2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

limoncicegi41 ses çıkmadı senden aramadılarmı

Evet onu bende merak ediyorum
canlarr geldim evet calısıyorum. bugün cokkk yoruldum eve gelir gelmez uyudum. aradım. embrıyologu. 4 yumurta toplanmıs. 4 üde olgunmus ve işlem görmüş. fakat henüz döllenen yok dedıler. yarın yıne arayın dedıler bazen gec döllenme oluyor dediler. sonra düşündüm. yumurtanın ömrü 24 saat değil mi? açıkçası umudum kalmadı. aayyssee34 canım 7 gayet iyi bi rakam. umarım bölünmeye devap edip annelerıne tutunurlar T Tuana 1892 canım senındkıde cok güzel. büyük ihtimal .5.güne gider. sizden güzel haber gelsin ben onada cokk sevınırım

Canim neden umudunu kestin hemen. Daha gun de bitmedi kotu haberde gelmedi. Bi dusunce yuzunden sıkma canini. Rabbim hayirlisini versin her zaman. Mucizesini gostericektir uzme guzel canini.

Canim neden umudunu kestin hemen. Daha gun de bitmedi kotu haberde gelmedi. Bi dusunce yuzunden sıkma canini. Rabbim hayirlisini versin her zaman. Mucizesini gostericektir uzme guzel canini.
ama yumurta dün 10 da toplandı ben bugün 10 da aradım. yani 24 saat geçti. o nedenle umudu kestim canım ya. hayırlısı olsun hepimiz için

ama yumurta dün 10 da toplandı ben bugün 10 da aradım. yani 24 saat geçti. o nedenle umudu kestim canım ya. hayırlısı olsun hepimiz için
Anladigim yumurtayla spermi bi yere koydular dogal dollesin diye beklediler oyle mi? Yada spermi yumurta icine enjekte mi ettiler de dollenme olmadi

Anladigim yumurtayla spermi bi yere koydular dogal dollesin diye beklediler oyle mi? Yada spermi yumurta icine enjekte mi ettiler de dollenme olmadi

Canım galiba kastettiği yumurtanın içine spermi veriyorlar, yumurta spermi kabul ederse ertesi gün 2 hücreli çekirdek görüyorlar mikroskopta. Heralde 24 saat içinde o iki çekirdek görülmedi ama her ne kadar beklenen ilk 24 saat içinde olması olmasa 24 saat sonrada cevap verebilir yumurta diye düşünüyorum

Canım cok üzüldum

Allahtan ümit kesilmez, inşallah güzel haberler alırsın.
Kontrol yarın olucak
Yarın için rahat eder o zaman :)

Canim hangi merkezde tedavi goruyosun. Labaratuvarda cok onemli biliyosun degilmi. Erkenden umidini kesme litfen. Yarin yine heber ver.

Ah yavrumun buhafta jimnastigi yalan oldu goturemedik babada calisiyo yine Allah razi olsun her is onda

limoncicegi41
Ya inşallah korktuğun gibi olmaz yarın aradığında güzel haberler alırsın Allahtan Ümit kesilmez. Sen 24 saat diyorsun ama belki geç enjekte edildi. Ertesi gün aradıklarında döllenmeyenleri söylüyorlar hem demek ki senin olma ihtimali var inşallah duamdasın

ınsallah oyledır canımya bakalım yarın bellı olur. cokda soramadım. ortamım cok müsait değildi.

inşallah canım allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…