Kac yumurta toplandı canım. Bununla gecmıs olsun. İnşallah bu sefer olumlu sonuç alırsın:)Sagolun kizlar. Ben baya kotu oldum tansiyonum duzelmedi agrim cok fazlaydi sukur ciktim eve geldim yeni
Hayirli olsun cnm
Ben birinden şöyle duymuştum iştah artışı oluyormuş bide vücut su toplayıp ödem oluyormuş oyüzden bol su içilmeliymiş ama burda ki kızlar da bi kaç kez deneyenler var aynen bizimle paylaşırsa sevinirimbunu bende merak ediyorum kilo yapıyor mu gerçekten acaba bilen varsa yazabilir mi
Merhaba inşallah herşey istediğiniz gibi olsun bende 8 Kasım'da tüp bebek doktoruyla görüşmeye gideceğim bende sizin gibi embriyo olursa inşallah genetikten geçmesini istiroym yani pgt yöntemimi oluyor doktor mu gerek duyuyor yoksa biz tercih edebiliyormuyuz benim ilk gebelik 13 haftalık gebelik sonlandı kromozom bozukluğu vardı yaş ta 37 olunca sağlıklı embriyo olsun diyorum
bunu bende merak ediyorum kilo yapıyor mu gerçekten acaba bilen varsa yazabilir mi
Hayirli olsun cnm cok iyi bi doktor. Nezamandi ilk igneye baslaman?
9 tane cnmKac yumurta toplandı canım. Bununla gecmıs olsun. İnşallah bu sefer olumlu sonuç alırsın:)
Benim tedavim 33 gün sürdü bu nedenle ben tartıldığımda 3 kilo almış görünüyorum ama teansfer sonrası kilo verir myim bilmiyorum ben opu sonrası çok kötü oldum.
kaç yumurta toplandıSagolun kizlar. Ben baya kotu oldum tansiyonum duzelmedi agrim cok fazlaydi sukur ciktim eve geldim yeni
Hayirli olsun cnm
Eşim spermler bozuk çocuk rahatsız doğarsa falan diye sürekli kafasında kurduğu için doktorda embriyoya genetik tanı yani pgt yaparız demişti.
Bende öyle düşünüyorum işte ,fiyat farkı çıkıyor dimiEşim spermler bozuk çocuk rahatsız doğarsa falan diye sürekli kafasında kurduğu için doktorda embriyoya genetik tanı yani pgt yaparız demişti.
Allah yazmamis olsun canim
Dogduktan sonra rahatsizlanmayacaginin bir garantisi de yokki..guzel dusunun. Nasibimiz de oylesi varsa allah korusun ama buna hicbsy engel olamaz. Fazla da didiklememek lazim bence
tanesi 350 usd 2000 tl civarıBende öyle düşünüyorum işte ,fiyat farkı çıkıyor dimi
Valla bende yaptıbunu bende merak ediyorum kilo yapıyor mu gerçekten acaba bilen varsa yazabilir mi
Valla bende yaptı
zaten tüpten önceki tedavide haplardan yeterince şiştim daha ne kadar alıcam işin bu kısmıda oldukça can sıkıcı
Bekledigimizden az cikti cani 9tane toplafilarkaç yumurta toplandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?