Canım türkiyede avokado tuttuğundan beri daha olgunlaşmamışları tahta gibi sertleri yolluyorlar marketlerde ya bekleyembekleye çürümüş var yada taş gibi. Normalde kaşıkla sıyırdığında çıkması lazımYaa dun kesip yedim de su avokadoyu zehir gibi arkadas nasil tuketecegiz boyle
Kızlar bu dönemlerde bitki çaylarından uzak durun derim ben ne olacağı belli olmaz Allah korusun o kadar çaba sarfedioruz bi çay için sıkıntı almaya değmez. bana transferden sonra kabız olmamam için duphalac şurup verdiler iyi gelmiştiKabizlik icin ac karnina avakado ye kabizlik kalmiyo ve rahim icin de iyi. Gaz icin de papatya cayi cok iyi geliyor ama hic arastirmadim bizler kullanabilirmiyiz bilmiyorum
Gunaydin kizlarrr.benimde 2 gundur catlamamasi icin vuruldugum igne gaz yapti galiba bide ustune gonal-f in dozunu yukseltmislerdi. gaz sancisi ayri kasiklarimdaki agri zaten ayri. goguslerim de acimaya basladi. Belim agriyo. Ayaklarim isinamadi gitti. Simdiden igneden gina geldi cunki karnimda yer kalmadi vurucak. Esim dun aksam geldi igneyi yeni batirmistim iceri girdi (igneden korkar birazzz) oyyy dedi yuzunu ekşitti ici gitti resmen. Yaa gor gor sonra neden agresifsin dersin vucuduma zorla hormon veriyorum kolay mi dedim. Sarildi optu gobusumu de optu hayirlisiyla degecek herseye dedi
1kase dogradigim avakadonun uzerine 1 tatli kasigi Ball gezdiriyorum canim oyle guzel oluyo tadi.Yaa dun kesip yedim de su avokadoyu zehir gibi arkadas nasil tuketecegiz boyle
sıcak su torbası ile geziyorum iş yerinde :)Gaz ayaklar ve karninizi sicak tutun pirtlarsiniz rahatca
Allah kolaylık versin canım :)İşe gidiyorum malesef su icerim o kolay ☺
canım tavsiyem yeşillik salata yapıp avokadoyuda içine rendelemen arkadaşım öyle tüketmişti
Canım türkiyede avokado tuttuğundan beri daha olgunlaşmamışları tahta gibi sertleri yolluyorlar marketlerde ya bekleyembekleye çürümüş var yada taş gibi. Normalde kaşıkla sıyırdığında çıkması lazım
1kase dogradigim avakadonun uzerine 1 tatli kasigi Ball gezdiriyorum canim oyle guzel oluyo tadi.
Ayni valla dun kestim avokadoyu bi kasik attim agzima almamla lavaboya kosmam bir oldu kusuyodum. Ablam cocuklarina yedirirdi ona sordum muzla birlikte ez az bal kat dedi. Denicem bugun neye benzicek diyeYaa dun kesip yedim de su avokadoyu zehir gibi arkadas nasil tuketecegiz boyle
Allah korusun yaaDaha başlangıç sonun benim gibi bol gazlı sancılı olacak sancıdan yürüyemiyordum dün bugün birazdaha hafifledi :)
Ilk gunlerde bisey yok canim hafta dolunca birike birike basliyo sorunlar. Tabi bunyeden de fark eder. Insallah sorunsuz gecirirsinArkadaşlar bugün iğnenin 4.gunu ama ben hic bir şey hissetmiyorum sizlerde de böyle miydi
Inslalah cnm. Ama büyümüyorlar mi diye düşündüm bi an.. yarın kontrol war bakalım ne diycek doktor.Ilk gunlerde bisey yok canim hafta dolunca birike birike basliyo sorunlar. Tabi bunyeden de fark eder. Insallah sorunsuz gecirirsin
Buyuyorlardir canim bende ilk kontrole kadar iyiydim. Buyumuslerdi sadece sol taraf az gelisince dozu yukselttiler catlamasin diye baska igne verdiler ayni anda vuruyorum. Bi anda yuklenince ister istemez vucut tepki gostermeye basliyoInslalah cnm. Ama büyümüyorlar mi diye düşündüm bi an.. yarın kontrol war bakalım ne diycek doktor.
Kiz Allah bereket versin de. Masallah 7 taneyi az mi gordun. Masallah masallah sonuna kadar guzelce buyusunlerKızlar aradılar merkezden 13 yumurtanın 10 tanesi olgunmuş 7 tanesi döllenmiş ilk günden yarısı gitti
Evet canim bende cok merak ediyorum insallah kaliteli embriyolarimiz olur.
Kizlar ben oksururken hickirirken bile aciyo. Sanki icimde bi yara varmis gibi. Tuvalete cok zor cikiyorum 15 yumurtayla umarim ohss olmamDaha başlangıç sonun benim gibi bol gazlı sancılı olacak sancıdan yürüyemiyordum dün bugün birazdaha hafifledi :)
Kuzum 7 cok iyi bi sayi. Ilk gunden gitmesi seni biraz uzmus olabilir. Ama zaten istedigimiz 1 tane en kaliteli embriyo olmasi ve tutmasi degilmi zatenKızlar aradılar merkezden 13 yumurtanın 10 tanesi olgunmuş 7 tanesi döllenmiş ilk günden yarısı gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?