2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Benim.ttansferde birdahaki ay olcak carsamba gunu opu oldu. Pazartesi 5.gun arayip bilgi ercekler ve dondurma islemi olcak 5.gunde

O maşallah gayet iyi

Maşallah canım, kalan iyileri donduruyorlar, 3. Gün de olabilir 5. Günde olabilir :) hayırlısı olsun

Ooo sen ne yapıyorsun canım, eşine yaptır işleri. Test gününe kadar idare edin. Eşim izne çıktı.
maşallah maşallah, 10 u da dollenerek devam ederler inşallah
Benim eşim içtiği suyu ayağına ister. Ben hiç bilmem evi süpürsün silsin, annemi çağır dedi şimdi kayınvalidem gelicek

Ah canım nerdeeee. Nerdende almışım anasının kuzusunu, ben evisüpürdüğünü hiç bilmem allahtan sepeti taşıdı
Direk daldım konuya ama yapmayın 1 hafta iş yapmazsak sanırım pislik götürmez veya çamaşırsız kalmayız
Benim ilk denememde transfer öncesi 5 tencere yemek yapıp dolaba koymuştum namaz wc yemek yemek kursn okumak dışında yatmıştım dinlenmiştim bir hafta
Şimdi nasıl yapacağım bilmşyorum çünkü 3 yaşında ilgi isteyen yemeğiydi tuvaletiydi oyunuydu yerimde duramıyorum

Karnımda bi şişlik sancı var. Dün transfer olmultum bugğn kahvaltı hazırladım makinadan çamaşırları astım eşim taşıdı sepeti. Yenisini attım makinaya. Bu kadar işle yorulmaz heralde insan
Hemde nasıl yoruluyor biliyomusun her şey zulüm geliyo insana bana öyle olmuştu şahsen birde neden daha 2. günden kendinizi bu kadar yoruyorsunuz çamaşırları güne bölerek yıkayın ilk günden yapmayın bu kadarr iş bence been pzt itibaren annemde yatıcam Allah izin verirse çalışıyorum ben iş yerimdekiler bile saolsun sürekli yatırıyolar beni sen yorulma sen elleme diye yapmayın iş ki ben temizlik hastası olmama rağmen yapmıyorum yapmamda

Tabiiii ilgi bekleyem 1 cocuk varken cok daha zor. Kalksan bidert kalkmasan baska dert vicdan azabi duyuyosun sonra. Ama babalariyla idare edicekler artk bi sekilde
Dun banyosunu bile yaptirdi okula jimnastige goturulmesi giyin soyun vs. Hep babada. Ben anca kendime bakiyorum vallahi su 3 gundur.

Benim de aynı, sadece yemeğini ben yediriyorum. Test gününe kadar bi şekilde idare edecegiz. :)

Eşim yoğun çalışıyor benim evde olduğu zamanlar ilgilenir sıkıntı yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…