2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Hayirlisi olsun canim. Transfer tarihin bellimi? Benimde pazarteai 5.gun oluyo dondurcaklar. Onumuzdeki adetimin 2.gunu gitcem bakalim
Bilmiyorum canim en az iki adet beklerim diye dusunuyorum ben. Esimin tayinini de bekleyesim var. İnsallah saglikli birkac embriyom olsun da transfer dusunmek kolay

Arkadaşlar merhaba inşallah herkesin tedavisi hayırlı olut ben de sanırum pazartesi yada salı yumurta toplamaya gidicem nasık oluyor eşim yanımda olucak uyutucakları için ve hiç bilmediğim için kontrol bende olmayacak bu yüzden korkuyorum bilgi verebilir misiniz

Tedavin hayirli olsun cnm. Esini ornek vermesi icin alcaklar. Senide ameliyathaneye. Anestezi verip uyutcaklar bu sekilde yumurtalarini toplicaklar ordanda odana getircekler. Korkma cnm ama heyecan oluyo tabi. Bisey hissetmiyosun gozunu actiginda esin yaninda olur zaten

Opu olan arkadaslarim. Opudan sonra kullanilan ilaclariniz igneniz ve jeliniz varmiydi. Bana bugun prednol prolutex ve crinone jel verildi.

Bana ikili antibiyotik verildi oraya iğneli işlem yapıldığı için enfeksiyon kapmayayım diye. Birde prolutex yada progestan caps hangisini isterseniz dediler. Ben iğnedense fitili tercih ettim

Inşallah bizimkiler de yildiz gibi kayar
Inşallah canım benim♡
Merhaba canım, tedaviniz Hayırlı olsun. Inşallah olumlu sonuç alırsınız.
Yumurta toplama işlemi anestezi altında olduğu için bişey hissetmiyorsun, sonrasında kiminde ağrı oluyor, kiminde olmuyor. Telaş edecek bir durum değil. Hepsi geçecek :)

Ilac olarak ben
Protestan 200 mg fitil saatleri 8 - 16 - 24 şeklinde 3 defa.
Estrofem 2mg günde 1 tane
Clexane 4000 günde bir göbekten enjeksiyon şeklinde kullanıyorum.
Folik asit ve d vitamini içiyorum :)

5. Gün embriyosu 1 tane kalmıştı onuda transfer ettiler.
Canım hayırlı olsun rabbim müjdeli haberini duyursun

Selam kızlar
Transferimi oldum. 2 embriyo transfer oldum. 6 Kasım test günüm
4 embriyo dan 3 tane kaldı, ikisi transfer bitanesi donduruldu.
Ohhh 2 side tutunsun inşallah ya heyecanlı bekleyiş darısı başımıza

Kızlar eve geldim 13 yumurta toplandi bekleyecez 5. Gune giden olursa genetik yapılacak
Kaliteli kaliteli yumurtaların gelişsin inşallah

Kizlar aradilar beni 9 yumurtadan 6si dollenmis. Cumartesiye kac tane kalirsa dondurcaklar.
Hayırlı olsun canım bak ne güzel bi rakam maşallah 2 gün kaldı

5.güne giden kaliteli bebeklerin olsun inşallah canım benim ilk denemem doktorum dondurup dinlendirmeyi uygun gördü. Burada arkadaşların tecrübelerini okudum anladığım tamamen nasip içini ferah tut inşallah hayırlı haberini alırız

Inşallah canım, darısı sizlere :)

Kizlar toplama islemi odasi soguk mu nasil normal ameliyat onlugu mu giydiriyolar? Corap giymeye izin veriyorlar mi?
canım benım gıttıgım yer oda sıcaklıgındaydı. üşümedim. ama cıplak ayagıma galos gıydım ayaklarım usudu sanki biraz. sorsam ızın verırler mıydı bılmıyorum.

Gözünaydın inşallah sağlıkla gelisirler
Saholun kizlarr insallah iyi olurlar

Ben ilaç olarak
Prednol
Estrofem
Coraspin
Folik
Ve tiroidim için ilaç kullanıyorum
Kontrole gittiğimde progestan 200 başlayacağım

Ben oğlumda clexan iğne kullanmıştım 6 aylık olana kadar bu gittiğimde soracağım neden vermediğini ( gerçi tüp bebek iğneleri neyki o kan sulandırıcının yanında karnım mosmor olmuştu acayip yakıyordu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…