- 6 Nisan 2018
- 626
- 1.263
- 43
- 43
Canim o transfer surecinde kullaniliyo benim bildigim. Seninkiler dondurulcakmiBen ilaç olarak
Prednol
Estrofem
Coraspin
Folik
Ve tiroidim için ilaç kullanıyorum
Kontrole gittiğimde progestan 200 başlayacağım
Ben oğlumda clexan iğne kullanmıştım 6 aylık olana kadar bu gittiğimde soracağım neden vermediğini ( gerçi tüp bebek iğneleri neyki o kan sulandırıcının yanında karnım mosmor olmuştu acayip yakıyordu)
Yok canım dondurulmuşlar transfer olucak inşallah evet sanırım transferden sonra başlamıştım oğlumdadaCanim o transfer surecinde kullaniliyo benim bildigim. Seninkiler dondurulcakmi
Sabah cok iyiydim ama simdi yumurtalıklarım agrıyorKizlar kasiklarim agriyo hafif hafif sizliyo. Karnim sis tas gibi.siz nasilsiniz
Ay çok korktum valla şimdi o iğneler olmadan olmuyor muYok canım dondurulmuşlar transfer olucak inşallah evet sanırım transferden sonra başlamıştım oğlumdada
Resmen ağlıyordum ben o ipneyi eşim vurdukdan sonra yaa çok tırsıyorum o iğneden
Ay çok korktum valla şimdi o iğneler olmadan olmuyor muşu bebeğim için içmediğim şey kalmadı kıvransam acile gitmem serum takacaklar iğne vuracaklar diye evlat için cıss cısss yaaaa
Desene daha acılarımız bitmeyecek Rabbim yardımcımız olsun emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallahBilmiyorum canım benim doktorum vermişti aslında 3 ayı doldurunca kesmiştik iğneyi ama 15 haftalıkken suyumun az olduğunu görüncw geri başlatmıştı faydası olur diye
İlk zamanlar o kadar yakmıyor ama sonra sonra taşlaşıyor morarıyor
Rabbim hayırlısıyla kavuştursun acıların hepsi unutulmasada herşeye değiyor onların sevgisini tadınca
opu dun yapildi iki gundur yattigim yerden kalkamiyorum nefes alirken zorlaniyorum. Yemek yiyemiyorum. Yrn doktoruma gitcem ohss riskim vardi sanirim olduKizlar kasiklarim agriyo hafif hafif sizliyo. Karnim sis tas gibi.siz nasilsiniz
Amin canım. Bi test sonucunu alalım da :)Allah kucağına almayı nasip etsin
Transfer den sonra başlıyorsun. Bende dün başladım. Kan sulandırıcı iğnelerin geneli yakıyor galiba. Ben oglumda hibor 3500 kullanmıştım, aynen oda yakıyordu :)Yok canım dondurulmuşlar transfer olucak inşallah evet sanırım transferden sonra başlamıştım oğlumdada
Resmen ağlıyordum ben o ipneyi eşim vurdukdan sonra yaa çok tırsıyorum o iğneden
kasık da batma gibi bişeyler oluyor. Tabi bu neden oluyor, daha belli olmazTransfer olan kızlar varmı bi değişiklik
Bol su iç ve ayaklarını sıcak tut canım, geçer inşallah :)Gunaydın arkadaşlar ben henüz tam toparlanamadım ignelerden biri beni kabiz yapti sanci cekiyorum resmen migdemde aşiri gaz var tavsiyesi olan varmi
İşe gidiyorum malesef su icerim o kolay ☺Bol su iç ve ayaklarını sıcak tut canım, geçer inşallah :)
Transfer olan kızlar varmı bi değişiklik
Gunaydin kizlarrr.benimde 2 gundur catlamamasi icin vuruldugum igne gaz yapti galiba bide ustune gonal-f in dozunu yukseltmislerdi. gaz sancisi ayri kasiklarimdaki agri zaten ayri. goguslerim de acimaya basladi. Belim agriyo. Ayaklarim isinamadi gitti. Simdiden igneden gina geldi cunki karnimda yer kalmadi vurucak. Esim dun aksam geldi igneyi yeni batirmistim iceri girdi (igneden korkar birazzz) oyyy dedi yuzunu ekşitti ici gitti resmen. Yaa gor gor sonra neden agresifsin dersin vucuduma zorla hormon veriyorum kolay mi dedim. Sarildi optu gobusumu de optu hayirlisiyla degecek herseye dedi
Kabizlik icin ac karnina avakado ye kabizlik kalmiyo ve rahim icin de iyi. Gaz icin de papatya cayi cok iyi geliyor ama hic arastirmadim bizler kullanabilirmiyiz bilmiyorumGunaydın arkadaşlar ben henüz tam toparlanamadım ignelerden biri beni kabiz yapti sanci cekiyorum resmen migdemde aşiri gaz var tavsiyesi olan varmi
Kabizlik icin ac karnina avakado ye kabizlik kalmiyo ve rahim icin de iyi. Gaz icin de papatya cayi cok iyi geliyor ama hic arastirmadim bizler kullanabilirmiyiz bilmiyorum
Kabizlik icin ac karnina avakado ye kabizlik kalmiyo ve rahim icin de iyi. Gaz icin de papatya cayi cok iyi geliyor ama hic arastirmadim bizler kullanabilirmiyiz bilmiyorum
canım tavsiyem yeşillik salata yapıp avokadoyuda içine rendelemen arkadaşım öyle tüketmiştiYaa dun kesip yedim de su avokadoyu zehir gibi arkadas nasil tuketecegiz boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?