- 6 Nisan 2018
- 626
- 1.263
- 43
- 43
Embriyonun kalitesi dondurmak icin musaitse donduruluyo diye biliyorum.Bende transferden :)
Aradılar, iyi durumdalar, biz sizi arayacağız dediler.
Benim taze embriyo olacak. Dondurulmuş embriyo için doktorun karar vermesi gerek diye düşünüyorum :/
Merhaba kızlar benim tedavi birdahaki aya kaldi. 2 Adet yumurta gelişmiş 7 8 yumurta görülmüş ama ilacı sentezlememisler dedi doktorum. O yuzden diğer aya kaldi. Diğer sıkıntılarımı da dile getirdim ilk defa böyle birşey ile karşılaştıklarını ve gerekli açıklamayı yaptılar. Hadi insallah bir daha olma diye tatlıya bağladık. Ben artık kasımda başlayacağım. Allah hepinize hayırlı evlatlar nasip eder. Emeklerimizi boşa cikarmaz
Ne smn olmasi gerekli cnm.. dun ilk öğlen vurundum.. Bi günde öğle vurunuyum diyorum ama aksama mi alsam saati
Valla bilmiyorumsordum transfer ne zaman olur. Bugün yada yarın arayacağız dedi. Anlamadım gitti. Urfadan antep e 2 saat yol çekiyorum zaten. Kesin bişey demiyorlar
Ayy canim cok sevindimmmm... burda ezan okunuyo cok dua ettim tutunsun sorunsuz gebelik yasa sag salim de kucagina al diye. Rabbim duysun dualarimiii. Hayirlisiyla gebelik haberini de alKizlar merhaba
Ben transferden ciktim 1 saat oldu odamda dinleniyorum. 1. Kalite embriyomus gayet iyi ilerliyor sorun yok dediler.
Aldim minnosumu hayirlisiyla tutunsun insallaaah. Darisi size guzel haberler alalim.
Çok geçmiş olsun şekerim sana sıkıca tutunsun minnoşun inşallah. Akşam yastığa kafamı koydum aklıma sen geldin dua ettim senin için.Kizlar merhaba
Ben transferden ciktim 1 saat oldu odamda dinleniyorum. 1. Kalite embriyomus gayet iyi ilerliyor sorun yok dediler.
Aldim minnosumu hayirlisiyla tutunsun insallaaah. Darisi size guzel haberler alalim.
Allahtan ümit kesilmez, inşallah olacak. Dua Et canım :)canım teşekkür ederim hepimizin yüzü gülsün ben 2 senedir oldukça yıprandım daha uzun dönemler geçirenler var rabbim düşmanımı bile böyle birşeyle sınamasın hiç aklıma gelmezdi ama oluyor işte hiç umudumda yok açıkçası kötü düşünmiyim kötü olur diyorum ama artık iyi düşünüp umutlanıp üzülmektende çok yoruldum.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım, tekrar çok geçmiş olsun. Kasım ayı mutluluk ayı olsun sizin için :)Merhaba kızlar benim tedavi birdahaki aya kaldi. 2 Adet yumurta gelişmiş 7 8 yumurta görülmüş ama ilacı sentezlememisler dedi doktorum. O yuzden diğer aya kaldi. Diğer sıkıntılarımı da dile getirdim ilk defa böyle birşey ile karşılaştıklarını ve gerekli açıklamayı yaptılar. Hadi insallah bir daha olma diye tatlıya bağladık. Ben artık kasımda başlayacağım. Allah hepinize hayırlı evlatlar nasip eder. Emeklerimizi boşa cikarmaz
Neden dondurulmuş embriyo istiyorsun pekiEmbriyonun kalitesi dondurmak icin musaitse donduruluyo diye biliyorum.
Benim daha belli değil ki arayacağız dedi sabah. Neyi bekliyorlar anlamıyorumAy senin şimdi yarın transferin var ne mutlu sana benimde bu sefer hayırlısı ile embriyo oluşsa bari
Inşallah tutunur sana minnak, pozitif sonuç verirsin bizlereKizlar merhaba
Hos geldinnnn. :)) hayirli olsun surecinn. Daha once de mi denedinSelam kızlar,
Ben de başladım tedaviye, bugün iğnelerimin üçüncü günü. İnşallah hayırlısıyla bu sefer olumlu sonucumuzu alacağız :) Sevgiler herkese
Tedaviniz hayırlı olsun canım, sonu mutlu bitsin inşallah :)Selam kızlar,
Ben de başladım tedaviye, bugün iğnelerimin üçüncü günü. İnşallah hayırlısıyla bu sefer olumlu sonucumuzu alacağız :) Sevgiler herkese
Bana da iki tane göbekten vurulacak demişti. Pko olmasanız bile yumurta çok oldugu için olabilir. Benim de yumurta çoktuKizlar kilom 69 boyum 1.70 cok kilolu degilim pko da degilim. Neden cift versigini bende bilmiyorum.
Hos geldinnnn. :)) hayirli olsun surecinn. Daha once de mi denedin
Hadi inşAllah canım benimmKizlar merhaba
Kizlar merhaba
Kızlar çok kararsızım. 3 embriyom devam ediyormuş doktorum hepsini genetik önermiş eşim genetiği istemiyor. Sizce ne yapmalıyım yaşım 36
Bende 35 yaşındayım embriyom oluşursa genetiğe göndermeden transfer olmasını istemiyorum sağlıklı bir embriyo transfer edilsin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?