2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Valla benide sen düşürdün bu ikileme ☺ben şimdilik bu konuyu düşünmeyeyim hayırlısi ile embriyo oluşsun ozaman karar vericem

5. Gün cok hücreli oldugü icin hasar gorme olasılıgi düşük diyorlar parca kopardıklari icin embriyo bozula biliyormuş o yüzden 5. Gün dışındakilere pgt pek yanaşmıyor doktorlar

Evet tüp bebekle hamile kalmıştım 6 haftalıktı kendiliğinden düştü maalesef
Benim de 8 haftalıkken sonlandırdılar kalp atısı olmadıgı için. Hayırlısı olsun saglıklıysa olsun demekten başka bisey gelmiyor elden
Bu yaşadığımızı cok gec aylarda yaşayanlar var onların yaşadıgı çok daha zordur

5. Gün cok hücreli oldugü icin hasar gorme olasılıgi düşük diyorlar parca kopardıklari icin embriyo bozula biliyormuş o yüzden 5. Gün dışındakilere pgt pek yanaşmıyor doktorlar
5.gune kadar embriyoları ana rahmi gibi koruyacak iyi bir laboratuvar lazım bence.
Bu tedavimde olmazsa bunu arastıracagım ben yoksa pgt için yeterli sayıyı bulmak çok zor olacak

5.gune kadar embriyoları ana rahmi gibi koruyacak iyi bir laboratuvar lazım bence.
Bu tedavimde olmazsa bunu arastıracagım ben yoksa pgt için yeterli sayıyı bulmak çok zor olacak
Sizdemi eşinizdemi sorun. Yani en iyiside en kötüsüde aynı şanş meselesi oldugunu düşünuyorum artık

3.gun emriyosu idrarda en erken nezaman cikar kizlar

Siz en erken ne zamN ögrendiniz idrarda ?

Canım ben haziran sonu tedaviye başlamıştım tam hatirlamıyorum ama son 3 gün her gün bi tane çatlamasın diye vuruldum toplama işleminden 35 saat öncede 2 tane çatlatma ignesi vurulmuştum.agri da yok gibiydi arada bi batma gibi bişey olmuştu ama ilaç içecek kadar rahatsız olmadım

Bekledigimizden az cikti cani 9tane toplafilar
Rabbim can versin canım inşallah 9uda döllensin. 3.gün mü 5.gün mü bişey dediler mi bugün sana ?

Kızlar beklenen telefon geldi. Sabah 11 de transferim var.
Hadi inşallah canım

36 tane yarinki dollenme sayisini cok merak ediyorum sahin bey bi koli bebegin var dedi
Maşalllaaaahhh onları taşımakta opuda olay bu ay dinlendirecekler mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…