2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Canim o transfer surecinde kullaniliyo benim bildigim. Seninkiler dondurulcakmi

Yok canım dondurulmuşlar transfer olucak inşallah evet sanırım transferden sonra başlamıştım oğlumdada
Resmen ağlıyordum ben o ipneyi eşim vurdukdan sonra yaa çok tırsıyorum o iğneden
Ay çok korktum valla şimdi o iğneler olmadan olmuyor mu şu bebeğim için içmediğim şey kalmadı kıvransam acile gitmem serum takacaklar iğne vuracaklar diye evlat için cıss cısss yaaaa

Ay çok korktum valla şimdi o iğneler olmadan olmuyor mu şu bebeğim için içmediğim şey kalmadı kıvransam acile gitmem serum takacaklar iğne vuracaklar diye evlat için cıss cısss yaaaa

Bilmiyorum canım benim doktorum vermişti aslında 3 ayı doldurunca kesmiştik iğneyi ama 15 haftalıkken suyumun az olduğunu görüncw geri başlatmıştı faydası olur diye
İlk zamanlar o kadar yakmıyor ama sonra sonra taşlaşıyor morarıyor
Rabbim hayırlısıyla kavuştursun acıların hepsi unutulmasada herşeye değiyor onların sevgisini tadınca

Desene daha acılarımız bitmeyecek Rabbim yardımcımız olsun emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah bi tatsak o sevgiyi ahhhh

Allah kucağına almayı nasip etsin
Amin canım. Bi test sonucunu alalım da :)
Yok canım dondurulmuşlar transfer olucak inşallah evet sanırım transferden sonra başlamıştım oğlumdada
Resmen ağlıyordum ben o ipneyi eşim vurdukdan sonra yaa çok tırsıyorum o iğneden
Transfer den sonra başlıyorsun. Bende dün başladım. Kan sulandırıcı iğnelerin geneli yakıyor galiba. Ben oglumda hibor 3500 kullanmıştım, aynen oda yakıyordu :)
Transfer olan kızlar varmı bi değişiklik
kasık da batma gibi bişeyler oluyor. Tabi bu neden oluyor, daha belli olmaz

Gunaydin kizlarrr. benimde 2 gundur catlamamasi icin vuruldugum igne gaz yapti galiba bide ustune gonal-f in dozunu yukseltmislerdi. gaz sancisi ayri kasiklarimdaki agri zaten ayri. goguslerim de acimaya basladi. Belim agriyo. Ayaklarim isinamadi gitti. Simdiden igneden gina geldi cunki karnimda yer kalmadi vurucak. Esim dun aksam geldi igneyi yeni batirmistim iceri girdi (igneden korkar birazzz) oyyy dedi yuzunu ekşitti ici gitti resmen. Yaa gor gor sonra neden agresifsin dersin vucuduma zorla hormon veriyorum kolay mi dedim. Sarildi optu gobusumu de optu hayirlisiyla degecek herseye dedi

Guuuunaaydinlarrr
Hayirli cumalar

Transfer olan kızlar varmı bi değişiklik

Kasiklar arada batiyo baska bisey yok
Catlatma ignesiyle baslayan meme ucu acimam biraz hafifledi
Belirti aramaktan bir hal olucaz galiba
Bu 1 hafta cok zor yaa of..

Ay aferin kocana ne guzl motive ediyo seni.
Ama anlayis beklemekte cok hakliyiz
Nasil bir gerginlik bu yasamadan bilemezler
Daha gormeye tahamulleri yok
Benim esim de bayilir nerdeyse igne gorunce. Sagolsun gik demedi gunlerdir hos tuttu beni.

Gunaydın arkadaşlar ben henüz tam toparlanamadım ignelerden biri beni kabiz yapti sanci cekiyorum resmen migdemde aşiri gaz var tavsiyesi olan varmi
Kabizlik icin ac karnina avakado ye kabizlik kalmiyo ve rahim icin de iyi. Gaz icin de papatya cayi cok iyi geliyor ama hic arastirmadim bizler kullanabilirmiyiz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…