Valla cnm cok kotu oldum ben. Bas donmesi mide bulantisi agrimi hic bahsetmiyorum bile arabayla zor geldim esime diyorum setlerden yavas gec diye. Biseyler yiyip uyudum hemen. Sahin bey karninda sertlik olur agrinda. Ama tas gibi sertlesir nefes almakta gucluk cekersen bekleme hemen gel dedi. Hala uzaniyirum cok agriyo kasiklarim
bende ayni oldum cnmm gecmis olsunn. Senden kac tane ropladilarCanim opudan sonra kendime gelemedim agrim cok var. Midem bulanip basim donuyodu eve gelip yattim inan azonce uyandim kasiklarim patlicak agridan. Doktorum normal ama yasamini etkilicek derecede olursa mutlaka gel dedi
Damaryolu acip genel anestezi veriyolar hicbi zorlugu yok birden uyuyuveriyosun canim. Benim yumurta sayisi cok oldugu icin ohhs riskim var ondan cok agrim var suan ama onceki tedavilerimde biyle degildi. Senin nasil gidiyo nezaman basladin tedavinePurple07 sende benim gibi sanırım şahin hocaya gidiyorsun yumurta toplama işlemi genel anestezimi oldu nasıl geçti biraz anlatırmısın banada
36 tane yarinki dollenme sayisini cok merak ediyorum sahin bey bi koli bebegin var dedibende ayni oldum cnmm gecmis olsunn. Senden kac tane ropladilar
Ananas ödem attırıcı olduğu için ivfde öneriyorlarmı?
Valla cnm cok kotu oldum ben. Bas donmesi mide bulantisi agrimi hic bahsetmiyorum bile arabayla zor geldim esime diyorum setlerden yavas gec diye. Biseyler yiyip uyudum hemen. Sahin bey karninda sertlik olur agrinda. Ama tas gibi sertlesir nefes almakta gucluk cekersen bekleme hemen gel dedi. Hala uzaniyirum cok agriyo kasiklarim
36 tane yarinki dollenme sayisini cok merak ediyorum sahin bey bi koli bebegin var dedi
Maşallah canım e2 değeri 3000küsürlerde olan sendin galiba36 tane yarinki dollenme sayisini cok merak ediyorum sahin bey bi koli bebegin var dedi
Insallah canim. Ananas tutunmayi guclendiriyomus bende yediydimHahahhaaa
Vallahi dogru demiiissss
Oy sen delik desik olmusssun vallahi normal kuzum
Hadi insallah ennn sagliklilari cikar icinden fazla fazla dollenirler canim
Masallah cnmm hadi hayirlisi36 tane yarinki dollenme sayisini cok merak ediyorum sahin bey bi koli bebegin var dedi
O bendim cnm ama degere gore az cikti gelismemisler sanirimMaşallah canım e2 değeri 3000küsürlerde olan sendin galibakaliteli olsun inşallah
Evet cnm degerim yuksekti cok insallah embriyolar kaliteli cok olurlar. Dondurulcak cunku onumuzdeki adetimle transferi olcakMaşallah canım e2 değeri 3000küsürlerde olan sendin galibakaliteli olsun inşallah
Sontahlil 4000 uzeriydi sormayi unuttum bileEvet cnm degerim yuksekti cok insallah embriyolar kaliteli cok olurlar. Dondurulcak cunku onumuzdeki adetimle transferi olcak
36 tane yarinki dollenme sayisini cok merak ediyorum sahin bey bi koli bebegin var dedi
Evet cnm degerim yuksekti cok insallah embriyolar kaliteli cok olurlar. Dondurulcak cunku onumuzdeki adetimle transferi olcak
Ilk tedavimde 13 toplanmisti 3u 1.kaliteydi umarim hepimizin bu cektikleri deger ve bebislerimizi kucagimiza alirizMasallah cnmm hadi hayirlisi
O bendim cnm ama degere gore az cikti gelismemisler sanirim
6o ile başladım bugün 66 yım ama nisandan beri aralıksız tedavideyim. Sadece 1 ay genetik testi için ara verdik o zaman 2-3 kilo vermiştim sonra ilaçlara başlayınca tekrar aldımDemeee çok mu yaptı kaç kilo aldın mesela
Damaryolu acip genel anestezi veriyolar hicbi zorlugu yok birden uyuyuveriyosun canim. Benim yumurta sayisi cok oldugu icin ohhs riskim var ondan cok agrim var suan ama onceki tedavilerimde biyle degildi. Senin nasil gidiyo nezaman basladin tedavine
Ohss riski var vucutta su toplanmasi transfer olup gebelik olusursa cok zor donemden gecebilirmisim. E2 degerim 4binin uzerindeydiNeden önümüzdeki ay yapılcak transferin?
Hayirli olsun tedavin cnmBirazdan 2. İğnemi olcam daha size göre çömezim
6o ile başladım bugün 66 yım ama nisandan beri aralıksız tedavideyim. Sadece 1 ay genetik testi için ara verdik o zaman 2-3 kilo vermiştim sonra ilaçlara başlayınca tekrar aldım
6o ile başladım bugün 66 yım ama nisandan beri aralıksız tedavideyim. Sadece 1 ay genetik testi için ara verdik o zaman 2-3 kilo vermiştim sonra ilaçlara başlayınca tekrar aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?