- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Ayy canim simdi gordum kesin transferdesindir. Rabbim hayirlisiyla gecmesini nasip etsin sımsıkı tutunsun bebislerinnnKızlar beklenen telefon geldi. Sabah 11 de transferim var.
Canim ciktim opudan dinlenmedeyim cok sukur iyi gecti hafif agrim var.Canlar ben cıktım opudan agrım sızım yok. Yumos sayısonı yrın öğrenecekmişim. Sır gibi saklıyorlar:) @cantanem senin transferinde çok iyi gecer inşallahaayyssee34 ve T Tuana 1892 umarım sizin içinde hersey yolunda gider
Bende cıktım gaz sancisi gibi agrim var doktorun bilgi vermesini bekliyorumCanlar ben cıktım opudan agrım sızım yok. Yumos sayısonı yrın öğrenecekmişim. Sır gibi saklıyorlar:) @cantanem senin transferinde çok iyi gecer inşallahaayyssee34 ve T Tuana 1892 umarım sizin içinde hersey yolunda gider
Benimde gaz sancım oldu şimdi adet agrısına döndüBende cıktım gaz sancisi gibi agrim var doktorun bilgi vermesini bekliyorum
Geçmiş olsunnn güpgüzel yumurtaların olaunCanim ciktim opudan dinlenmedeyim cok sukur iyi gecti hafif agrim var.
Çok tesekkürler canımKizlar gunaydinn.laiyka canimm hayirli olsun transferinnn rabbim tutunmasini nasip etsinnn
T Tuana 1892
aayyssee34
limoncicegi41
Kizlar sizlerinde guzel haberlerinizi alalimrabbim sorunsuz toplanmasini transferini nasip etsin. Hersey guzel gecsinn
Allah razı olsun canımHadi bakalim insallah
Guzel bir sayi cikar kaliteli olup dollenirleerr
Bundan sonrasi hep guzel olsun
Kizlar toplama islemi odasi soguk mu nasil normal ameliyat onlugu mu giydiriyolar? Corap giymeye izin veriyorlar mi?Benimde gaz sancım oldu şimdi adet agrısına döndü
Biraz soguk canin hatta dinlenmeye aldiklari yer sanki daha soguk ben baya usudum titredim ama tansiyonum duzelmedi belkide ondanKizlar toplama islemi odasi soguk mu nasil normal ameliyat onlugu mu giydiriyolar? Corap giymeye izin veriyorlar mi?
Hadi gozun aydin canim
Simsiki tutunsun sana insallah yavrun
Kacinci gun embriyosuydu senn
Ayni test gunumuz
Kizlar toplama islemi odasi soguk mu nasil normal ameliyat onlugu mu giydiriyolar? Corap giymeye izin veriyorlar mi?
Hayirli olsun canim5. Gün embriyosu 1 tane kalmıştı onuda transfer ettiler.
5. Gün embriyosu 1 tane kalmıştı onuda transfer ettiler.
Corap giymeyi teklif edeniniz oldu muBiraz soguk canin hatta dinlenmeye aldiklari yer sanki daha soguk ben baya usudum titredim ama tansiyonum duzelmedi belkide ondan
Yaa aslinda buz gibi olmamasi lazim diye okumustum cunki vucut sicakligiyla ayni olmaliymis ki cikardiklari yumurta ani isi degisimine ugrasamasin diye. Sonucta az buz disarda kalmiyo yumurtalar. Soguk olursa da mantiken bi cokus yasanmaz mi. Ayy deli sorular. Cumartesi doktora sorayim bakim ne aciklama yapicakBaya buzz ameliyathane gibi iste cnm
Ciplak oluyosun sadece onluk giydim
Ama corap sormak aklima gelmedi herseyi cikar diyolar genelde.
Donuyosun tabi haliyle
Benim ortamim ilikti.kizlar ne.soguk ne.sicak..corap.giymeyi teklif etmek hic aklima.gelmemistiYaa aslinda buz gibi olmamasi lazim diye okumustum cunki vucut sicakligiyla ayni olmaliymis ki cikardiklari yumurta ani isi degisimine ugrasamasin diye. Sonucta az buz disarda kalmiyo yumurtalar. Soguk olursa da mantiken bi cokus yasanmaz mi. Ayy deli sorular. Cumartesi doktora sorayim bakim ne aciklama yapicak
Normalde benimde aklima gelmezdi de bugun yabanci kanalda ameliyata hazirliyolardi birini ayaginda corap var ameliyata oyle aldilar ordan dank etti bana da. Bakalim doktor ne dicek kabul etmez gibi geliyor ama belli de olmaz. Sansimi denicemmmBenim ortamim ilikti.kizlar ne.soguk ne.sicak..corap.giymeyi teklif etmek hic aklima.gelmemisti
Hadi gozun aydin canim
Simsiki tutunsun sana insallah yavrun
Kacinci gun embriyosuydu senn
Ayni test gunumuz
Benim opu yapılan yer çok soğuktu. Anestezi verileceği için amelyathane ortamı sağlıyorlar. Ben üşüdüm çorabıda sormadım açıkcasıKizlar toplama islemi odasi soguk mu nasil normal ameliyat onlugu mu giydiriyolar? Corap giymeye izin veriyorlar mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?