Inşallah 9 u da dollenir, sağlıklı embriyolar olur :)9 tane cnm
hakkınızda hayırlısı olsun canım :)Kızlar embriyolog ile konuştuktan sonra doktorumlada konuştum. Genetik embriyo sayısıyla alakalı olan birşey eğer embriyon çoksa anneye defalarca hormon yükleyip her seferinde deneme yapmaktansa olan en güzel embriyoları genetiğe yollayıp en iyisi seçmek adına genetik iyi birşey dedi. Ama senin gibi 1-2 embriyosu olanlarda genetik yerine transferi öneriyorum zaten embriyoların %40ıngenetikte eleniyor dedi. Eğer embryolarım yarına kadar devam ederse transfer olucam
Pozitif haberler verirsin bize inşallahKızlar burayı yeni kesfettettm. Yarın transferinin 10..gunu çok heyecanliyimm
Bende iki tane verdi çatlatma iğnesini, gerçi dün akşam 9 da çatlamasın diye iğne yapmıştım, dün gece 11 de çatladın diye iğne yaptım. Neden öyle oldu anlamadım ama doktorun söylediğini yaptım. Ama bugün çok ağrım var. Parol yada minoset iç dedi. Sizlerinde çok ağrısı var mı acaba?Bana da iki tane göbekten vurulacak demişti. Pko olmasanız bile yumurta çok oldugu için olabilir. Benim de yumurta çoktu
Bende burdayım da heyecan stres var. Ayrıca çok da ağrım var.Yarini bekleyenler burdami
İnsallah canim benim insallahhhInşallah 9 u da dollenir, sağlıklı embriyolar olur :)
hakkınızda hayırlısı olsun canım :)
Hadi hayirli haberler olsunn insallah simsiki tutunurlarrKızlar beklenen telefon geldi. Sabah 11 de transferim var.
Amin cnmm insallahhh sen transfer oldun degil mi listeye eklemedik
canımmm yavruna kavustun inşallah sımsıkı tutunsun sana.
Kızlar beklenen telefon geldi. Sabah 11 de transferim var.
Benim opudan sonra çok şikayetim oldu. Okadar şiştimki sanki çatlayacaktım. Hala karnım okadar şişki sanki 7 aylık hamileyim karnım gögüs kafesime baskı yapıp sıkıştırıuor. Üstüne opu iki tane antibiyotik verdiler hem bulantı hem ishal mahvoldum. Antibiyotik bende çok yan etki yapıyor. Benimki uzun protokol 18eylülden beri iğne oluyorum kısa protokolde bukadar şikayet olmaz
Amin canımİnsallah canim benim insallahhh
Hadi hayirli haberler olsunn insallah simsiki tutunurlarr
aynen canım, Kasım başı buralar bebislerle dolsun taşsınBgn oldum cnm ekleyebilirsin
5 kasim test gunum
Bekleyebilirsek
Aminn canim innsallaaahhh
Ohh hadi bakalim yarin ekşinimiz cokkk halaylara baslayalim
Purple07 sende benim gibi sanırım şahin hocaya gidiyorsun yumurta toplama işlemi genel anestezimi oldu nasıl geçti biraz anlatırmısın banada
Hay allah ya baya kotu olmussun
Hani narkoz igneler filan ztn sersem ediyo insani benim kisa oldugu halde hala karnim berbat siskin senin normaldir
Dr ne dedi bunlara yorum yapti mi
Ananas ödem attırıcı olduğu için ivfde öneriyorlarmı?Ben ananas avokado havuc kabak cicegi kivi cig badem vs vs vs lere gomuldum arkadaslar 10 gnde 100 kg olmam dimi
Evet canim sahin beyin hastasiyin.
yumurta toplama genel anestesiyle oluyor uyudugun icin birsey hissetmiyorsun uyandiginda odandasin cok hafif bi narkoz oldugu icin de hemen toparlaniyosun islemden sonra kahvalti veriyorlar toplamda 2.5 saat istirahat ettirp cikariyorlar. Hemsire gelip islem sonucu hakkinda bilgi veriyor. Stres olma hic.
Canımçok güzel bilgi verdin çok saol acaba kaç yumurtam olcak kaç tane toplancak merak ediyoerum gonal f mi kullandın sende? Bide kahvaltı demişsin sabah çok erken çağırıyorlar sanırım bide kaç gün sonra yumurta toplanıyor çok soru sordum galiba
Canim opudan sonra kendime gelemedim agrim cok var. Midem bulanip basim donuyodu eve gelip yattim inan azonce uyandim kasiklarim patlicak agridan. Doktorum normal ama yasamini etkilicek derecede olursa mutlaka gel dedi
Canim opudan sonra kendime gelemedim agrim cok var. Midem bulanip basim donuyodu eve gelip yattim inan azonce uyandim kasiklarim patlicak agridan. Doktorum normal ama yasamini etkilicek derecede olursa mutlaka gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?