2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Kızlar selam
bende bugün doktora gittim.
yarın itibariyle coraspin-folbiol-dekorta ilave sabah 2 akşam 2 estrofem-crinone jel-prolutex eklendi
3 günde zitromax antibiotik kullanıcam
pazartesi 9-9,30 gibi klinikte olucak öğlene doğru transferim yapılır kısmetse.

Hayırlısı olsun şekerim Transfer yumurtlama dönemin demi yapılıyor

Kizlar merhaba
Ben transferden ciktim 1 saat oldu odamda dinleniyorum. 1. Kalite embriyomus gayet iyi ilerliyor sorun yok dediler.
Aldim minnosumu hayirlisiyla tutunsun insallaaah. Darisi size guzel haberler alalim.
Cok guzel canim 1.kalite olmasi annesine simsiki tutunsun ablasida onu bekliyo heyecanla. Bizde simdi ciktik sahinbey gorusup oyle gitcez bakalim. Transfer icin ne dicek

Cok guzel canim 1.kalite olmasi annesine simsiki tutunsun ablasida onu bekliyo heyecanla. Bizde simdi ciktik sahinbey gorusup oyle gitcez bakalim. Transfer icin ne dicek

Insallah canim benimm. Beni yine geć aldilar mutemelen ben ciktim sen girdin opuya hazirlandilar:)
Insallah guzel haberler duyarsin canim bol bol saglikli yumurtan olsun insallah saglikli döllensinler.

Kizlar gunaydin bugun işlemleri olan arkadaşlar allah yardimcınız olsun @hilal P Purple07 M masal10
amin kızlar.
hilal1907 P Purple07 M masal10
Bugün işlemi olan arkadaşların Allah yardımcısı olsun, güzel hayırlı haberlerle gelin
Sagolun kizlar. Ben baya kotu oldum tansiyonum duzelmedi agrim cok fazlaydi sukur ciktim eve geldim yeni
Kizlar merhaba
Ben transferden ciktim 1 saat oldu odamda dinleniyorum. 1. Kalite embriyomus gayet iyi ilerliyor sorun yok dediler.
Aldim minnosumu hayirlisiyla tutunsun insallaaah. Darisi size guzel haberler alalim.
Hayirli olsun cnm

Bende 35 yaşındayım embriyom oluşursa genetiğe göndermeden transfer olmasını istemiyorum sağlıklı bir embriyo transfer edilsin istiyorum
Merhaba inşallah herşey istediğiniz gibi olsun bende 8 Kasım'da tüp bebek doktoruyla görüşmeye gideceğim bende sizin gibi embriyo olursa inşallah genetikten geçmesini istiroym yani pgt yöntemimi oluyor doktor mu gerek duyuyor yoksa biz tercih edebiliyormuyuz benim ilk gebelik 13 haftalık gebelik sonlandı kromozom bozukluğu vardı yaş ta 37 olunca sağlıklı embriyo olsun diyorum

Günlerdir hep okuyorum yazdıklarınızı ,allahım inşallah hepinizin yüzü gülsün mutlu son olsun :) bende 8 Kasım'da görüşmeye gideceğim tüp bebek için adana Başkent'te tedavi olan var mı kızlar bide bişey soracağım bu kullanılan ilaçlar iğneler kilo yapıyor mu

bunu bende merak ediyorum kilo yapıyor mu gerçekten acaba bilen varsa yazabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…