2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Evde uzanıyormusn peki, banada ablam yat kalkma ikizlerden ders almadın bari bunda yat diyor. Uzansam mı bilemedim

Canim acikcasi ilk 2 3 gun uzanicam
Sonra kalkarim diye dusunuyorum
Yine temkinli bir sekilde gecirecegiz artik
Sen imkanin varsa yat nolcakki ama kan dolasimi olmasi lazimmis ama heptende hareketszlk zararlimis. Haftasonu cocuk evde mecbur ayaklanicam ben 2 gn yattigim yanima kâr olur smdi tadini cikariyim

Bende düşünüyorum pzt transferde çorap giymeyi :) çok soğuk oluo ama ya napım gerçi transfer kısa sürüyor ama heyecandan ve soğuktan tir tir titriyorum.
Bu transfer işlemi zor mu ilk defa yaptırcam aslında korkuyorum sanırım.. canım tatlı galiba biraz :)) bide anestezi olmuycak dimi

Bu transfer işlemi zor mu ilk defa yaptırcam aslında korkuyorum sanırım.. canım tatlı galiba biraz :)) bide anestezi olmuycak dimi
anestezi olmuyor merak etme sadece rahmi bir aletle acıyor embriyoları yerlestirecegi aleti sokabilmek için o biraz can acıtıyor ama anestezi gerektirecek kadar degil.Sadece doktorun verdiği pozisyonu bozmayın panik olup,yoksa embriyolar yanlıs yere yerlesebiliyorlarmıs.zaten dısınızı sıkın bes dakika surmuyor.

Yok canım anestezi falan yok bu tüp bebek işleminin en zevkli aşaması transfer :) ben ilkinde hiç bişi hissetmedim.
doktorumla hemşirelerle embriyologumla bol bol muhabbet ettim :)

aayy cok sevindim canim bebislerini erkenden gormus oldun yaniii neye benziyolar insallah banada verirler cd. yoksa bile artik ogrendim isterim doktordan doktorda ne bela hastaya cattim istekleri bitmiyo dicekk.
Hayırlısı, merak etmemiz çok doğal :)
Aaaaa öğrendiğim iyi oldu :)
Benimde üzerime giyinikti :)
Ayy bana vermediler benimkide embriyoskoptaydı. Çok tatlılardıııır
evet canım, hayırlısı olsun :))

Yok canım anestezi falan yok bu tüp bebek işleminin en zevkli aşaması transfer :) ben ilkinde hiç bişi hissetmedim.
doktorumla hemşirelerle embriyologumla bol bol muhabbet ettim :)
Biz gorebilicekmiyix onlar koyarken bizede ekran dönük oluyor mu ki ayy cok heyecanlandım suan:)

Ayyy Allahım ne güzel yazmışsın içimdeler şuan diye :)
Rabbim inşAllah kucağına almayı nasip etsin.
bi anda o cümle o kadar masum geldi ki bana bu ilaçlardan iğnelerden iyice duygusallaştım ben
Amin canım, hepimiz kavusalım inşallah.

Kadınlar her şekilde duygusal oluyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…