Kızlar merhabalar birsey soracam yumurtalar kaliteli olunca mi 5 güne gider ben pek anlamadm
Sadece 5. Güne ulaşması kaliteyi belirlemiyor. Hergün gösterdikleri hücre bölünme sayıları hücrelerin ebatlarının eşitliği hücre içi kalıntılar vs.. mesela benim dondurduğum embriyo istenen bölünmeyi istedikleri düzeyde göstermedi ama 5. Güne ulaştı. Orta kalite dedi embriyolog, çünkü istediğimiz bölünmeleri istenen zamanda yapmadı dedi.
5.gün embriyoları doldurmuşlardı. Geçen araliktaYok cnm soylemedi saymiyorlar soyle bi bakiyo okadar. Bide pko olunca cok oluyo saysada tam rakam tutturamaz yarisi bos cikiyor
Amin canim insallahh. Evet daha toplanmadan dollenecekmi kac tane kalacak dondurabilcekmiyim diye dusunmeye basladim biraz da korku var tabi
Kacinci gun embriyosu canim hayirli olsun bu arada insallah pozitif olur
Kilodan olabilir cnm bilmiyorum arkadasin kilosunu ama bide pkoysa cok yumurtadan dolayi da iki veriyorlar ben zayifim ama iki farkli catlatma ignesi vurundum ovitrelle ve gonapeptyl
Maşallah 32 yumurtaHenuz dondurma islemi olmadi 5.gunu beklicekler yani pazartesi gunu haber vercez dedi embriyolog
5.gun dondurcaklar ilk adetin 2.gunu gel dedi doktor ama agrim gecmezse 1 ay daha beklerim heraldeMaşallah 32 yumurta
Hemen transfer yapacaklarmı yoksa rahimin dinlenmesinimi bekleyecekler
Bana cd vermişlerdi ya, izledik eşimle.Sadece 5. Güne ulaşması kaliteyi belirlemiyor. Hergün gösterdikleri hücre bölünme sayıları hücrelerin ebatlarının eşitliği hücre içi kalıntılar vs.. mesela benim dondurduğum embriyo istenen bölünmeyi istedikleri düzeyde göstermedi ama 5. Güne ulaştı. Orta kalite dedi embriyolog, çünkü istediğimiz bölünmeleri istenen zamanda yapmadı dedi. Sayılar tamamen farazi ama mesela 3. Gün 8 hücreli olması gerekirken 6 hücreli olması gibi.
Günaydın bu arada
Boğazını biseyle sar, sıcak tut. Ballı su icebilirsin. Çorba falan icebilirsin. Ihlamur hakkında bişey diyemeyecegim.Gunaydinlar herkeseee
Bogazlarim sis uyandim yutkunamiyorum
Ihlamur bal vs icsek serbestmi kizlar
Genaydin cnmmmGünaydın bu arada
Genmis olsunn aynen sicak tut kendinii dikkat et. Transfer olmamis olsan kekik kaynat ic derdim hemen bogaz agrini kesiyo ama simdi bisey yapamazsin. Sicak suya bal limon sik bari en azindan yumusatirGunaydinlar herkeseee
Bogazlarim sis uyandim yutkunamiyorum
Ihlamur bal vs icsek serbestmi kizlar
Limon ödem attırıyor diye biliyorum amaGenaydin cnmmm
Genmis olsunn aynen sicak tut kendinii dikkat et. Transfer olmamis olsan kekik kaynat ic derdim hemen bogaz agrini kesiyo ama simdi bisey yapamazsin. Sicak suya bal limon sik bari en azindan yumusatir
Tesekkur ederim kizlar
Biseyler yapicam artik sicak tutayim
Kan sulandirici kullaniyorum ya limon fazla almiyim corba bal ilik sut vs idare ederim. Of ya tam zamaninda oldum
Limon ödem attırıyor diye biliyorum ama
Sürekli ılık şeyler içersen fayda edecektir :)Tesekkur ederim kizlar
Biseyler yapicam artik sicak tutayim
Kan sulandirici kullaniyorum ya limon fazla almiyim corba bal ilik sut vs idare ederim. Of ya tam zamaninda oldum
O da dogru ya ozur dilerim canim aklima gelmedi
Aaa niye öyle oldu acaba, onun için bişey dedi mi ?Gunaydin kizlar doktordan geldimnedense sol yumurtaligim saga kiyasla daha yavas gelisiyormus. Durumun iyi ama biraz daha buyusunler dedi. bi igne daha verdi. yarin sabah yine cagirdi. Duruma gore yaa bekleticek az daha buyutucek yada opu gunune karar vericek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?