2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Gunaydin kizlarr. Islemleri olan arkadaslar, haber bekleyenlere rabbim guzel sonuclar versinnn. Bende simdi kontrolden geldim kan verdim. Yumurta buyutme ignemin dozunu 187.5 dan 225 e cikardi doktorum. Bugun 6. Gunu ignelerin. Sol tarafimdakiler 7 8 9 diye gidiyo sagdakiler 10 14 arasi buyumus. 3 gunluk catlamamasi icin igne verdi cetrotide 250 mcg. Cumartesi tekrar cagirdi. Hersey guzel gidiyo dedi doktor. Cumartesiden sonra galiba catlatma ignesi verecek.

Günaydın o zaman senin pazartesi opu olabilir

Günaydın cnm iğneleri hangu gün vurmaya başlamıştın.. cetrotide yi ne kadara aldın.. banada verecekmiş öyle söyledi. Fiyatını merak ediyorum

Günaydın cnm iğneleri hangu gün vurmaya başlamıştın.. cetrotide yi ne kadara aldın.. banada verecekmiş öyle söyledi. Fiyatını merak ediyorum
Gunaydin canim gecen hafta cuma basladik ignelere ayin 19uydu. Bugun 6.gunu aksamlari 7 bucuk gibi yapiyorum igneyi. Gonal-f le 3 gunlukte cetrotide vurucam. 3 kutu verdiler 300 tl odedik simdiye kadar toplam 1400 harcadik ignelere

Kizlar bu arada ilk kan sonucumu aldim. Doktora sorucaktimda isleme gitmis ben odadan cikana kadar. Size sorayim. Estradiol 37.96
FSH 7.91
LH 5.17
Prolaktin 8.44
TsH 1.68

hayırlısı olsun canım, günler yanasıyor

valla ben anlamıyorum anlayan biri yorum yapsın :)
deli gibi oturdum yatak yorgan duruyo bunlar ne demekmis ortalama kac olmaliymis onu arastiriyorum. Ama anladigim kadariyla iyi cikmislar normal seviyedeler. bugun verdigim kan icinde ararlar ogleden sonra bakalim onlar nasil cikacak.

Kizlar kilom 69 boyum 1.70 cok kilolu degilim pko da degilim. Neden cift versigini bende bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…