimm
Dua edin bize.. sonrasinda zorlu bekleyis basliyacak.
sira sira guzel haberleri verelim insallah.

Bu sefer banada 2 tane transfer edilicek sanıırm. Bencede hakkımızda hayırlısı
Oğlumda iki tane koymuşlardi, biri devam etmişti, diğerinin kalbi durmustu. Eşim ısrarla 2 diyor başka bişey demiyor

Tabiki, hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun.
Bu gece rüyamda ikiz bebekler gördüm. Biri uyuyordu, diğerinin gözleri açıktı, Maviş Maviş bakıyordu erkek bebekti ikiside

Bende kızımın olduğunu gördüm gece rüyamda ama detay hatırlamıorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…