Onumuzdeki ay transfer olcak cnm dondurcaklarRabbim can versin canım inşallah 9uda döllensin. 3.gün mü 5.gün mü bişey dediler mi bugün sana ?
Hadi inşallah canım
Maşalllaaaahhh onları taşımakta opuda olaybu ay dinlendirecekler mi ?
Hadi bakalım güzelce bölünüp beklesinler canım benim hergün güzel haberler al inşallah. Dün bana adaçayı demiştin kaç gün kullanınca regli olabilmiştin? Doktor tarlusal verdi ama bıktım haptan ilaçtanOnumuzdeki ay transfer olcak cnm dondurcaklar
Benim lekelenmem baslamisti 2 gun sonra kesildi. 2gun sabah aksam ictim 3.gun adet oldum. Ilac kullansan da 10.gun falan adet oluyo. Sen bilirsin yinedeHadi bakalım güzelce bölünüp beklesinler canım benim hergün güzel haberler al inşallah. Dün bana adaçayı demiştin kaç gün kullanınca regli olabilmiştin? Doktor tarlusal verdi ama bıktım haptan ilaçtan
Evet çok uzun sürüyor maalesef sağol deneyeceğimBenim lekelenmem baslamisti 2 gun sonra kesildi. 2gun sabah aksam ictim 3.gun adet oldum. Ilac kullansan da 10.gun falan adet oluyo. Sen bilirsin yinede
Amin cnm sagoll.Rabbim can versin canım inşallah 9uda döllensin. 3.gün mü 5.gün mü bişey dediler mi bugün sana ?
Hadi inşallah canım
Maşalllaaaahhh onları taşımakta opuda olaybu ay dinlendirecekler mi ?
Allah yarfimcin olsun cnmmKızlar günaydın ben merkeze geldim bekliyorumC A N O inşallah yumoşların sana sikıca tutunur
Sağol şekerimAllah yarfimcin olsun cnmm
Sağol canım, aminKızlar günaydın ben merkeze geldim bekliyorumC A N O inşallah yumoşların sana sikıca tutunur
Bende transfer için yoldayım hem trafik varhemde yağmur. 9:30da hastanede olmam gerekti biraz geç kalıcamBende opu icin yoldayim.biraz trafik var. Hepinizin gunu hayirla baslasin hayirla bitsin. Cantanem seninde rabbim yar ve yardimcin olsun..dualarim seninle
Transferden çıktım kızlar 5 kasım test günü
Canlar ben cıktım opudan agrım sızım yok. Yumos sayısonı yrın öğrenecekmişim. Sır gibi saklıyorlar:) C cantanem senin transferinde çok iyi gecer inşallahaayyssee34 ve T Tuana 1892 umarım sizin içinde hersey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?