cnm ben 5 defa taze transfer oldum tutmadi. Bu sefer dondurulmus olcak o yuzdenSenin niye dondurcaklardi cnm?
Hayirlisi olsun canim. Transfer tarihin bellimi? Benimde pazarteai 5.gun oluyo dondurcaklar. Onumuzdeki adetimin 2.gunu gitcem bakalimcnm ben 5 defa taze transfer oldum tutmadi. Bu sefer dondurulmus olcak o yuzden
Opu olan arkadaslarim. Opudan sonra kullanilan ilaclariniz igneniz ve jeliniz varmiydi. Bana bugun prednol prolutex ve crinone jel verildi.
Bilmiyorum canim en az iki adet beklerim diye dusunuyorum ben. Esimin tayinini de bekleyesim var. İnsallah saglikli birkac embriyom olsun da transfer dusunmek kolayHayirlisi olsun canim. Transfer tarihin bellimi? Benimde pazarteai 5.gun oluyo dondurcaklar. Onumuzdeki adetimin 2.gunu gitcem bakalim
Tedavin hayirli olsun cnm. Esini ornek vermesi icin alcaklar. Senide ameliyathaneye. Anestezi verip uyutcaklar bu sekilde yumurtalarini toplicaklar ordanda odana getircekler. Korkma cnm ama heyecan oluyo tabi. Bisey hissetmiyosun gozunu actiginda esin yaninda olur zatenArkadaşlar merhaba inşallah herkesin tedavisi hayırlı olut ben de sanırum pazartesi yada salı yumurta toplamaya gidicem nasık oluyor eşim yanımda olucak uyutucakları için ve hiç bilmediğim için kontrol bende olmayacak bu yüzden korkuyorum bilgi verebilir misiniz
Opu olan arkadaslarim. Opudan sonra kullanilan ilaclariniz igneniz ve jeliniz varmiydi. Bana bugun prednol prolutex ve crinone jel verildi.
Inşallah canım benim♡Inşallah bizimkiler de yildiz gibi kayar
Merhaba canım, tedaviniz Hayırlı olsun. Inşallah olumlu sonuç alırsınız.Arkadaşlar merhaba inşallah herkesin tedavisi hayırlı olut ben de sanırum pazartesi yada salı yumurta toplamaya gidicem nasık oluyor eşim yanımda olucak uyutucakları için ve hiç bilmediğim için kontrol bende olmayacak bu yüzden korkuyorum bilgi verebilir misiniz
Canım hayırlı olsun rabbim müjdeli haberini duyursun5. Gün embriyosu 1 tane kalmıştı onuda transfer ettiler.
Ohhh 2 side tutunsun inşallah ya heyecanlı bekleyiş darısı başımızaSelam kızlar
Transferimi oldum. 2 embriyo transfer oldum. 6 Kasım test günüm
4 embriyo dan 3 tane kaldı, ikisi transfer bitanesi donduruldu.
Kaliteli kaliteli yumurtaların gelişsin inşallahKızlar eve geldim 13 yumurta toplandi bekleyecez 5. Gune giden olursa genetik yapılacak
Hayırlı olsun canım bak ne güzel bi rakam maşallah 2 gün kaldıKizlar aradilar beni 9 yumurtadan 6si dollenmis. Cumartesiye kac tane kalirsa dondurcaklar.
5.güne giden kaliteli bebeklerin olsun inşallah canım benim ilk denemem doktorum dondurup dinlendirmeyi uygun gördü. Burada arkadaşların tecrübelerini okudum anladığım tamamen nasip içini ferah tut inşallah hayırlı haberini alırızCanim 15 yumurta toplandi. Yarin arayip bilgi verceklerini soylediler. Bende 36 yasindayim. Genetik hakkinda henuz doktorumla konusmadim. Buarada doktorum 5.gune gideni taze transfer yapabileceginide soyledi..ben doktoruma guveniyorum. Artik o ne derse o. Kizlar siz peki taze transfermi dondurulmus transfermi buna doktorunuzmu karar veriyo. Yoksa ortak kararmi aliyosunu,
Inşallah canım, darısı sizlere :)Canım hayırlı olsun rabbim müjdeli haberini duyursun
Ohhh 2 side tutunsun inşallah ya heyecanlı bekleyiş darısı başımıza
Kaliteli kaliteli yumurtaların gelişsin inşallah
Hayırlı olsun canım bak ne güzel bi rakam maşallah 2 gün kaldı
5.güne giden kaliteli bebeklerin olsun inşallah canım benim ilk denemem doktorum dondurup dinlendirmeyi uygun gördü. Burada arkadaşların tecrübelerini okudum anladığım tamamen nasip içini ferah tut inşallah hayırlı haberini alırız
Inşallah canım benim♡
Merhaba canım, tedaviniz Hayırlı olsun. Inşallah olumlu sonuç alırsınız.
Yumurta toplama işlemi anestezi altında olduğu için bişey hissetmiyorsun, sonrasında kiminde ağrı oluyor, kiminde olmuyor. Telaş edecek bir durum değil. Hepsi geçecek :)[/QUO
Teşekkür ederim cevabın içinAğrıdan korkmuyorum da bayıltılmaktan korkuyorum bilinmezlik yüzünden
Allah kucağına almayı nasip etsinBen gördüm yıldız gibi kaydı, içimdeler şuanda
Gözünaydın inşallah sağlıkla gelisirlerKizlar aradilar beni 9 yumurtadan 6si dollenmis. Cumartesiye kac tane kalirsa dondurcaklar.
canım benım gıttıgım yer oda sıcaklıgındaydı. üşümedim. ama cıplak ayagıma galos gıydım ayaklarım usudu sanki biraz. sorsam ızın verırler mıydı bılmıyorum.Kizlar toplama islemi odasi soguk mu nasil normal ameliyat onlugu mu giydiriyolar? Corap giymeye izin veriyorlar mi?
al benden de o kadar. sordum yarın arayıp öğrenebılırsınız dedıler.
canım bi antıbyotık ve crınone jel verdı. jeli yarından ıtıbaren kullanacakmısım.Opu olan arkadaslarim. Opudan sonra kullanilan ilaclariniz igneniz ve jeliniz varmiydi. Bana bugun prednol prolutex ve crinone jel verildi.
Canım hayırlı olsun rabbim müjdeli haberini duyursun
Ohhh 2 side tutunsun inşallah ya heyecanlı bekleyiş darısı başımıza
Kaliteli kaliteli yumurtaların gelişsin inşallah
Hayırlı olsun canım bak ne güzel bi rakam maşallah 2 gün kaldı
5.güne giden kaliteli bebeklerin olsun inşallah canım benim ilk denemem doktorum dondurup dinlendirmeyi uygun gördü. Burada arkadaşların tecrübelerini okudum anladığım tamamen nasip içini ferah tut inşallah hayırlı haberini alırız
Saholun kizlarr insallah iyi olurlarGözünaydın inşallah sağlıkla gelisirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?