- 24 Kasım 2017
- 872
- 1.529
- 63
- 40
Bekledigimizden az cikti cani 9tane toplafilar
Önemli ola kaliteli olması. Çok olması değil canım. Akrabamdan 15 toplandı 4 kaldı.inşallah tutunacak çıkacak içindenBekledigimizden az cikti cani 9tane toplafilar
1 gunde anlasilmiyo zaten canim benim haftam oldu son 2 gundur gece kalkip gizli gizli yicem o dereceye geldim resmennnn... bugunde belim agrimaya basladi.ama diyeti birakma derim elinde sonunda hamile kalirsan o zaman birakirsin diyeti.Ben bir günde birşey anlamadım aksine birde bugün diyete başladım limonlu sular ekmek yememeler diye boşa kürek çekicem heralde
Tamam tamam yemicem ama sigara birakmak gercekten zorluyo bende icmektense yemek yemek daha iyidir dedim de o da kotu sonuctaaa.Kızlar yemeye bahane aramayın
Aynen cnmm cok sukur. Uzuntum hep yarisi bos cikar benim ondannBuanada şükür bendende anca o kadar çıkar
Haklisiniz cnm bende ayni fikirdeyim ama hep yarisi bos ve kalitesis cikinca korkuyorum ister istemezÖnemli ola kaliteli olması. Çok olması değil canım. Akrabamdan 15 toplandı 4 kaldı.inşallah tutunacak çıkacak içinden
Aynen cnmm cok sukur. Uzuntum hep yarisi bos cikar benim ondann
Haklisiniz cnm bende ayni fikirdeyim ama hep yarisi bos ve kalitesis cikinca korkuyorum ister istemez
Amin cnmm insallahhh sen transfer oldun degil mi listeye eklemedikCanim cok iyi yinede. bak 2 tanecik cikti benden..kaliteli olsun ins. Bu defa guzel dusun.
Benimde 11 taneden 5 tanesi sadece işlem görmüştü diğerleri köydüydüAynen cnmm cok sukur. Uzuntum hep yarisi bos cikar benim ondann
Haklisiniz cnm bende ayni fikirdeyim ama hep yarisi bos ve kalitesis cikinca korkuyorum ister istemez
Yarina kadar napcam bilmiyorum.Benimde 11 taneden 5 tanesi sadece işlem görmüştü diğerleri köydüydü
evet şimdiden strese girdim :) sende durumlar nedirYarini bekleyenler burdami
Düşünmemeye çalış eşini al çık sinemaya git yada yemeğe kafanı başka şeylerle meşgul etYarina kadar napcam bilmiyorum.
Ay ne güzel test nezaman yapacaksınızKızlar burayı yeni kesfettettm. Yarın transferinin 10..gunu çok heyecanliyimm
Yarın kan testi yaptiracam.ama hic bişey hissetmiyorum.yani ilk günler biraz ağrım oldu 4 5 gün şimdi baya geçti rahatım.agri falan yok arada kasik ağrısı oluyor o kadar.Ay ne güzel test nezaman yapacaksınız
Olumsuz düşünme hic belli olmaz herşeyin hayırlısı allah yüzüne güler inşallahYarın kan testi yaptiracam.ama hic bişey hissetmiyorum.yani ilk günler biraz ağrım oldu 4 5 gün şimdi baya geçti rahatım.agri falan yok arada kasik ağrısı oluyor o kadar.
Agtim var cnm yatiyorum evde. Esim de kendi halinde isleri varmis disari cikcak. Yarin da temelli gidiyo. Yine bana husran bana yine hasret var.Düşünmemeye çalış eşini al çık sinemaya git yada yemeğe kafanı başka şeylerle meşgul et
Bnmde yarin test gunu ve benimde ilk 4 5 gun agrim oldu kasiklarda cok batmalar mide bulantiis ama dunden beri hicbisey yok ane agri ne siziYarın kan testi yaptiracam.ama hic bişey hissetmiyorum.yani ilk günler biraz ağrım oldu 4 5 gün şimdi baya geçti rahatım.agri falan yok arada kasik ağrısı oluyor o kadar.
canımmm yavruna kavustun inşallah sımsıkı tutunsun sana.Kizlar merhaba
Ben transferden ciktim 1 saat oldu odamda dinleniyorum. 1. Kalite embriyomus gayet iyi ilerliyor sorun yok dediler.
Aldim minnosumu hayirlisiyla tutunsun insallaaah. Darisi size guzel haberler alalim.
bol bol yumusların olsun en bi kalitelisinden :)))Selam kızlar,
Ben de başladım tedaviye, bugün iğnelerimin üçüncü günü. İnşallah hayırlısıyla bu sefer olumlu sonucumuzu alacağız :) Sevgiler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?