Hayirli olsun tedavin cnm
Ohss riski var vucutta su toplanmasi transfer olup gebelik olusursa cok zor donemden gecebilirmisim. E2 degerim 4binin uzerindeydi
Valla bana çok geliyor o kadar kilo ama ben yediklerime aşırı dikkat ediorum akşam 6 dan sonra yememeye çalışıyorum. Sadece hamile kaldığım dönemde afedersiniz suyunu çıkarmıştım ama düşüktrn sonra tekrar diyete girdimTedavi sürecine bakılırsa az almışsın ben sadece ilaçlardan 58 den 65 oldum ve bu durumu çok takıyorum önceden 3 gün dikkat etsem hop gidiyosunkilo şimdi napsam alıyorum sinirlerim bozuluyo
Sekerim bende yemegimi yaptim duşumu aldim yarina hazırim 24 den sonra yemeyeceksin benim gögüsler uzaya fırlayacak diye korkuyorum cok aciyor ve şistileraayyssee34 T Tuana 1892 opudaşlarımm ne durumdasınız. yemeyı ıcmeyı hangı saatte kesmek gerekıyor.kasıklarım catlayacak gıbı. göğüslerimde acımaya basladı. sizde aynı durumda mısınız?
:))) oy oy yarından sonra rahatlarız sanırım.Sekerim bende yemegimi yaptim duşumu aldim yarina hazırim 24 den sonra yemeyeceksin benim gögüsler uzaya fırlayacak diye korkuyorum cok aciyor ve şistiler
Sekerim bende yemegimi yaptim duşumu aldim yarina hazırim 24 den sonra yemeyeceksin benim gögüsler uzaya fırlayacak diye korkuyorum cok aciyor ve şistiler
aayyssee34 T Tuana 1892 opudaşlarımm ne durumdasınız. yemeyı ıcmeyı hangı saatte kesmek gerekıyor.kasıklarım catlayacak gıbı. göğüslerimde acımaya basladı. sizde aynı durumda mısınız?
Valla bana çok geliyor o kadar kilo ama ben yediklerime aşırı dikkat ediorum akşam 6 dan sonra yememeye çalışıyorum. Sadece hamile kaldığım dönemde afedersiniz suyunu çıkarmıştım ama düşüktrn sonra tekrar diyete girdim
O catlatma ignesini vuruldugumdan beri gogus uclarima degemiyorum felaket aciyor hala oyle fena bisey o yaaa
Zorlaştırıyorsa güzelleştiriyordur diye bir laf duymuştum bizde bukadar çekiyoruz elbet mutlu günlerimiz gelecek bugünlerde geçecek:))) oy oy yarından sonra rahatlarız sanırım.
Siz şuanda test icin gün sayiyorsunuz doğrumu anladimMerhaba
Daha once 1 tup bebek tedavim, 2 transferim oldu.
İlk transfer hic tutunmadı, doldurulmuş embriyo transferi tutundu ancak kalp atışı olmadığı için sonlandırdılar. Bana simdiye kadar herhangi problem belirtilmedi sebepsiz infertiliteyim sanırım
2.tedavimde 16 ekimde opu, 20 ekimde transfer yapıldı
11 folikulden 7sine işlem yapıldı (5 olgunlaşmış 2 olgunlaşmaya yakın)
Transfer sonrası 2.gun 5 embriyo istenen seviyedeydi
3.gun 3 embriyo istenen seviyedeydi
4.gun 2 emriyo transferi yapıldı
Kalan 3 embriyo 5.gune kadar bekletildi ama doldurulacak seviyeye gelmedi
Sonuc 1 kasımda cıkacak hayırlısıyla bekliyorum
Aynen cok zor geciyor gunler 1 kasımda beta hcg yaptır dedi doktor cts baktırsam mı erken diyorumSiz şuanda test icin gün sayiyorsunuz doğrumu anladim
Merhaba canımMerhaba
Daha once 1 tup bebek tedavim, 2 transferim oldu.
İlk transfer hic tutunmadı, doldurulmuş embriyo transferi tutundu ancak kalp atışı olmadığı için sonlandırdılar. Bana simdiye kadar herhangi problem belirtilmedi sebepsiz infertiliteyim sanırım
2.tedavimde 16 ekimde opu, 20 ekimde transfer yapıldı
11 folikulden 7sine işlem yapıldı (5 olgunlaşmış 2 olgunlaşmaya yakın)
Transfer sonrası 2.gun 5 embriyo istenen seviyedeydi
3.gun 3 embriyo istenen seviyedeydi
4.gun 2 emriyo transferi yapıldı
Kalan 3 embriyo 5.gune kadar bekletildi ama doldurulacak seviyeye gelmedi
Sonuc 1 kasımda cıkacak hayırlısıyla bekliyorum
C.tesi 4 +8 =12 cikarmı acaba sonuc yap nekaybedersin diyecegim ama 29 ekimde yap 14 gun olmuş olurAynen cok zor geciyor gunler 1 kasımda beta hcg yaptır dedi doktor cts baktırsam mı erken diyorum
Ya inan en zorkısmida ona karar vermek ben ilk tedavimda kactane cikarsa yarisini gonderecektim hic embriyo oluşmadi buseferde cıkarsa göndericem diye kararliyim ama bügün bu kararımi sorgulamaya başladım ya 1 tane olurso onuda gönderip telef etmesemmi diye kurmaya başladımValla insallah :) sağlıklıysa olsun
once pgd mi yaptırsak bu sefer dedik gun gectikce embriyo kalmadı pek :) transfer istedim ben de
Bu sekilde pgd için 3 opu falan gerekir sanırım
Evet tüp bebekle hamile kalmıştım 6 haftalıktı kendiliğinden düştü maalesefCanım çok üzüldüm tüp bebekle hamile kaldığında mı düştü ne kadarlıktı rabbim yaşatmasın oda çok zordur ya
Sonuc göremezsem erken hayalkırıklıgı yaşamaktan korkuyom bi yandan da bekleyemiyorum :) en iyisi 29 u sanırım haklısınC.tesi 4 +8 =12 cikarmı acaba sonuc yap nekaybedersin diyecegim ama 29 ekimde yap 14 gun olmuş olur
Ya inan en zorkısmida ona karar vermek ben ilk tedavimda kactane cikarsa yarisini gonderecektim hic embriyo oluşmadi buseferde cıkarsa göndericem diye kararliyim ama bügün bu kararımi sorgulamaya başladım ya 1 tane olurso onuda gönderip telef etmesemmi diye kurmaya başladım
Aynen valla baksana 5.gun diger 3 ü gitti belki cts transfer yapmasam 2 sini 5.gune hepsini tasıyamayacaklardı. Bu konuda laboratuvarın önemi artıyor sanırım cok. Çok iyi laboratuvar ve embriyolog bulmak lazım. Turkiyede en iyisi hangisi acabaYa inan en zorkısmida ona karar vermek ben ilk tedavimda kactane cikarsa yarisini gonderecektim hic embriyo oluşmadi buseferde cıkarsa göndericem diye kararliyim ama bügün bu kararımi sorgulamaya başladım ya 1 tane olurso onuda gönderip telef etmesemmi diye kurmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?