- 24 Kasım 2017
- 872
- 1.529
- 63
- 40
Evet onu bende merak ediyorum
limoncicegi41 ses çıkmadı senden aramadılarmı
canlarr geldim evet calısıyorum. bugün cokkk yoruldum eve gelir gelmez uyudum. aradım. embrıyologu. 4 yumurta toplanmıs. 4 üde olgunmus ve işlem görmüş. fakat henüz döllenen yok dedıler. yarın yıne arayın dedıler bazen gec döllenme oluyor dediler. sonra düşündüm. yumurtanın ömrü 24 saat değil mi? açıkçası umudum kalmadı.Evet onu bende merak ediyorum
Kontrol yarın olucakSakin ol, yavaş yavaş kasık da batma gibi olur. Herkesin bünyesi farklı. Kontrolün ne zaman ?
Canim neden umudunu kestin hemen. Daha gun de bitmedi kotu haberde gelmedi. Bi dusunce yuzunden sıkma canini. Rabbim hayirlisini versin her zaman. Mucizesini gostericektir uzme guzel canini.canlarr geldim evet calısıyorum. bugün cokkk yoruldum eve gelir gelmez uyudum. aradım. embrıyologu. 4 yumurta toplanmıs. 4 üde olgunmus ve işlem görmüş. fakat henüz döllenen yok dedıler. yarın yıne arayın dedıler bazen gec döllenme oluyor dediler. sonra düşündüm. yumurtanın ömrü 24 saat değil mi? açıkçası umudum kalmadı.aayyssee34 canım 7 gayet iyi bi rakam. umarım bölünmeye devap edip annelerıne tutunurlar T Tuana 1892 canım senındkıde cok güzel. büyük ihtimal .5.güne gider. sizden güzel haber gelsin ben onada cokk sevınırım
ama yumurta dün 10 da toplandı ben bugün 10 da aradım. yani 24 saat geçti. o nedenle umudu kestim canım ya. hayırlısı olsun hepimiz içinCanim neden umudunu kestin hemen. Daha gun de bitmedi kotu haberde gelmedi. Bi dusunce yuzunden sıkma canini. Rabbim hayirlisini versin her zaman. Mucizesini gostericektir uzme guzel canini.
Benimde yarin kontrolum varrrKontrol yarın olucak
Anladigim yumurtayla spermi bi yere koydular dogal dollesin diye beklediler oyle mi? Yada spermi yumurta icine enjekte mi ettiler de dollenme olmadiama yumurta dün 10 da toplandı ben bugün 10 da aradım. yani 24 saat geçti. o nedenle umudu kestim canım ya. hayırlısı olsun hepimiz için
Anladigim yumurtayla spermi bi yere koydular dogal dollesin diye beklediler oyle mi? Yada spermi yumurta icine enjekte mi ettiler de dollenme olmadi
Canım cok üzüldumcanlarr geldim evet calısıyorum. bugün cokkk yoruldum eve gelir gelmez uyudum. aradım. embrıyologu. 4 yumurta toplanmıs. 4 üde olgunmus ve işlem görmüş. fakat henüz döllenen yok dedıler. yarın yıne arayın dedıler bazen gec döllenme oluyor dediler. sonra düşündüm. yumurtanın ömrü 24 saat değil mi? açıkçası umudum kalmadı.aayyssee34 canım 7 gayet iyi bi rakam. umarım bölünmeye devap edip annelerıne tutunurlar T Tuana 1892 canım senındkıde cok güzel. büyük ihtimal .5.güne gider. sizden güzel haber gelsin ben onada cokk sevınırım
Allahtan ümit kesilmez, inşallah güzel haberler alırsın.canlarr geldim evet calısıyorum. bugün cokkk yoruldum eve gelir gelmez uyudum. aradım. embrıyologu. 4 yumurta toplanmıs. 4 üde olgunmus ve işlem görmüş. fakat henüz döllenen yok dedıler. yarın yıne arayın dedıler bazen gec döllenme oluyor dediler. sonra düşündüm. yumurtanın ömrü 24 saat değil mi? açıkçası umudum kalmadı.aayyssee34 canım 7 gayet iyi bi rakam. umarım bölünmeye devap edip annelerıne tutunurlar T Tuana 1892 canım senındkıde cok güzel. büyük ihtimal .5.güne gider. sizden güzel haber gelsin ben onada cokk sevınırım
Yarın için rahat eder o zaman :)Kontrol yarın olucak
Canim hangi merkezde tedavi goruyosun. Labaratuvarda cok onemli biliyosun degilmi. Erkenden umidini kesme litfen. Yarin yine heber ver.canlarr geldim evet calısıyorum. bugün cokkk yoruldum eve gelir gelmez uyudum. aradım. embrıyologu. 4 yumurta toplanmıs. 4 üde olgunmus ve işlem görmüş. fakat henüz döllenen yok dedıler. yarın yıne arayın dedıler bazen gec döllenme oluyor dediler. sonra düşündüm. yumurtanın ömrü 24 saat değil mi? açıkçası umudum kalmadı.aayyssee34 canım 7 gayet iyi bi rakam. umarım bölünmeye devap edip annelerıne tutunurlar T Tuana 1892 canım senındkıde cok güzel. büyük ihtimal .5.güne gider. sizden güzel haber gelsin ben onada cokk sevınırım
Ah yavrumun buhafta jimnastigi yalan oldu goturemedik babada calisiyoTabiiii ilgi bekleyem 1 cocuk varken cok daha zor. Kalksan bidert kalkmasan baska dert vicdan azabi duyuyosun sonra. Ama babalariyla idare edicekler artk bi sekilde
Dun banyosunu bile yaptirdi okula jimnastige goturulmesi giyin soyun vs. Hep babada. Ben anca kendime bakiyorum vallahi su 3 gundur.
hım onu bilmiyorum canım ya sanırım bı yere koydular . dogal döllenme bekledılerAnladigim yumurtayla spermi bi yere koydular dogal dollesin diye beklediler oyle mi? Yada spermi yumurta icine enjekte mi ettiler de dollenme olmadi
ınsallah oyledır canımya bakalım yarın bellı olur. cokda soramadım. ortamım cok müsait değildi.Canım galiba kastettiği yumurtanın içine spermi veriyorlar, yumurta spermi kabul ederse ertesi gün 2 hücreli çekirdek görüyorlar mikroskopta. Heralde 24 saat içinde o iki çekirdek görülmedi ama her ne kadar beklenen ilk 24 saat içinde olması olmasa 24 saat sonrada cevap verebilir yumurta diye düşünüyorum
bunda da vardır bır hayır olsun bakalım. inşallah sızınkıler sağlıklı bır sekılde bolunmeye devam eder.Canım cok üzüldum
inşallah kuzumAllahtan ümit kesilmez, inşallah güzel haberler alırsın.
Yarın için rahat eder o zaman :)
inşallah canım allah razı olsunlimoncicegi41
Ya inşallah korktuğun gibi olmaz yarın aradığında güzel haberler alırsın Allahtan Ümit kesilmez. Sen 24 saat diyorsun ama belki geç enjekte edildi. Ertesi gün aradıklarında döllenmeyenleri söylüyorlar hem demek ki senin olma ihtimali var inşallah duamdasın
canım ben kocaeli umuttepe arastırma hatsanesınde tedavı görüyoeumCanim hangi merkezde tedavi goruyosun. Labaratuvarda cok onemli biliyosun degilmi. Erkenden umidini kesme litfen. Yarin yine heber ver.
Ewet Inşallah cnmAllahtan ümit kesilmez, inşallah güzel haberler alırsın.
Yarın için rahat eder o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?