2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

M masal10 canim merak ettim yazmadin
Nasil gecmis opu ne gorustunuz sahin hocayla?
Valla cnm cok kotu oldum ben. Bas donmesi mide bulantisi agrimi hic bahsetmiyorum bile arabayla zor geldim esime diyorum setlerden yavas gec diye. Biseyler yiyip uyudum hemen. Sahin bey karninda sertlik olur agrinda. Ama tas gibi sertlesir nefes almakta gucluk cekersen bekleme hemen gel dedi. Hala uzaniyirum cok agriyo kasiklarim

Canim opudan sonra kendime gelemedim agrim cok var. Midem bulanip basim donuyodu eve gelip yattim inan azonce uyandim kasiklarim patlicak agridan. Doktorum normal ama yasamini etkilicek derecede olursa mutlaka gel dedi
bende ayni oldum cnmm gecmis olsunn. Senden kac tane ropladilar

Purple07 sende benim gibi sanırım şahin hocaya gidiyorsun yumurta toplama işlemi genel anestezimi oldu nasıl geçti biraz anlatırmısın banada
Damaryolu acip genel anestezi veriyolar hicbi zorlugu yok birden uyuyuveriyosun canim. Benim yumurta sayisi cok oldugu icin ohhs riskim var ondan cok agrim var suan ama onceki tedavilerimde biyle degildi. Senin nasil gidiyo nezaman basladin tedavine

Ananas ödem attırıcı olduğu için ivfde öneriyorlarmı?

Hemsire ananas ve kabak cekirdegi tuketeblrsin dedi bana

Eyvah eyvahh.. canim bugunu atlat insallah yrna biseyin kalmasin cok gecmis olsin. Kotulesmessin insallah.

Damaryolu acip genel anestezi veriyolar hicbi zorlugu yok birden uyuyuveriyosun canim. Benim yumurta sayisi cok oldugu icin ohhs riskim var ondan cok agrim var suan ama onceki tedavilerimde biyle degildi. Senin nasil gidiyo nezaman basladin tedavine

Birazdan 2. İğnemi olcam daha size göre çömezim

6o ile başladım bugün 66 yım ama nisandan beri aralıksız tedavideyim. Sadece 1 ay genetik testi için ara verdik o zaman 2-3 kilo vermiştim sonra ilaçlara başlayınca tekrar aldım

Tedavi sürecine bakılırsa az almışsın ben sadece ilaçlardan 58 den 65 oldum ve bu durumu çok takıyorum önceden 3 gün dikkat etsem hop gidiyosunkilo şimdi napsam alıyorum sinirlerim bozuluyo

6o ile başladım bugün 66 yım ama nisandan beri aralıksız tedavideyim. Sadece 1 ay genetik testi için ara verdik o zaman 2-3 kilo vermiştim sonra ilaçlara başlayınca tekrar aldım

Tedavi sürecine bakılırsa az almışsın ben sadece ilaçlardan 58 den 65 oldum ve bu durumu çok takıyorum önceden 3 gün dikkat etsem hop gidiyosunkilo şimdi napsam alıyorum sinirlerim bozuluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…