- 24 Kasım 2017
- 872
- 1.529
- 63
- 40
Valla benide sen düşürdün bu ikileme ☺ben şimdilik bu konuyu düşünmeyeyim hayırlısi ile embriyo oluşsun ozaman karar vericemİşte benimde kafam çok karışmıştı yaşım 36 diye endişeliydim. Birde embriyolog genetikle en iyisi seçiliyor imkan varsa gönder demişti. Ama sonra doktorumla konuştum göndersende olur göndermesende. embriyo sayın çok değil tessten %40 negatif geliyor. 1-2 embriyo genetik için az, embriyo çok olucakki çokun içinde en iyisini bulup anneye her seferinde doğruyu bulana kadar hormon yüklemeyelim dedi. Bende eğer blastokist aşamasına gelirse transfere karar verdim
Evet tüp bebekle hamile kalmıştım 6 haftalıktı kendiliğinden düştü maalesef
Zorlaştırıyorsa güzelleştiriyordur diye bir laf duymuştum bizde bukadar çekiyoruz elbet mutlu günlerimiz gelecek bugünlerde geçecek
5. Gün cok hücreli oldugü icin hasar gorme olasılıgi düşük diyorlar parca kopardıklari icin embriyo bozula biliyormuş o yüzden 5. Gün dışındakilere pgt pek yanaşmıyor doktorlarAynen valla baksana 5.gun diger 3 ü gitti belki cts transfer yapmasam 2 sini 5.gune hepsini tasıyamayacaklardı. Bu konuda laboratuvarın önemi artıyor sanırım cok. Çok iyi laboratuvar ve embriyolog bulmak lazım. Turkiyede en iyisi hangisi acaba
Miamide infertilite uzmanı lise arkadasım var pgd için 5.gun blastokisti bekle diyo daha önce zarar verme olasılıkları artıyormus
Benim de 8 haftalıkken sonlandırdılar kalp atısı olmadıgı için. Hayırlısı olsun saglıklıysa olsun demekten başka bisey gelmiyor eldenEvet tüp bebekle hamile kalmıştım 6 haftalıktı kendiliğinden düştü maalesef
5.gune kadar embriyoları ana rahmi gibi koruyacak iyi bir laboratuvar lazım bence.5. Gün cok hücreli oldugü icin hasar gorme olasılıgi düşük diyorlar parca kopardıklari icin embriyo bozula biliyormuş o yüzden 5. Gün dışındakilere pgt pek yanaşmıyor doktorlar
Sizdemi eşinizdemi sorun. Yani en iyiside en kötüsüde aynı şanş meselesi oldugunu düşünuyorum artık5.gune kadar embriyoları ana rahmi gibi koruyacak iyi bir laboratuvar lazım bence.
Bu tedavimde olmazsa bunu arastıracagım ben yoksa pgt için yeterli sayıyı bulmak çok zor olacak
İkimiz için de herhangi bir sorun belirtmedilerSizdemi eşinizdemi sorun. Yani en iyiside en kötüsüde aynı şanş meselesi oldugunu düşünuyorum artık
Umarım ihtiyacınız olmaz artik hamilesinizdir ve yavrunuzu kucagıniza alirsinizİkimiz için de herhangi bir sorun belirtmediler
Pgd konusu daha once yasadıgım gelişmeyen gebelikten dolayı cıktı
İnşallah hepimiz için hayırlısı olsun Allah yardımcımız olsunUmarım ihtiyacınız olmaz artik hamilesinizdir ve yavrunuzu kucagıniza alirsiniz
5.gun embriyosunu +7 de kanda görmüştüm3.gun emriyosu idrarda en erken nezaman cikar kizlar
Siz en erken ne zamN ögrendiniz idrarda ?
Yaş 27Listedeki bilgileri tam yazarmisin cnm
Canım ben haziran sonu tedaviye başlamıştım tam hatirlamıyorum ama son 3 gün her gün bi tane çatlamasın diye vuruldum toplama işleminden 35 saat öncede 2 tane çatlatma ignesi vurulmuştum.agri da yok gibiydi arada bi batma gibi bişey olmuştu ama ilaç içecek kadar rahatsız olmadımBende iki tane verdi çatlatma iğnesini, gerçi dün akşam 9 da çatlamasın diye iğne yapmıştım, dün gece 11 de çatladın diye iğne yaptım. Neden öyle oldu anlamadım ama doktorun söylediğini yaptım. Ama bugün çok ağrım var. Parol yada minoset iç dedi. Sizlerinde çok ağrısı var mı acaba?
Rabbim can versin canım inşallah 9uda döllensin. 3.gün mü 5.gün mü bişey dediler mi bugün sana ?Bekledigimizden az cikti cani 9tane toplafilar
Hadi inşallah canımKızlar beklenen telefon geldi. Sabah 11 de transferim var.
Maşalllaaaahhh onları taşımakta opuda olay36 tane yarinki dollenme sayisini cok merak ediyorum sahin bey bi koli bebegin var dedi
En az 6 saatlik aclik demislerdi. Canim ben artik yemiyorum.sabah 8 bucukta burda olun dedileraayyssee34 T Tuana 1892 opudaşlarımm ne durumdasınız. yemeyı ıcmeyı hangı saatte kesmek gerekıyor.kasıklarım catlayacak gıbı. göğüslerimde acımaya basladı. sizde aynı durumda mısınız?
Aynen öle hayırlısı bölemişRabbim yaşatmasın inşallah hayırlarla evladın olur emeklerin boşa çıkmaz üzüldüm allah hepimizin yardımcısı olsun ama demekki hayırlısıda buymuş
Herşeyin vardır bi hayrı diyorumBenim de 8 haftalıkken sonlandırdılar kalp atısı olmadıgı için. Hayırlısı olsun saglıklıysa olsun demekten başka bisey gelmiyor elden
Bu yaşadığımızı cok gec aylarda yaşayanlar var onların yaşadıgı çok daha zordur
Benim agrim yok kuzum sukurEn az 6 saatlik aclik demislerdi. Canim ben artik yemiyorum.sabah 8 bucukta burda olun dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?