2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Yaa dun kesip yedim de su avokadoyu zehir gibi arkadas nasil tuketecegiz boyle
Canım türkiyede avokado tuttuğundan beri daha olgunlaşmamışları tahta gibi sertleri yolluyorlar marketlerde ya bekleyembekleye çürümüş var yada taş gibi. Normalde kaşıkla sıyırdığında çıkması lazım

Kabizlik icin ac karnina avakado ye kabizlik kalmiyo ve rahim icin de iyi. Gaz icin de papatya cayi cok iyi geliyor ama hic arastirmadim bizler kullanabilirmiyiz bilmiyorum
Kızlar bu dönemlerde bitki çaylarından uzak durun derim ben ne olacağı belli olmaz Allah korusun o kadar çaba sarfedioruz bi çay için sıkıntı almaya değmez. bana transferden sonra kabız olmamam için duphalac şurup verdiler iyi gelmişti

Daha başlangıç sonun benim gibi bol gazlı sancılı olacak sancıdan yürüyemiyordum dün bugün birazdaha hafifledi :)

canım tavsiyem yeşillik salata yapıp avokadoyuda içine rendelemen arkadaşım öyle tüketmişti

1kase dogradigim avakadonun uzerine 1 tatli kasigi Ball gezdiriyorum canim oyle guzel oluyo tadi.

Denicem kizlar ama neye katsam yenmicek gibi bu valla..
Hoş daha olgunlasmamisti acele ettim brz daha yumusak olmasi gerekyor dedigin gibi

Inslalah cnm. Ama büyümüyorlar mi diye düşündüm bi an.. yarın kontrol war bakalım ne diycek doktor.
Buyuyorlardir canim bende ilk kontrole kadar iyiydim. Buyumuslerdi sadece sol taraf az gelisince dozu yukselttiler catlamasin diye baska igne verdiler ayni anda vuruyorum. Bi anda yuklenince ister istemez vucut tepki gostermeye basliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…