2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Biraz soguk canin hatta dinlenmeye aldiklari yer sanki daha soguk ben baya usudum titredim ama tansiyonum duzelmedi belkide ondan
Corap giymeyi teklif edeniniz oldu mu ben isticem kabul ederse doktorum sorun olmazsa. usutmekten korkuyorum. Sezaryanda da usuttugum icin atesim cikmisti.

Baya buzz ameliyathane gibi iste cnm
Ciplak oluyosun sadece onluk giydim
Ama corap sormak aklima gelmedi herseyi cikar diyolar genelde.
Donuyosun tabi haliyle
Yaa aslinda buz gibi olmamasi lazim diye okumustum cunki vucut sicakligiyla ayni olmaliymis ki cikardiklari yumurta ani isi degisimine ugrasamasin diye. Sonucta az buz disarda kalmiyo yumurtalar. Soguk olursa da mantiken bi cokus yasanmaz mi. Ayy deli sorular. Cumartesi doktora sorayim bakim ne aciklama yapicak

Benim ortamim ilikti.kizlar ne.soguk ne.sicak..corap.giymeyi teklif etmek hic aklima.gelmemisti

Benim ortamim ilikti.kizlar ne.soguk ne.sicak..corap.giymeyi teklif etmek hic aklima.gelmemisti
Normalde benimde aklima gelmezdi de bugun yabanci kanalda ameliyata hazirliyolardi birini ayaginda corap var ameliyata oyle aldilar ordan dank etti bana da. Bakalim doktor ne dicek kabul etmez gibi geliyor ama belli de olmaz. Sansimi denicemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…