Oy maşallah yaa benimde oğlum 3 buçuk yaşında. Kardeş istemiyor
Ben bugün çoraplı ve üst giysileri çıkarmadan transfer oldum.Bende düşünüyorum pzt transferde çorap giymeyi :) çok soğuk oluo ama ya napım gerçi transfer kısa sürüyor ama heyecandan ve soğuktan tir tir titriyorum.
aayy cok sevindim canim bebislerini erkenden gormus oldun yaniii neye benziyolar insallah banada verirler cd. yoksa bile artik ogrendim isterim doktordan doktorda ne bela hastaya cattim istekleri bitmiyo dicekk.
Ben bugün çoraplı ve üst giysileri çıkarmadan transfer oldum.
İnsallah olumlu sonuç alırsınız canım. Bizim tedavi dondurulmus degil, sil bastan tedavi :)Sizde dondurulmuşmu denediniz
Olunca alışır çoğu çocuk kardeş fikrine karşı çıkıyor
Oğlum nasıl diyeyim çok cana yakın paylaşımcı bir çocuk kendine arkadaş arıyor
Rabbim nasip eder inşallah dileyen el açıp evlat dilenen evladına layıkıyla anne babalık yapabileceklere
Hadi canım gözün aydın. 6 sıda birinci kalite olur. Bu sefer pozitif sonuc alırsınKizlar aradilar beni 9 yumurtadan 6si dollenmis. Cumartesiye kac tane kalirsa dondurcaklar.
Kizlar aradilar beni 9 yumurtadan 6si dollenmis. Cumartesiye kac tane kalirsa dondurcaklar.
Canim senmi istedin dondurulmasiniKizlar aradilar beni 9 yumurtadan 6si dollenmis. Cumartesiye kac tane kalirsa dondurcaklar.
Aaaaa öğrendiğim iyi oldu :)Ben bugün çoraplı ve üst giysileri çıkarmadan transfer oldum.
Canim 15 yumurta toplandi. Yarin arayip bilgi verceklerini soylediler. Bende 36 yasindayim. Genetik hakkinda henuz doktorumla konusmadim. Buarada doktorum 5.gune gideni taze transfer yapabileceginide soyledi..ben doktoruma guveniyorum. Artik o ne derse o. Kizlar siz peki taze transfermi dondurulmus transfermi buna doktorunuzmu karar veriyo. Yoksa ortak kararmi aliyosunu,
@Hulyaylmzalp canım bana embriyoların cd sini verdiler. Ve transfer olurken ikisini de ekranda fotosunu gördüm
Embriyoskop u merak ediyordun yaa
Canım ben masadankalktım wcye girdim ardından hiç yatmayıp eve geldik arabayla. Evdede yatmadım doktorrutşn işlerine devam et dediYaa ne guzelms hic aklima gelmedi teklif etmek
Cikinca dondum odada yorgan ortturdum ustume sarindim ona 2 saat boyunca
Canim benimki genetige gidecegi icin taze olmayacak zaten bizim merkez hic taze transfer yanlısı degil rahim dinlendirme öneriyor valla embriyo oluşsunda tazede olsa 1 aysonrada olsa önemli degilCanim 15 yumurta toplandi. Yarin arayip bilgi verceklerini soylediler. Bende 36 yasindayim. Genetik hakkinda henuz doktorumla konusmadim. Buarada doktorum 5.gune gideni taze transfer yapabileceginide soyledi..ben doktoruma guveniyorum. Artik o ne derse o. Kizlar siz peki taze transfermi dondurulmus transfermi buna doktorunuzmu karar veriyo. Yoksa ortak kararmi aliyosunu,
Bizede transfer anindaki usg resmini kaydedip verdiler
Minnacik bir parlak noktadan ibaret suan
Umarim daha cok resimlerimiz olur minigim.. konusuyorum onunla.
Dun kizim diyor anne benim kardesm olunca ona da bebek kurabiyesi yapalim
Ahh annecim dedim neler yapmayizki... insallah.
Canim 15 yumurta toplandi. Yarin arayip bilgi verceklerini soylediler. Bende 36 yasindayim. Genetik hakkinda henuz doktorumla konusmadim. Buarada doktorum 5.gune gideni taze transfer yapabileceginide soyledi..ben doktoruma guveniyorum. Artik o ne derse o. Kizlar siz peki taze transfermi dondurulmus transfermi buna doktorunuzmu karar veriyo. Yoksa ortak kararmi aliyosunu,
Hadi canım gözün aydın. 6 sıda birinci kalite olur. Bu sefer pozitif sonuc alırsın
Ohh gozun aydin cnm
9 da 6 cok iyi bence insallah hepsi devam eder saglikla gelip konsunlar gobusunee
Canim ben 5 defa taze transfer oldum tutmadi. Progesteron yukseliyormus opuda o yuzdenmis. Bu seferkinde yukselmedi ama temkinli olalim dedi. Dondurup denicez.Canim senmi istedin dondurulmasini
Taze transfer istemedinmi
Amin canlar insallah hepimizin pozitif olur.Canim 15 yumurta toplandi. Yarin arayip bilgi verceklerini soylediler. Bende 36 yasindayim. Genetik hakkinda henuz doktorumla konusmadim. Buarada doktorum 5.gune gideni taze transfer yapabileceginide soyledi..ben doktoruma guveniyorum. Artik o ne derse o. Kizlar siz peki taze transfermi dondurulmus transfermi buna doktorunuzmu karar veriyo. Yoksa ortak kararmi aliyosunu,
Canım ben masadankalktım wcye girdim ardından hiç yatmayıp eve geldik arabayla. Evdede yatmadım doktorrutşn işlerine devam et dedi
Evde uzanıyormusn peki, banada ablam yat kalkma ikizlerden ders almadın bari bunda yat diyor. Uzansam mı bilemedimYaaa
Beni oday aldilar orda 2 saat yattim
1 saat yter demslerdi ama oda musait siz blrsinz dediler bnim panik atak kocam kalkmiyosun yatican deyip durdu mecbr yattim. Cok ilgisi yok ztn artk gnluknhayat devam banada oyle dediler..
Benimde 5.gun dondurulmus cift embriyo transferi olmustu ve negatifti. Rabbim hayirlisini versin. Herseyi deniyoruz. Yolumuz yipratici ve yorucu.Canim ben 5 defa taze transfer oldum tutmadi. Progesteron yukseliyormus opuda o yuzdenmis. Bu seferkinde yukselmedi ama temkinli olalim dedi. Dondurup denicez.
Amin canlar insallah hepimizin pozitif olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?