Hayirli olsun canimmm sorunsuz gecsin opun kaliteli bir suru yumoslarin olsunnnHeyecan dorukta giydim ameliyat onlugunu odada bekliyorum 11.30da alcaklar opuya. Kaliteli yumoslar embriyoriyla bulissun buzdan bebeklerim beni beklesin bidahaki ay icin
Hayirli olsun canim. Neden apar topar basladin hayrolsunkızlar herkese merhaba umarım çabalar boşa çıkmaz bende bu ay apar topar başladım tedaviye hiçte bir bilgim bir fikrim yok ilk iğnemi oldum bile beni neler bekliyor merak ediyorum
Hayirli olsun canim. Neden apar topar basladin hayrolsun
Bende transferden :)Aynen canimm. Sagoll rabbim herseyin hayirlisini versin. her gun daha cok korku endise olusuyo. Yani tek korkum toplama islemi ondanda neden korkuyorum bilmiyorum
Aradılar, iyi durumdalar, biz sizi arayacağız dediler.Ee aradilar mi seni canim ? Yumoslarin ne alemdeymis keyifleri nasilmis
Canim sen dondurulmus istemiyosun degilmi. Bunu bizim secebilme imkanimiz varmi. Mesela ben dondurulmus istiyorum.
Merhaba canım, hoş geldin aramıza. Rabbim yüzünüzü güldürsün. Zor değil, sonunda ki mutluluğu düşün. Herşeye değecek inşallah :)kızlar herkese merhaba umarım çabalar boşa çıkmaz bende bu ay apar topar başladım tedaviye hiçte bir bilgim bir fikrim yok ilk iğnemi oldum bile beni neler bekliyor merak ediyorum
Aradılar, iyi durumdalar, biz sizi arayacağız dediler.
:/
Valla bilmiyorumEe transfer yarınsa seni sabah mı arayacaklar?
canım teşekkür ederim hepimizin yüzü gülsün ben 2 senedir oldukça yıprandım daha uzun dönemler geçirenler var rabbim düşmanımı bile böyle birşeyle sınamasın hiç aklıma gelmezdi ama oluyor işte hiç umudumda yok açıkçası kötü düşünmiyim kötü olur diyorum ama artık iyi düşünüp umutlanıp üzülmektende çok yoruldum.Merhaba canım, hoş geldin aramıza. Rabbim yüzünüzü güldürsün. Zor değil, sonunda ki mutluluğu düşün. Herşeye değecek inşallah :)
Hayirli olsunnnn. hos insan ne kadar dusunurse dusunsun isin icine girince bi hazir degilmis gibi geliyor. Rabbim her zaman hayirlisini versin2 senedir istiyoruz olmuyor aşılamada tutmadı niyetimde ocak gibi yaptırmak vardı eşim bi gidelim ögrüşelim falan dedi gittik adetimin 2. günüydü kendimi iğne yapılırken buldum zaten bütün testlerim yapılmıştı benim doctor doctor gezdiğim için eksik yoktu
Ne smn olmasi gerekli cnm.. dun ilk öğlen vurundum.. Bi günde öğle vurunuyum diyorum ama aksama mi alsam saatiS sedagunayy raporsuz canim. 1 tane dogal yolla olan cocugum var o yuzden rapor cikmadi. Igne saatelerin neden oglen ki?
