2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Tedavi sürecine bakılırsa az almışsın ben sadece ilaçlardan 58 den 65 oldum ve bu durumu çok takıyorum önceden 3 gün dikkat etsem hop gidiyosunkilo şimdi napsam alıyorum sinirlerim bozuluyo
Valla bana çok geliyor o kadar kilo ama ben yediklerime aşırı dikkat ediorum akşam 6 dan sonra yememeye çalışıyorum. Sadece hamile kaldığım dönemde afedersiniz suyunu çıkarmıştım ama düşüktrn sonra tekrar diyete girdim

Sekerim bende yemegimi yaptim duşumu aldim yarina hazırim 24 den sonra yemeyeceksin benim gögüsler uzaya fırlayacak diye korkuyorum cok aciyor ve şistiler

Canım çok üzüldüm tüp bebekle hamile kaldığında mı düştü ne kadarlıktı rabbim yaşatmasın oda çok zordur ya

Merhaba
Daha once 1 tup bebek tedavim, 2 transferim oldu.
İlk transfer hic tutunmadı, doldurulmuş embriyo transferi tutundu ancak kalp atışı olmadığı için sonlandırdılar. Bana simdiye kadar herhangi problem belirtilmedi sebepsiz infertiliteyim sanırım
2.tedavimde 16 ekimde opu, 20 ekimde transfer yapıldı
11 folikulden 7sine işlem yapıldı (5 olgunlaşmış 2 olgunlaşmaya yakın)
Transfer sonrası 2.gun 5 embriyo istenen seviyedeydi
3.gun 3 embriyo istenen seviyedeydi
4.gun 2 emriyo transferi yapıldı
Kalan 3 embriyo 5.gune kadar bekletildi ama doldurulacak seviyeye gelmedi
Sonuc 1 kasımda cıkacak hayırlısıyla bekliyorum

Siz şuanda test icin gün sayiyorsunuz doğrumu anladim

Merhaba canım
Inşallah tutunmustur bebislerin :)

Valla insallah :) sağlıklıysa olsun
once pgd mi yaptırsak bu sefer dedik gun gectikce embriyo kalmadı pek :) transfer istedim ben de
Bu sekilde pgd için 3 opu falan gerekir sanırım

Valla insallah :) sağlıklıysa olsun
once pgd mi yaptırsak bu sefer dedik gun gectikce embriyo kalmadı pek :) transfer istedim ben de
Bu sekilde pgd için 3 opu falan gerekir sanırım
Ya inan en zorkısmida ona karar vermek ben ilk tedavimda kactane cikarsa yarisini gonderecektim hic embriyo oluşmadi buseferde cıkarsa göndericem diye kararliyim ama bügün bu kararımi sorgulamaya başladım ya 1 tane olurso onuda gönderip telef etmesemmi diye kurmaya başladım

İşte benimde kafam çok karışmıştı yaşım 36 diye endişeliydim. Birde embriyolog genetikle en iyisi seçiliyor imkan varsa gönder demişti. Ama sonra doktorumla konuştum göndersende olur göndermesende. embriyo sayın çok değil tessten %40 negatif geliyor. 1-2 embriyo genetik için az, embriyo çok olucakki çokun içinde en iyisini bulup anneye her seferinde doğruyu bulana kadar hormon yüklemeyelim dedi. Bende eğer blastokist aşamasına gelirse transfere karar verdim

Aynen valla baksana 5.gun diger 3 ü gitti belki cts transfer yapmasam 2 sini 5.gune hepsini tasıyamayacaklardı. Bu konuda laboratuvarın önemi artıyor sanırım cok. Çok iyi laboratuvar ve embriyolog bulmak lazım. Turkiyede en iyisi hangisi acaba
Miamide infertilite uzmanı lise arkadasım var pgd için 5.gun blastokisti bekle diyo daha önce zarar verme olasılıkları artıyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…