2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Çok geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş demek

Valla bilmiyorum sordum transfer ne zaman olur. Bugün yada yarın arayacağız dedi. Anlamadım gitti. Urfadan antep e 2 saat yol çekiyorum zaten. Kesin bişey demiyorlar

Ay senin şimdi yarın transferin var ne mutlu sana benimde bu sefer hayırlısı ile embriyo oluşsa bari

Kizlar merhaba
Ben transferden ciktim 1 saat oldu odamda dinleniyorum. 1. Kalite embriyomus gayet iyi ilerliyor sorun yok dediler.
Aldim minnosumu hayirlisiyla tutunsun insallaaah. Darisi size guzel haberler alalim.
Ayy canim cok sevindimmmm... burda ezan okunuyo cok dua ettim tutunsun sorunsuz gebelik yasa sag salim de kucagina al diye. Rabbim duysun dualarimiii. Hayirlisiyla gebelik haberini de al

Kizlar merhaba
Ben transferden ciktim 1 saat oldu odamda dinleniyorum. 1. Kalite embriyomus gayet iyi ilerliyor sorun yok dediler.
Aldim minnosumu hayirlisiyla tutunsun insallaaah. Darisi size guzel haberler alalim.
Çok geçmiş olsun şekerim sana sıkıca tutunsun minnoşun inşallah. Akşam yastığa kafamı koydum aklıma sen geldin dua ettim senin için.

Allahtan ümit kesilmez, inşallah olacak. Dua Et canım :)
Hakkınızda hayırlısı olsun canım, tekrar çok geçmiş olsun. Kasım ayı mutluluk ayı olsun sizin için :)
Embriyonun kalitesi dondurmak icin musaitse donduruluyo diye biliyorum.
Neden dondurulmuş embriyo istiyorsun peki
Ay senin şimdi yarın transferin var ne mutlu sana benimde bu sefer hayırlısı ile embriyo oluşsa bari
Benim daha belli değil ki arayacağız dedi sabah. Neyi bekliyorlar anlamıyorum
Kizlar merhaba
Inşallah tutunur sana minnak, pozitif sonuç verirsin bizlere

Gebelik testin hangi gün ?

Kizlar merhaba

rabbim dualarını Kabul ederde evladına kavuşursun transferde acıyor mu nasıl oldu ya çok korkuyom ben

Kızlar çok kararsızım. 3 embriyom devam ediyormuş doktorum hepsini genetik önermiş eşim genetiği istemiyor. Sizce ne yapmalıyım yaşım 36

Bende 35 yaşındayım embriyom oluşursa genetiğe göndermeden transfer olmasını istemiyorum sağlıklı bir embriyo transfer edilsin istiyorum

Eşimi ikna edemiyorum dondurucudan yemek yemez donmuş şeyden hayırmı gelir diyor. Ailemizde genetik olarak sorun yok. İlk tedavimde ikizdi sorun yoktu bebişlerimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…