2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

bunu bende merak ediyorum kilo yapıyor mu gerçekten acaba bilen varsa yazabilir mi
Ben birinden şöyle duymuştum iştah artışı oluyormuş bide vücut su toplayıp ödem oluyormuş oyüzden bol su içilmeliymiş ama burda ki kızlar da bi kaç kez deneyenler var aynen bizimle paylaşırsa sevinirim

Eşim spermler bozuk çocuk rahatsız doğarsa falan diye sürekli kafasında kurduğu için doktorda embriyoya genetik tanı yani pgt yaparız demişti.

bunu bende merak ediyorum kilo yapıyor mu gerçekten acaba bilen varsa yazabilir mi

Kilo demeyelim de gobek yapiyo baya bi
Ben hala asiri siskinim

Hayirli olsun cnm cok iyi bi doktor. Nezamandi ilk igneye baslaman?

Canim gorustunuzmu hocayla ne dedi
Bende folicasit sormayi unutmusum alayim mi die msj yazdim suan cok sart degil ama alsanda olur dedi. Elimde var alayim yani nolcak dimi ilac küpü oldum zaten.
Tam ben romatizma ilaclarini biraktim ohh ozgur hayat derken yine boguldum igneye ilaca. Neyse sukur halimize olumlu olsunda sonuc..

Eşim spermler bozuk çocuk rahatsız doğarsa falan diye sürekli kafasında kurduğu için doktorda embriyoya genetik tanı yani pgt yaparız demişti.

Allah yazmamis olsun canim
Dogduktan sonra rahatsizlanmayacaginin bir garantisi de yokki..guzel dusunun. Nasibimiz de oylesi varsa allah korusun ama buna hicbsy engel olamaz. Fazla da didiklememek lazim bence

Kızlar embriyolog ile konuştuktan sonra doktorumlada konuştum. Genetik embriyo sayısıyla alakalı olan birşey eğer embriyon çoksa anneye defalarca hormon yükleyip her seferinde deneme yapmaktansa olan en güzel embriyoları genetiğe yollayıp en iyisi seçmek adına genetik iyi birşey dedi. Ama senin gibi 1-2 embriyosu olanlarda genetik yerine transferi öneriyorum zaten embriyoların %40ıngenetikte eleniyor dedi. Eğer embryolarım yarına kadar devam ederse transfer olucam

zaten tüpten önceki tedavide haplardan yeterince şiştim daha ne kadar alıcam işin bu kısmıda oldukça can sıkıcı

Ben ilk tedavime 56 ile başladım 35 gün iğne vuruldum. 60ile hamile kaldım 70ile erken doğurdum (6,5 aylık) altı aydır anca 9 kilo verdim 61 ile tdavime başladım bu tedavimde 3 kilo aldım 64üm şuamda.

E Ecino
Kizlar valla bende de simdiden kilo oldu gibi. Basenlerimden anliyorum. Sigarayi birakmak da tetikledi kesin ama istahim acildi aksam yatmadan deli gibi biseyler arar oldum. Ignelerden karnimin alt kismi zaten cikti ayva gobek oldum. Ayy bogazimi tutmaya calisiyorum ama aklim tatlilarda

Ben bir günde birşey anlamadım aksine birde bugün diyete başladım limonlu sular ekmek yememeler diye boşa kürek çekicem heralde

Kızlar yemeye bahane aramayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…