2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Kuzum 7 cok iyi bi sayi. Ilk gunden gitmesi seni biraz uzmus olabilir. Ama zaten istedigimiz 1 tane en kaliteli embriyo olmasi ve tutmasi degilmi zaten
İlk denememde 11 yumarta ilk gün 5 tane kaldı sonra hiçbiri 5 güne gidemedi yine aynısı olacak bu gidişle seni nezaman arayacaklar

Kızlar aradılar merkezden 13 yumurtanın 10 tanesi olgunmuş 7 tanesi döllenmiş ilk günden yarısı gitti

İlk denememde 11 yumarta ilk gün 5 tane kaldı sonra hiçbiri 5 güne gidemedi yine aynısı olacak bu gidişle seni nezaman arayacaklar
gonul hep daha cok istiyor ama allahim saglikla ilerlemelerini nasip etsin. Benimde dun 6 taneydi catlicam meraktan kac tanesi kalacak yarin haber verecekler.

İlk denememde 11 yumarta ilk gün 5 tane kaldı sonra hiçbiri 5 güne gidemedi yine aynısı olacak bu gidişle seni nezaman arayacaklar[/QUOTE
Beni hala aramadilar. Cok merak ediyorum. Tel elimde aradiklari an atlicam

Canim 7 gayet iyi ya lutfen guzel dusun. Bak 2 de 1 yumosla bir umut bekliyorum ben
De neden israrla 5. Gune zorladilar ozaman anlayamadim 3 .gun transferi yapsalardi belki tutunurdu

aayyssee34 canim 5.gune giden tek embriyon kaldi diyelim insallah hepsi kalsinda boyle az sayida kalirsa yine pgt ye gondercekmisin

Güzel soru bilmiyorum doktor kesin o zaman gönderme diyecek göndermesem benim ve eşimin içine sinmeyecek şuanda nedesem yalan olur o anki ruh halime bağlı

Karnımda bi şişlik sancı var. Dün transfer olmultum bugğn kahvaltı hazırladım makinadan çamaşırları astım eşim taşıdı sepeti. Yenisini attım makinaya. Bu kadar işle yorulmaz heralde insan
Ooo sen ne yapıyorsun canım, eşine yaptır işleri. Test gününe kadar idare edin. Eşim izne çıktı.
Kizlar aradilar. Dun 15 tane toplanmisti. 11 tanesi olgun cikmis. Ve 10 tanesi dollenmis durumda suan. Benimde elimde suan 10 tane kaldi. Rabbim hayirlisini nasip kismet etsin.
maşallah maşallah, 10 u da dollenerek devam ederler inşallah

Benim de 20 tane toplanmıştı. Bugün aradılar 15 tane olgunlaşmış varmış. Onların da 12 is döllenmiş. Benim doktorum da 5. Güne kadar bekliycez demişti ama 3. Güne gelince dondurma ihtimalleri var mı? Yoksa sadece 5.güne kalanlar mı dondurulabiliyor. Benim transferim 2.adetimden sonra olacakmış, inşallah transfer için yumurtam kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…