- 24 Kasım 2017
- 872
- 1.529
- 63
- 40
Benim merkez birer gün arayla arıyor pazara denk geliyor pazar çalışmazlarsa pazartesiye kalır pazarteside tatil salı zaten 5. gün :)Yarin canim. Pgt ile ilgili embriyologlarin ve doktorumun fikrini sordum. Yarinki bolunmeyede bakalim ona gore konusurz dediler.
Benim.ttansferde birdahaki ay olcak carsamba gunu opu oldu. Pazartesi 5.gun arayip bilgi ercekler ve dondurma islemi olcak 5.gundeBenim de 20 tane toplanmıştı. Bugün aradılar 15 tane olgunlaşmış varmış. Onların da 12 is döllenmiş. Benim doktorum da 5. Güne kadar bekliycez demişti ama 3. Güne gelince dondurma ihtimalleri var mı? Yoksa sadece 5.güne kalanlar mı dondurulabiliyor. Benim transferim 2.adetimden sonra olacakmış, inşallah transfer için yumurtam kalır
Benim de 20 tane toplanmıştı. Bugün aradılar 15 tane olgunlaşmış varmış. Onların da 12 is döllenmiş. Benim doktorum da 5. Güne kadar bekliycez demişti ama 3. Güne gelince dondurma ihtimalleri var mı? Yoksa sadece 5.güne kalanlar mı dondurulabiliyor. Benim transferim 2.adetimden sonra olacakmış, inşallah transfer için yumurtam kalır
Maşallah canım, kalan iyileri donduruyorlar, 3. Gün de olabilir 5. Günde olabilir :) hayırlısı olsunBenim de 20 tane toplanmıştı. Bugün aradılar 15 tane olgunlaşmış varmış. Onların da 12 is döllenmiş. Benim doktorum da 5. Güne kadar bekliycez demişti ama 3. Güne gelince dondurma ihtimalleri var mı? Yoksa sadece 5.güne kalanlar mı dondurulabiliyor. Benim transferim 2.adetimden sonra olacakmış, inşallah transfer için yumurtam kalır
Benim eşim içtiği suyu ayağına ister. Ben hiç bilmem evi süpürsün silsin, annemi çağır dedi şimdi kayınvalidem gelicekOoo sen ne yapıyorsun canım, eşine yaptır işleri. Test gününe kadar idare edin. Eşim izne çıktı.
maşallah maşallah, 10 u da dollenerek devam ederler inşallah
Ah canım nerdeeee. Nerdende almışım anasının kuzusunu, ben evisüpürdüğünü hiç bilmem allahtan sepeti taşıdıFırsatı iyi değerlendir ev işlerini kocalara yükleyin :)
Fedakarlık gösterecek. O kadar zorluk çekiyoruz. Kayinvaliden gelsin dursun o zman. Aman sen bi iş yapma lütfen. Sıkıntıyı bizler çekiyoruz.Benim eşim içtiği suyu ayağına ister. Ben hiç bilmem evi süpürsün silsin, annemi çağır dedi şimdi kayınvalidem gelicek
Direk daldım konuya ama yapmayın 1 hafta iş yapmazsak sanırım pislik götürmez veya çamaşırsız kalmayızAh canım nerdeeee. Nerdende almışım anasının kuzusunu, ben evisüpürdüğünü hiç bilmem allahtan sepeti taşıdı
Hemde nasıl yoruluyor biliyomusun her şey zulüm geliyo insana bana öyle olmuştu şahsen birde neden daha 2. günden kendinizi bu kadar yoruyorsunuz çamaşırları güne bölerek yıkayın ilk günden yapmayın bu kadarr iş bence been pzt itibaren annemde yatıcam Allah izin verirse çalışıyorum ben iş yerimdekiler bile saolsun sürekli yatırıyolar beni sen yorulma sen elleme diye yapmayın iş ki ben temizlik hastası olmama rağmen yapmıyorum yapmamdaKarnımda bi şişlik sancı var. Dün transfer olmultum bugğn kahvaltı hazırladım makinadan çamaşırları astım eşim taşıdı sepeti. Yenisini attım makinaya. Bu kadar işle yorulmaz heralde insan
Direk daldım konuya ama yapmayın 1 hafta iş yapmazsak sanırım pislik götürmez veya çamaşırsız kalmayız
Benim ilk denememde transfer öncesi 5 tencere yemek yapıp dolaba koymuştum namaz wc yemek yemek kursn okumak dışında yatmıştım dinlenmiştim bir hafta
Şimdi nasıl yapacağım bilmşyorum çünkü 3 yaşında ilgi isteyen yemeğiydi tuvaletiydi oyunuydu yerimde duramıyorum
Benim de aynı, sadece yemeğini ben yediriyorum. Test gününe kadar bi şekilde idare edecegiz. :)Direk daldım konuya ama yapmayın 1 hafta iş yapmazsak sanırım pislik götürmez veya çamaşırsız kalmayız
Benim ilk denememde transfer öncesi 5 tencere yemek yapıp dolaba koymuştum namaz wc yemek yemek kursn okumak dışında yatmıştım dinlenmiştim bir hafta
Şimdi nasıl yapacağım bilmşyorum çünkü 3 yaşında ilgi isteyen yemeğiydi tuvaletiydi oyunuydu yerimde duramıyorum
Eşim yoğun çalışıyor benim evde olduğu zamanlar ilgilenir sıkıntı yok amaTabiiii ilgi bekleyem 1 cocuk varken cok daha zor. Kalksan bidert kalkmasan baska dert vicdan azabi duyuyosun sonra. Ama babalariyla idare edicekler artk bi sekilde
Dun banyosunu bile yaptirdi okula jimnastige goturulmesi giyin soyun vs. Hep babada. Ben anca kendime bakiyorum vallahi su 3 gundur.
Korkuyorum 5. Güne kalmazsa diye, 3.gün dondurulma ihtimali varsa o bile iyi. 3.gün veya 5.gün farketmez yeterki bize tutunsunlarMaşallah canım, kalan iyileri donduruyorlar, 3. Gün de olabilir 5. Günde olabilir :) hayırlısı olsun
Hayirli olsun cnmmKizlar aradilar. Dun 15 tane toplanmisti. 11 tanesi olgun cikmis. Ve 10 tanesi dollenmis durumda suan. Benimde elimde suan 10 tane kaldi. Rabbim hayirlisini nasip kismet etsin.
Benim oğlum 3.gun embriyosu,3 tanede aynı 3.gun embriyosu dondurulmuştu. Rabbim ol dedikten sonra 3 ün 5 in önemi yok :)Korkuyorum 5. Güne kalmazsa diye, 3.gün dondurulma ihtimali varsa o bile iyi. 3.gün veya 5.gün farketmez yeterki bize tutunsunlar
aayyssee34 canım hayırlı olsun inşallah önceki gibi olmaz 5. Güne kalırlar sonra da anneleriyle buluşurlar olumlu düşün
T Tuana 1892 Cuma’nın hayrına kucaklarınıza da alın inşallah kızlar
Saol canim guzel gonlune gore olsun hersey.aayyssee34 canım hayırlı olsun inşallah önceki gibi olmaz 5. Güne kalırlar sonra da anneleriyle buluşurlar olumlu düşün
T Tuana 1892 Cuma’nın hayrına kucaklarınıza da alın inşallah kızlar
Evet onu bende merak ediyorumlimoncicegi41 ses çıkmadı senden aramadılarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?