Pazartesi gunu arayip bilgi verceklermis cnm bana 5.gun dondurcaklar.Yaa ne guzelms hic aklima gelmedi teklif etmek
Cikinca dondum odada yorgan ortturdum ustume sarindim ona 2 saat boyunca
Evde uzanıyormusn peki, banada ablam yat kalkma ikizlerden ders almadın bari bunda yat diyor. Uzansam mı bilemedim
Pazartesi gunu arayip bilgi verceklermis cnm bana 5.gun dondurcaklar.
Bu transfer işlemi zor mu ilk defa yaptırcam aslında korkuyorum sanırım.. canım tatlı galiba biraz :)) bide anestezi olmuycak dimiBende düşünüyorum pzt transferde çorap giymeyi :) çok soğuk oluo ama ya napım gerçi transfer kısa sürüyor ama heyecandan ve soğuktan tir tir titriyorum.
anestezi olmuyor merak etme sadece rahmi bir aletle acıyor embriyoları yerlestirecegi aleti sokabilmek için o biraz can acıtıyor ama anestezi gerektirecek kadar degil.Sadece doktorun verdiği pozisyonu bozmayın panik olup,yoksa embriyolar yanlıs yere yerlesebiliyorlarmıs.zaten dısınızı sıkın bes dakika surmuyor.Bu transfer işlemi zor mu ilk defa yaptırcam aslında korkuyorum sanırım.. canım tatlı galiba biraz :)) bide anestezi olmuycak dimi
Yok canım anestezi falan yok bu tüp bebek işleminin en zevkli aşaması transfer :) ben ilkinde hiç bişi hissetmedim.Bu transfer işlemi zor mu ilk defa yaptırcam aslında korkuyorum sanırım.. canım tatlı galiba biraz :)) bide anestezi olmuycak dimi
Senin niye dondurcaklardi cnm?Kizlar aradilar beni 9 yumurtadan 6si dollenmis. Cumartesiye kac tane kalirsa dondurcaklar.
Hayırlısı, merak etmemiz çok doğal :)aayy cok sevindim canim bebislerini erkenden gormus oldun yaniii neye benziyolar insallah banada verirler cd. yoksa bile artik ogrendim isterim doktordan doktorda ne bela hastaya cattim istekleri bitmiyo dicekk.
Benimde üzerime giyinikti :)Aaaaa öğrendiğim iyi oldu :)
evet canım, hayırlısı olsun :))Ayy bana vermediler benimkide embriyoskoptaydı. Çok tatlılardıııır
Dune gore hafifledi ama agrim sisligim devam ayakta duramiyorum basim donuyo yatarak gecti bugunumHadi insallah canim benim birsuru saglikli bebisin olsun. Onumuzdeki ay da guzel haberini alalim.
Sen nasilsn bu arada sikayetlerin gectimi biraz
Selam kızlar
Transferimi oldum. 2 embriyo transfer oldum. 6 Kasım test günüm
4 embriyo dan 3 tane kaldı, ikisi transfer bitanesi donduruldu.
Biz gorebilicekmiyix onlar koyarken bizede ekran dönük oluyor mu ki ayy cok heyecanlandım suan:)Yok canım anestezi falan yok bu tüp bebek işleminin en zevkli aşaması transfer :) ben ilkinde hiç bişi hissetmedim.
doktorumla hemşirelerle embriyologumla bol bol muhabbet ettim :)
Sağol bitanem, amin. Darısı sana inşallahYaa canım. Hayırlı. Olsun çok sevindim insalalh ikiz tutar
Ben gördüm yıldız gibi kaydı, içimdeler şuandaBiz gorebilicekmiyix onlar koyarken bizede ekran dönük oluyor mu ki ayy cok heyecanlandım suan:)
Ben izlemiştim geçen seferki transferimde koyarken bu seferde izlettirirBiz gorebilicekmiyix onlar koyarken bizede ekran dönük oluyor mu ki ayy cok heyecanlandım suan:)
Ayyy Allahım ne güzel yazmışsın içimdeler şuan diye :)Ben gördüm yıldız gibi kaydı, içimdeler şuanda
Amin canım, hepimiz kavusalım inşallah.Ayyy Allahım ne güzel yazmışsın içimdeler şuan diye :)
Rabbim inşAllah kucağına almayı nasip etsin.
bi anda o cümle o kadar masum geldi ki bana bu ilaçlardan iğnelerden iyice duygusallaştım ben
Inşallah bizimkiler de yildiz gibi kayarBen gördüm yıldız gibi kaydı, içimdeler şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?