Canim doktora sormadan saati degistirme cunki 24 saatte 1 vurulmak lazim igneyi. Ne bileyim genelde aksam saatine veriyorlar ki catlama ignesinin ustunden 36 saat gectiginde genelde sabah ogle saatlerine denk getiriyolar belki senin doktor ogleden sonraya hesaplamistir isleminiNe smn olmasi gerekli cnm.. dun ilk öğlen vurundum.. Bi günde öğle vurunuyum diyorum ama aksama mi alsam saati
Dün doktora öğle saatinde gittim ondan dolayı sanırım cnmCanim doktora sormadan saati degistirme cunki 24 saatte 1 vurulmak lazim igneyi. Ne bileyim genelde aksam saatine veriyorlar ki catlama ignesinin ustunden 36 saat gectiginde genelde sabah ogle saatlerine denk getiriyolar belki senin doktor ogleden sonraya hesaplamistir islemini
hepimize canımHayirli olsunnnn. hos insan ne kadar dusunurse dusunsun isin icine girince bi hazir degilmis gibi geliyor. Rabbim her zaman hayirlisini versin
Bende oglen gitmistim ama canim ignemi yazdi aldim nasil yapicami anlattilar aksam 7 8 arasi yap dediler. Sana anladigim direk hastanede onlar vurdular. Yine de saati degistirme sakin doktor ona gore plan yapmistir. Dedigim gibi 24 saatte 1 vurulmak lazim yoksa emeklerin bosa gider Allah korusunnnnDün doktora öğle saatinde gittim ondan dolayı sanırım cnm
Hayirlisi olsun hakkinizda canim. Rabbim her zaman yardimciniz olsunMerhaba kızlar benim tedavi birdahaki aya kaldi. 2 Adet yumurta gelişmiş 7 8 yumurta görülmüş ama ilacı sentezlememisler dedi doktorum. O yuzden diğer aya kaldi. Diğer sıkıntılarımı da dile getirdim ilk defa böyle birşey ile karşılaştıklarını ve gerekli açıklamayı yaptılar. Hadi insallah bir daha olma diye tatlıya bağladık. Ben artık kasımda başlayacağım. Allah hepinize hayırlı evlatlar nasip eder. Emeklerimizi boşa cikarmaz
Çok geçmiş olsunMerhaba kızlar bugün ignelerin ozellikle menagom 5.gunu ama ben 4 gündür aşırı grip olmus eklermeleri tutmayan birine donustum. Bu doktorlar nasil normal yaşantınıza dönersiniz der. Ben muhasebeciyim ve 4 gündür hiç iş yapmadım yarin vergilerin beyan son günü. Bu nasıl birşey anlamadim. Oluyor böyle belirtiler diyip bir de özelden aramayın hast. Arayın diyorlar çok sinirlendim. Ve yarin kesinlikle bu iğneyi verirse iptal edicem. Benim 7. Denemem ve ömrümde bu iğneyi vurmadılar. Vücudum çürüdü ateş yapıyor sıtmalı gibiyim. Parmak eklemlerim bile ağrıyor. Sağlıklı beslenmek lazim karnımı en son ctesi doyurdum boğazımdan geçmiyor lokma. (Buraya kadar olanı sabah yazdim size) sonra saat 4 gibi benim ateşim baya yükseldi 40derece falandı galina nefes almakta zorlanıyordum.
Annem acil beni ılık duşa soktu . sonra acile gittik ve 39.5 ateşle yatırdılar ama müdahale edemediler doktorunuzla görüşün dediler anlaşılan iğneler bande enfeksiyon yaptı. Ateş düşürücü ve antibiyotik verdiler merkezimize sorduk. Son menagon iğneyi de vurulmadim. 4 gun çile çektim ve 4 gündür benim ateşim yüksekti ama doktor devam et diyor gribal hal normal diyor. Demekki bana alerjisi var O iğnenin gelin bakalim diyeceklerine devam devam diyip durdular. Hala 38 derecelerde atesim ama ben iyiyim şükür gözüm açıldı. Lütfen dikkat edin cevrenizde olur sizde olur ihmal etmeyin. Bir ara nefes almakta o kadar zorlandım ki tup bebek tedavisi yaparken ölücem dedim .
Merhaba kızlar benim tedavi birdahaki aya kaldi. 2 Adet yumurta gelişmiş 7 8 yumurta görülmüş ama ilacı sentezlememisler dedi doktorum. O yuzden diğer aya kaldi. Diğer sıkıntılarımı da dile getirdim ilk defa böyle birşey ile karşılaştıklarını ve gerekli açıklamayı yaptılar. Hadi insallah bir daha olma diye tatlıya bağladık. Ben artık kasımda başlayacağım. Allah hepinize hayırlı evlatlar nasip eder. Emeklerimizi boşa cikarmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?