2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Hayirli olsun canim. Neden apar topar basladin hayrolsun

2 senedir istiyoruz olmuyor aşılamada tutmadı niyetimde ocak gibi yaptırmak vardı eşim bi gidelim ögrüşelim falan dedi gittik adetimin 2. günüydü kendimi iğne yapılırken buldum zaten bütün testlerim yapılmıştı benim doctor doctor gezdiğim için eksik yoktu

Aynen canimm. Sagoll rabbim herseyin hayirlisini versin. her gun daha cok korku endise olusuyo. Yani tek korkum toplama islemi ondanda neden korkuyorum bilmiyorum
Bende transferden :)
Ee aradilar mi seni canim ? Yumoslarin ne alemdeymis keyifleri nasilmis
Aradılar, iyi durumdalar, biz sizi arayacağız dediler.
Canim sen dondurulmus istemiyosun degilmi. Bunu bizim secebilme imkanimiz varmi. Mesela ben dondurulmus istiyorum.

Benim taze embriyo olacak. Dondurulmuş embriyo için doktorun karar vermesi gerek diye düşünüyorum :/

kızlar herkese merhaba umarım çabalar boşa çıkmaz bende bu ay apar topar başladım tedaviye hiçte bir bilgim bir fikrim yok ilk iğnemi oldum bile beni neler bekliyor merak ediyorum
Merhaba canım, hoş geldin aramıza. Rabbim yüzünüzü güldürsün. Zor değil, sonunda ki mutluluğu düşün. Herşeye değecek inşallah :)

Merhaba canım, hoş geldin aramıza. Rabbim yüzünüzü güldürsün. Zor değil, sonunda ki mutluluğu düşün. Herşeye değecek inşallah :)
canım teşekkür ederim hepimizin yüzü gülsün ben 2 senedir oldukça yıprandım daha uzun dönemler geçirenler var rabbim düşmanımı bile böyle birşeyle sınamasın hiç aklıma gelmezdi ama oluyor işte hiç umudumda yok açıkçası kötü düşünmiyim kötü olur diyorum ama artık iyi düşünüp umutlanıp üzülmektende çok yoruldum.

Hayirli olsunnnn. hos insan ne kadar dusunurse dusunsun isin icine girince bi hazir degilmis gibi geliyor. Rabbim her zaman hayirlisini versin

Ne smn olmasi gerekli cnm.. dun ilk öğlen vurundum.. Bi günde öğle vurunuyum diyorum ama aksama mi alsam saati
Canim doktora sormadan saati degistirme cunki 24 saatte 1 vurulmak lazim igneyi. Ne bileyim genelde aksam saatine veriyorlar ki catlama ignesinin ustunden 36 saat gectiginde genelde sabah ogle saatlerine denk getiriyolar belki senin doktor ogleden sonraya hesaplamistir islemini

Dün doktora öğle saatinde gittim ondan dolayı sanırım cnm

Dün doktora öğle saatinde gittim ondan dolayı sanırım cnm
Bende oglen gitmistim ama canim ignemi yazdi aldim nasil yapicami anlattilar aksam 7 8 arasi yap dediler. Sana anladigim direk hastanede onlar vurdular. Yine de saati degistirme sakin doktor ona gore plan yapmistir. Dedigim gibi 24 saatte 1 vurulmak lazim yoksa emeklerin bosa gider Allah korusunnnn

Merhaba kızlar benim tedavi birdahaki aya kaldi. 2 Adet yumurta gelişmiş 7 8 yumurta görülmüş ama ilacı sentezlememisler dedi doktorum. O yuzden diğer aya kaldi. Diğer sıkıntılarımı da dile getirdim ilk defa böyle birşey ile karşılaştıklarını ve gerekli açıklamayı yaptılar. Hadi insallah bir daha olma diye tatlıya bağladık. Ben artık kasımda başlayacağım. Allah hepinize hayırlı evlatlar nasip eder. Emeklerimizi boşa cikarmaz

Hayirlisi olsun hakkinizda canim. Rabbim her zaman yardimciniz olsun

Çok geçmiş olsun

Bir ay önce 1 ay sonra farketmez yeterki başarılı olsun. Herşey biraz imtihan allah sabrını versin yeniden deneme gücü versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…