- 5 Mart 2015
- 308
- 233
- 303
- 34
Gecmiş olsun sekerim benim durumumda parlak degil doktoru arasammi bu gaz beni mahvetti yürüyemiyorum icmedigim sey kalmadi enson musil ilacimı alsam neyapsam bilemedimGunaydinlar herkeseee
Bogazlarim sis uyandim yutkunamiyorum
Ihlamur bal vs icsek serbestmi kizlar
18 mm olunca toplanıyor genelde. Hakkınızda hayırlısı olsun.Kızlar bugün kontrole gittim.. bir-çok yumurta oluşmuş sayı soylemedi henüz. Hepsi 12 mm boyutunda imiş. Salı tekrar kontrol olucak .. kaç mm de topluyorlar yumurtayı acaba. Bide ohss oluşabilir çok yumurta war dondurulmuş embriyo olabilir mis..
Gecmiş olsun sekerim benim durumumda parlak degil doktoru arasammi bu gaz beni mahvetti yürüyemiyorum icmedigim sey kalmadi enson musil ilacimı alsam neyapsam bilemedim
Inşallah sağlıklı bir sürü yumurta toplanır ve dollenir canım, hayırlı olsunbende cars yada per yumurta toplamaya gıdecem
Hayırlısı olsun canım, bir bilgim yok :)Merhaba kızlar bugün regli oldum çok şükür. Şimdi benden kan alıp bu ay transfer olup olamayacağına bakacaklar. Buna neye göre karar veriyorlar bilgisi olan var mı?
Hayırlısı olsun canım, benim de hiçbir bilgim yok. Hatta ben adet olunca 2.günü Doğum kontrol hapına başlıycam, bir sonraki adetin 2.günü gidicem. Neden öyle istedi bilmiyorum, opu günü sormak aklıma gelmedi hiç?Merhaba kızlar bugün regli oldum çok şükür. Şimdi benden kan alıp bu ay transfer olup olamayacağına bakacaklar. Buna neye göre karar veriyorlar bilgisi olan var mı?
Merhaba kızlar bugün regli oldum çok şükür. Şimdi benden kan alıp bu ay transfer olup olamayacağına bakacaklar. Buna neye göre karar veriyorlar bilgisi olan var mı?
Tskler :)18 mm olunca toplanıyor genelde. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bi de sadece estrofem kullanıyordum simdi onunla beraber progestan, prednol 16 mg , tetradox sali günü 1 igne prolutonbu kadar ilac vucütta neler yapmaz ki.....
Maşallah maşallah, Rabbim kavustursunKizlarr 4 tane minnosum iyiymis bu gun donduruldular cok sukur
hayırlısı olsun canım, inşallah sımsıkı tutunurlar :)Merhaba arkadaşlar ben de kontrolden geldim. Rahim duvari 11.9 mm miş.gayet iyi dedi çarşamba 9.30 transferim varsizlerin nasıldı yani en fazla kaç mm olabilir ki rahim duvari
Amin canimmm. Genetigimle alakaliymis. Sagdakiler 19 20 mm olmuslar bile ama soldakiler hala 15 16 anca. Igneyi vurdugum yere gore degisir mi dedim. Alakasi yok dedi de bu aksam soldan vurucam igneyi yinede bir umutAaa niye öyle oldu acaba, onun için bişey dedi mi ?hakkınızda hayırlısı olsun canım
En az iki adet beklemeyi dusunuyorum canim. Yine esimle birlikte karar vericez ben biraz bekleyelim istiyorummMaşallah maşallah, Rabbim kavustursunönümüzde ki ay mı transfer ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?