Iyiyim canım sen nasılsın, 10 a doğru ararlar, bende heyecanla bekliyorum. Bugün 4. Gün olduC A N O nasılsın seni bugün arayacaklarmi
Iyiyim canım sen nasılsın, 10 a doğru ararlar, bende heyecanla bekliyorum. Bugün 4. Gün oldu
Yarın 5 olacak. Artık bi gelin desinlerBen iyim yarını bekliyorum inşallah güzel haber alırsın :)
Yarın 5 olacak. Artık bi gelin desinlerBen iyim yarını bekliyorum inşallah güzel haber alırsın :)
Gunaydin kizlarr. Islemleri olan arkadaslar, haber bekleyenlere rabbim guzel sonuclar versinnn.Bende simdi kontrolden geldim kan verdim. Yumurta buyutme ignemin dozunu 187.5 dan 225 e cikardi doktorum. Bugun 6. Gunu ignelerin. Sol tarafimdakiler 7 8 9 diye gidiyo sagdakiler 10 14 arasi buyumus. 3 gunluk catlamamasi icin igne verdi cetrotide 250 mcg. Cumartesi tekrar cagirdi. Hersey guzel gidiyo dedi doktor. Cumartesiden sonra galiba catlatma ignesi verecek.
Günaydın cnm iğneleri hangu gün vurmaya başlamıştın.. cetrotide yi ne kadara aldın.. banada verecekmiş öyle söyledi. Fiyatını merak ediyorumGunaydin kizlarr. Islemleri olan arkadaslar, haber bekleyenlere rabbim guzel sonuclar versinnn.Bende simdi kontrolden geldim kan verdim. Yumurta buyutme ignemin dozunu 187.5 dan 225 e cikardi doktorum. Bugun 6. Gunu ignelerin. Sol tarafimdakiler 7 8 9 diye gidiyo sagdakiler 10 14 arasi buyumus. 3 gunluk catlamamasi icin igne verdi cetrotide 250 mcg. Cumartesi tekrar cagirdi. Hersey guzel gidiyo dedi doktor. Cumartesiden sonra galiba catlatma ignesi verecek.
Gunaydin canimm.. bi sorun cikmazsa kan degerlerin de falan evet pazartesiye denk gelicek galibaGünaydın o zaman senin pazartesi opu olabilir
Gunaydin canim gecen hafta cuma basladik ignelere ayin 19uydu. Bugun 6.gunu aksamlari 7 bucuk gibi yapiyorum igneyi. Gonal-f le 3 gunlukte cetrotide vurucam. 3 kutu verdiler 300 tl odedik simdiye kadar toplam 1400 harcadik ignelereGünaydın cnm iğneleri hangu gün vurmaya başlamıştın.. cetrotide yi ne kadara aldın.. banada verecekmiş öyle söyledi. Fiyatını merak ediyorum
hayırlısı olsun canım, günler yanasıyorGunaydin kizlarr. Islemleri olan arkadaslar, haber bekleyenlere rabbim guzel sonuclar versinnn.Bende simdi kontrolden geldim kan verdim. Yumurta buyutme ignemin dozunu 187.5 dan 225 e cikardi doktorum. Bugun 6. Gunu ignelerin. Sol tarafimdakiler 7 8 9 diye gidiyo sagdakiler 10 14 arasi buyumus. 3 gunluk catlamamasi icin igne verdi cetrotide 250 mcg. Cumartesi tekrar cagirdi. Hersey guzel gidiyo dedi doktor. Cumartesiden sonra galiba catlatma ignesi verecek.
Aynen canimm. Sagoll rabbim herseyin hayirlisini versin. her gun daha cok korku endise olusuyo. Yani tek korkum toplama islemi ondanda neden korkuyorum bilmiyorumhayırlısı olsun canım, günler yanasıyor
Ee aradilar mi seni canim ? Yumoslarin ne alemdeymis keyifleri nasilmisIyiyim canım sen nasılsın, 10 a doğru ararlar, bende heyecanla bekliyorum. Bugün 4. Gün oldu
valla ben anlamıyorum anlayan biri yorum yapsın :)Kizlar bu arada ilk kan sonucumu aldim. Doktora sorucaktimda isleme gitmis ben odadan cikana kadar. Size sorayim. Estradiol 37.96
FSH 7.91
LH 5.17
Prolaktin 8.44
TsH 1.68
valla ben anlamıyorum anlayan biri yorum yapsın :)
Kizlar kilom 69 boyum 1.70 cok kilolu degilim pko da degilim. Neden cift versigini bende bilmiyorum.Yok cnm soylemedi saymiyorlar soyle bi bakiyo okadar. Bide pko olunca cok oluyo saysada tam rakam tutturamaz yarisi bos cikiyor
Amin canim insallahh. Evet daha toplanmadan dollenecekmi kac tane kalacak dondurabilcekmiyim diye dusunmeye basladim biraz da korku var tabi
Kacinci gun embriyosu canim hayirli olsun bu arada insallah pozitif olur
Kilodan olabilir cnm bilmiyorum arkadasin kilosunu ama bide pkoysa cok yumurtadan dolayi da iki veriyorlar ben zayifim ama iki farkli catlatma ignesi vurundum ovitrelle ve gonapeptyl
Ay cok gecmiş olsun buyolda perişan oldukya
Canim sen dondurulmus istemiyosun degilmi. Bunu bizim secebilme imkanimiz varmi. Mesela ben dondurulmus istiyorum.Yarın 5 olacak. Artık bi gelin desinler
Sağol canım, hepimize güzel haberler Vermek nasip olsun
Gunaydin canim gecen hafta cuma basladik ignelere ayin 19uydu. Bugun 6.gunu aksamlari 7 bucuk gibi yapiyorum igneyi. Gonal-f le 3 gunlukte cetrotide vurucam. 3 kutu verdiler 300 tl odedik simdiye kadar toplam 1400 harcadik raporla mi yaptiriyosun cnm.. bnm ki raporsuz .. bnde dün başladım öğle 12 de yapicam dün öyle gösterildi o saatte.. bakalım hayırlısı inşallah hepimiz icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?