- 5 Mart 2015
- 308
- 233
- 303
- 34
Hadi inşallah hayırlısıyla büyümüş olsunlar..Benimde yarin kontrolum varrr
ama yumurta dün 10 da toplandı ben bugün 10 da aradım. yani 24 saat geçti. o nedenle umudu kestim canım ya. hayırlısı olsun hepimiz için
Ah yavrumun buhafta jimnastigi yalan oldu goturemedik babada calisiyoyine Allah razi olsun her is onda
inşallah canlar sağolun desteğiniz içinCanim neden umutsuz dusunuyorsun dur bakalim laboratuar ortaminda yasiyordur niye 24 saat olsun.. hayirlisi olsun tabi ama ben eminim yrn guzel bi haber alacagiz..
Benimde bel bazende kasık ağrım oluyor. Özellikle oturup kalkarken, idrara sanki fazla çıkıyorum gibi geliyor, bilemiyorum. Eşim habire soruyor, belirti var mı diyeBenim belim ve karnim agriyo sanki regl gibi...
transfer olan kizlar sizde varmi boyle biseyy ya.. yoksa benim belim yatmaktan karnim da wc ye normal halim gibi sık cikamadim ondan mi agriyo
Benimde bel bazende kasık ağrım oluyor. Özellikle oturup kalkarken, idrara sanki fazla çıkıyorum gibi geliyor, bilemiyorum. Eşim habire soruyor, belirti var mı diye
Herşeyin hayırlı olanı olsun hepimiz için. Sonuçta verecek olan Allah, biz duamızı edelim, takdir Allaha kalmışBenimki garibim zaten hamileyim gibi davraniyor simdiden ahh olmazsa cok yikilacak.. evet su cok iciyorum bend3 idrar cok cikiyorum. Ama normalden az tuvalete cikmaya basladim.psikolojikmidir yoksa ilaclardan midir bilmyorum kabiz olmamam lazim dedikce sanki yavasladim.
Off daha 2 gun oldu nasil gecicek..
Zaten sansim az bazen kiziyorum kendime fazla kaptirmamam lazim..
Niye ağlıyorsun, kafanı dağıtacak başka şeylerle meşgul ol. Sıkıntı stres iyi gelmezHormonlar beni mahvetti herseye agliyorum olur olmaz
Niye ağlıyorsun, kafanı dağıtacak başka şeylerle meşgul ol. Sıkıntı stres iyi gelmez
Elimizden geleni yaptık hepimiz. Manen ve madden zorlu bir süreç. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Eşim bugün sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gitmişti. Doktor hanım benim için şu duayı okusun demiş.Yaa birturlu aklimdan cikmiyor.
Elimde degil..evden ciksam daha kolay aslinda.beni ev de basiyor.
Yarindan sonra biraz cikacagim artik.
Oyle tabi verecek olan rabbim dr lar vesile oluyor insallah emeklerimiz bosa cikmaz.
Yikilmak istemiyorum hicbirimiz icin kotu haber duymak istemiyorum..
Benim sağ yumurtalığım yok, sol yumurtalığımda böyle batma ve regl olucakmısım gibi ağrı var. Hatta dün buraya yazmıştım transfer olan kızlar şikayetinix varmı diye. Hemşire ağrının transfer anındaki işlemden dolayı olabileceğini aktif kanamam olmadığı sürece endişelenmememi gerektiğinde parasetamol alabileceğimi söyledi.Benim belim ve karnim agriyo sanki regl gibi...
transfer olan kizlar sizde varmi boyle biseyy ya.. yoksa benim belim yatmaktan karnim da wc ye normal halim gibi sık cikamadim ondan mi agriyo
Bende de idrara dolgunluk oluyor sıklaştı. Karnımda çok şiş mideme kadarBenimde bel bazende kasık ağrım oluyor. Özellikle oturup kalkarken, idrara sanki fazla çıkıyorum gibi geliyor, bilemiyorum. Eşim habire soruyor, belirti var mı diye
Senin 32 yumurta toplanmıştı galiba. Çok normal canım, ben 19 yumurtayla kötüydüm seni düşünemiyorum. Inşallah geçecek.Kizlar opuda yumurta sayisi fazla olanlar islemden sonra agriniz nekadar surdu. Ben resmen normal yasamima donemedim hala. Yemek bile yiyemiyorum karnim midem gaz dolu sanki batiyobgn muayene oldum karnimda biraz sivi oldgunu soyledi ama mudahale edilcek kadar degilmis dinlen bol bol dedi. 3gundur yataga cakildim
Aynen bendede şişlik varBenim sağ yumurtalığım yok, sol yumurtalığımda böyle batma ve regl olucakmısım gibi ağrı var. Hatta dün buraya yazmıştım transfer olan kızlar şikayetinix varmı diye. Hemşire ağrının transfer anındaki işlemden dolayı olabileceğini aktif kanamam olmadığı sürece endişelenmememi gerektiğinde parasetamol alabileceğimi söyledi.
Bende de idrara dolgunluk oluyor sıklaştı. Karnımda çok şiş mideme kadar
Canim 32 yumurtadan kac tanesi donduruldu. Valla 15 yumurtayla bende hala kotuyum karnim sis. Tuvalete zor cikiyorumKizlar opuda yumurta sayisi fazla olanlar islemden sonra agriniz nekadar surdu. Ben resmen normal yasamima donemedim hala. Yemek bile yiyemiyorum karnim midem gaz dolu sanki batiyobgn muayene oldum karnimda biraz sivi oldgunu soyledi ama mudahale edilcek kadar degilmis dinlen bol bol dedi. 3gundur yataga cakildim
Henuz dondurma islemi olmadi 5.gunu beklicekler yani pazartesi gunu haber vercez dedi embriyologCanim 32 yumurtadan kac tanesi donduruldu. Valla 15 yumurtayla bende hala kotuyum karnim sis. Tuvalete zor cikiyorum
Insallah gecicek cnmSenin 32 yumurta toplanmıştı galiba. Çok normal canım, ben 19 yumurtayla kötüydüm seni düşünemiyorum. Inşallah geçecek.
Embiroyonun kalitesi ve kalan sayı ile alakası olabilirKızlar merhabalar birsey soracam yumurtalar kaliteli olunca mi 5 güne gider ben pek anlamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?