2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Inşallah 9 u da dollenir, sağlıklı embriyolar olur :)
hakkınızda hayırlısı olsun canım :)

Bana da iki tane göbekten vurulacak demişti. Pko olmasanız bile yumurta çok oldugu için olabilir. Benim de yumurta çoktu
Bende iki tane verdi çatlatma iğnesini, gerçi dün akşam 9 da çatlamasın diye iğne yapmıştım, dün gece 11 de çatladın diye iğne yaptım. Neden öyle oldu anlamadım ama doktorun söylediğini yaptım. Ama bugün çok ağrım var. Parol yada minoset iç dedi. Sizlerinde çok ağrısı var mı acaba?

Benim opudan sonra çok şikayetim oldu. Okadar şiştimki sanki çatlayacaktım. Hala karnım okadar şişki sanki 7 aylık hamileyim karnım gögüs kafesime baskı yapıp sıkıştırıuor. Üstüne opu iki tane antibiyotik verdiler hem bulantı hem ishal mahvoldum. Antibiyotik bende çok yan etki yapıyor. Benimki uzun protokol 18eylülden beri iğne oluyorum kısa protokolde bukadar şikayet olmaz

Hay allah ya baya kotu olmussun
Hani narkoz igneler filan ztn sersem ediyo insani benim kisa oldugu halde hala karnim berbat siskin senin normaldir
Dr ne dedi bunlara yorum yapti mi

Purple07 sende benim gibi sanırım şahin hocaya gidiyorsun yumurta toplama işlemi genel anestezimi oldu nasıl geçti biraz anlatırmısın banada

Evet canim sahin beyin hastasiyin.
yumurta toplama genel anestesiyle oluyor uyudugun icin birsey hissetmiyorsun uyandiginda odandasin cok hafif bi narkoz oldugu icin de hemen toparlaniyosun islemden sonra kahvalti veriyorlar toplamda 2.5 saat istirahat ettirp cikariyorlar. Hemsire gelip islem sonucu hakkinda bilgi veriyor. Stres olma hic.

Hay allah ya baya kotu olmussun
Hani narkoz igneler filan ztn sersem ediyo insani benim kisa oldugu halde hala karnim berbat siskin senin normaldir
Dr ne dedi bunlara yorum yapti mi

Doktora sormadım canım bunlar beklenen seyler diye. Ameliyatımdan sonra da flagyl kullanmıştım kus allah kus. Bir önceki opu’mda da karnım çok şişti hatta ohss mi oldum acaba demiştim transfer öncesi ultrasonla bakmış bişey yok demişti. Uzum protokolün verdiği etkiler heralde.

Canımçok güzel bilgi verdin çok saol acaba kaç yumurtam olcak kaç tane toplancak merak ediyoerum gonal f mi kullandın sende? Bide kahvaltı demişsin sabah çok erken çağırıyorlar sanırım bide kaç gün sonra yumurta toplanıyor çok soru sordum galiba

Sorman cok dogal bende ilk gun boyleydin inan ilk tedavi ve hicbsy bilmiyodum
Burdaki arkadaslar sagolsnlar yardimci oldular endiselerini anliyorum o yuzden.
Canim anestezi alacaginn icin islem saatinden en az 6 saat once yeme icme yasak o yuzden ac ve susuz gitmis oluyorsun kahvalti o yuzden. Yoksa ben 1 de girdim erken degildi.
Ben gonal f 300 kullandim. 2 3 gunde bir gittigin kontrollerde yumurtalarn belirginlesir. Genelde adetinin 13.14.gunler gibi sanirim toplaniyor senin yumurtanin gelisimine bagli. Catlamadan yakalanip toplanmasi lazim. Benim 11. Gun hemen toplama oldu cok erken buyudugu icin.

M masal10 cnm sen naptinn nasilsin goremedim yazdigini
Canim opudan sonra kendime gelemedim agrim cok var. Midem bulanip basim donuyodu eve gelip yattim inan azonce uyandim kasiklarim patlicak agridan. Doktorum normal ama yasamini etkilicek derecede olursa mutlaka gel dedi

Canim opudan sonra kendime gelemedim agrim cok var. Midem bulanip basim donuyodu eve gelip yattim inan azonce uyandim kasiklarim patlicak agridan. Doktorum normal ama yasamini etkilicek derecede olursa mutlaka gel dedi

Ah canim ya cok yumurtan vardi senin
Normal boyle olman benim bile 2 yumurtayla o gun hep agrim oldu dolasamadim. Dinlen guzelce dusunme artik bu ay bi rahatla bunyen bi dinlensin bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…