- 24 Kasım 2017
- 872
- 1.529
- 63
- 40
Benim eşimde genetik yapılmadan transfere karşı nedir bu erkeklerden çektiğimiz.Eşimi ikna edemiyorum dondurucudan yemek yemez donmuş şeyden hayırmı gelir diyor. Ailemizde genetik olarak sorun yok. İlk tedavimde ikizdi sorun yoktu bebişlerimde.
Kızlar selam
bende bugün doktora gittim.
yarın itibariyle coraspin-folbiol-dekorta ilave sabah 2 akşam 2 estrofem-crinone jel-prolutex eklendi
3 günde zitromax antibiotik kullanıcam
pazartesi 9-9,30 gibi klinikte olucak öğlene doğru transferim yapılır kısmetse.
Cok guzel canim 1.kalite olmasi annesine simsiki tutunsun ablasida onu bekliyo heyecanla. Bizde simdi ciktik sahinbey gorusup oyle gitcez bakalim. Transfer icin ne dicekKizlar merhaba
Ben transferden ciktim 1 saat oldu odamda dinleniyorum. 1. Kalite embriyomus gayet iyi ilerliyor sorun yok dediler.
Aldim minnosumu hayirlisiyla tutunsun insallaaah. Darisi size guzel haberler alalim.
rabbim dualarını Kabul ederde evladına kavuşursun transferde acıyor mu nasıl oldu ya çok korkuyom ben
Evet canım adetin 3. günü ilaçlara başladım bugün sikrusun 13. günüHayırlısı olsun şekerim Transfer yumurtlama dönemin demi yapılıyor
Cok guzel canim 1.kalite olmasi annesine simsiki tutunsun ablasida onu bekliyo heyecanla. Bizde simdi ciktik sahinbey gorusup oyle gitcez bakalim. Transfer icin ne dicek
Cok guzel canim 1.kalite olmasi annesine simsiki tutunsun ablasida onu bekliyo heyecanla. Bizde simdi ciktik sahinbey gorusup oyle gitcez bakalim. Transfer icin ne dicek
Sagolun kizlar. Ben baya kotu oldum tansiyonum duzelmedi agrim cok fazlaydi sukur ciktim eve geldim yeni
Hayirli olsun cnmKizlar merhaba
Ben transferden ciktim 1 saat oldu odamda dinleniyorum. 1. Kalite embriyomus gayet iyi ilerliyor sorun yok dediler.
Aldim minnosumu hayirlisiyla tutunsun insallaaah. Darisi size guzel haberler alalim.
Evet cnmbursa acıbadem şahin bey mi?
Evet cnm
İnşallah sonucu olumlu olur Allah yardımcın olsun.Allah razi olsun hepinizden
Insallah allahim nasip etsin guzel hbrler vermeyi. Hepimiz icin dua ettim o anda.
5 kasim test gunum.
Merhaba inşallah herşey istediğiniz gibi olsun bende 8 Kasım'da tüp bebek doktoruyla görüşmeye gideceğim bende sizin gibi embriyo olursa inşallah genetikten geçmesini istiroym yani pgt yöntemimi oluyor doktor mu gerek duyuyor yoksa biz tercih edebiliyormuyuz benim ilk gebelik 13 haftalık gebelik sonlandı kromozom bozukluğu vardı yaş ta 37 olunca sağlıklı embriyo olsun diyorumBende 35 yaşındayım embriyom oluşursa genetiğe göndermeden transfer olmasını istemiyorum sağlıklı bir embriyo transfer edilsin istiyorum
Günlerdir hep okuyorum yazdıklarınızı ,allahım inşallah hepinizin yüzü gülsün mutlu son olsun :) bende 8 Kasım'da görüşmeye gideceğim tüp bebek için adana Başkent'te tedavi olan var mı kızlar bide bişey soracağım bu kullanılan ilaçlar iğneler kilo yapıyor mu
Hayirli olsun cnm cok iyi bi doktor. Nezamandi ilk igneye baslaman?aa bende onda başladım :)
Hayirli olsun cnm cok iyi bi doktor. Nezamandi ilk igneye baslaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?