2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Hayirli olsun canim

Insalah saglikla tutunur sana simsiki canim

Çok teşekkür ederim kızlar. Çok emek verdik 35 gün hormon aldım uzun protokol olduğu işin. Daha ikizlerimi kaybedeli 6 ay oldu. Rabbim bu tedavide yüzümü güldürür inşallah.
Hastaneye gittiğimde bir bayan opudan çıkmıştı rengi solmuş yüzü ağrılı, aklıma bugün opu olacak sizler geldiniz. Dışardan demekki bukadar solgun görünüyoruz. Bebeğimiz olsun diye ne badireler atlatıyoruz yinede bir okadar gülebiliyoruz. Rabbim anne olanlara yine taddırsın olmayanların kucaklarını boş bırakmasın

Aminnn. Rabbim oncelikle hic cocugu olmayanlara daha cok yardim etsin. Nasip etsin. kucaklari bos kalmasin. Yuzleri tez zamanda gulsun. Benim gibi 1 tane olup kardesi olsun diye cabalayanlara, evlatlarimiza hayirli birer kardes versin rabbim

Bende opu icin yoldayim.biraz trafik var. Hepinizin gunu hayirla baslasin hayirla bitsin. Cantanem seninde rabbim yar ve yardimcin olsun..dualarim seninle
Amin canım, seninde Rabbim yardımcın olsun
Gunaydinlaaar
Opu olacak herkesten guzel haberler alalim bugunn insallah
Cantanemm sende bebislerini al gel hadi bakalimmmm

Transferden çıktım kızlar 5 kasım test günü
Hayırlı olsun. Inşallah sımsıkı tutulurlar :)
Ayy canim simdi gordum kesin transferdesindir. Rabbim hayirlisiyla gecmesini nasip etsin sımsıkı tutunsun bebislerinnn 10 gune de hayirli haberlerini alalim.
Amin inşallah, Rabbim hepimize nasip etsin.

Bende düşünüyorum pzt transferde çorap giymeyi :) çok soğuk oluo ama ya napım gerçi transfer kısa sürüyor ama heyecandan ve soğuktan tir tir titriyorum.
Doktor izin verirse giy canim bende sorucam giymek icinde israr edicem. Ignelerden midir nedir az soguk yesem karnim siser oldu. Ayagimda corap var yine de usuyor. Ben ki kar yagsa efil efil gezerdim simdi tam tersi oldum.

Merhabalar Son yazılanları biraz okuyabildim rabbim hamile olanlara sağlıkla kucaklamak tedavide olanlara sağlıkla pozitif haberi alıp kucaklamayı nasip etsin
Ben kendimden bahsedeyim 2015 ocak ayında ilk tüp bebek denememde tek embriyo koyularak ( fazla yumurtam toplandığından dolayı iki koymak istememişlerdi) bir oğlum var elhamdülilllah 3 yaşında şu an 4 tane dondurulmuş 5.gün embriyolarımız var onlar için başladık tedaviye 2 de kontrolüm bir aksilik olmazsada ayın 7 de transferim olacak
Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah bana tekrar anneliği oğlumada ( anne hadi markete gidip bir kardeş alalım diyor ) bir kardeş

Oy maşallah yaa benimde oğlum 3 buçuk yaşında. Kardeş istemiyor

Orkide_sever canım bana embriyoların cd sini verdiler. Ve transfer olurken ikisini de ekranda fotosunu gördüm

Embriyoskop u merak ediyordun yaa
aayy cok sevindim canim bebislerini erkenden gormus oldun yaniii neye benziyolar insallah banada verirler cd. yoksa bile artik ogrendim isterim doktordan doktorda ne bela hastaya cattim istekleri bitmiyo dicekk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…