2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Kızlar merhabalar birsey soracam yumurtalar kaliteli olunca mi 5 güne gider ben pek anlamadm

Sadece 5. Güne ulaşması kaliteyi belirlemiyor. Hergün gösterdikleri hücre bölünme sayıları hücrelerin ebatlarının eşitliği hücre içi kalıntılar vs.. mesela benim dondurduğum embriyo istenen bölünmeyi istedikleri düzeyde göstermedi ama 5. Güne ulaştı. Orta kalite dedi embriyolog, çünkü istediğimiz bölünmeleri istenen zamanda yapmadı dedi. Sayılar tamamen farazi ama mesela 3. Gün 8 hücreli olması gerekirken 6 hücreli olması gibi.

Hmm anladm canm

5.gün embriyoları doldurmuşlardı. Geçen aralikta

Bana cd vermişlerdi ya, izledik eşimle.
Ebriyoların 5 günde bölünmesi çeken video. Ne kadar acayip 2 tanesi gayet bölünüyor, diğer biri daha yavaş bölünüyor, diğeri de bolunecem diye uğraşıyor. Izlerken insan bir tuhaf oluyor ya :)Allah ne kadar büyük

Günaydın bu arada
Genaydin cnmmm
Gunaydinlar herkeseee
Bogazlarim sis uyandim yutkunamiyorum
Ihlamur bal vs icsek serbestmi kizlar
Genmis olsunn aynen sicak tut kendinii dikkat et. Transfer olmamis olsan kekik kaynat ic derdim hemen bogaz agrini kesiyo ama simdi bisey yapamazsin. Sicak suya bal limon sik bari en azindan yumusatir

Tesekkur ederim kizlar
Biseyler yapicam artik sicak tutayim
Kan sulandirici kullaniyorum ya limon fazla almiyim corba bal ilik sut vs idare ederim. Of ya tam zamaninda oldum

Gunaydin kizlar doktordan geldim nedense sol yumurtaligim saga kiyasla daha yavas gelisiyormus. Durumun iyi ama biraz daha buyusunler dedi. bi igne daha verdi. yarin sabah yine cagirdi. Duruma gore yaa bekleticek az daha buyutucek yada opu gunune karar vericek.

Aaa niye öyle oldu acaba, onun için bişey dedi mi ? hakkınızda hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…