2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Inşallah buyurler canım, doktor yarın olsun bişey der illaki

Inşallah buyurler canım, doktor yarın olsun bişey der illaki
Biraz umutsuzum bana yine bi kac gun igne yolu gorundu gibi. Esitlemeye calisiyorum diyo da ignelere ragmen catlarlarsa diye korkuyorum uyku girmez oldu. Ignelerden korkar oldum. Hele dun aksam batiramadim 2 kez igne degistirdim. Cok garip oldum yaa

Biraz umutsuzum bana yine bi kac gun igne yolu gorundu gibi. Esitlemeye calisiyorum diyo da ignelere ragmen catlarlarsa diye korkuyorum uyku girmez oldu. Ignelerden korkar oldum. Hele dun aksam batiramadim 2 kez igne degistirdim. Cok garip oldum yaa
Moralini bozma hemen, inşallah opuda bir sürü sağlıklı yumurtaların olacak. stres yumurtaların kalitesini etkiliyor hem

Kizlarr 4 tane minnosum iyiymis bu gun donduruldular cok sukur

Ohh super haber hadi gozun aydin
Insallah sonrasi da hayirli olsun surecin fazla beklemezsin

Sakin ol cnm stress yokk
catlamazlar merak etme yetisir oburleride
Bol bol toplanir insallah.
Benimde cabucak buyuyo mesela napsak durduramdaik mecbr erken topladi.

Sagol canimm hepimizin hayirli olur insallah
Gozünaydin şekerim kacıncı gun oldu 3.gün galiba
Sagol canimm evet 3.gun donduruldu

Kizlar iyi aksamlar. Gonal-f ilacimdan soylenen dozdan az cikti malesef elimdede baska kalmamisti. ben 225 den fazla cikar demistim yazdirmamistim. 187.5 Biraz gecti ilac. Aradim soyledim doktora yapicak bisey yok daha dikkatli hesaplayalim bundan sonra dedi. Zaten sabah yine gidicem. Rabbim bu sinavdan da yuzumun akiyla cikarsin. Bu arada akintim var korkuyorum catlamasindan. Doktorda bu aksam son kez esin bosalsin dedi. Yarin ki kararina gore yasaklicak buyuk ihtimal.

Hadi ya kötu olmus ama olsun
Yrn dr bakip soyler belki gerek kalmicak artik.benimde opuya kdr asiri catlama akintim olmustu.

Hanimlar bu arada esiniz spermi nerde verdi? Oda mi var wcde mi eve gidip yapani var mi? kusura bakayin cok ozel bi soru oldu ama malum bunlar 5 dklik is yapicak fakat rahatlarina duskundur. benimki simdiden bunu dusunuyo

odaymis sanirim cok detayli sormadim ama sonrasinda duş filan almis. Girdi 1 saat cikmadi dedim noluyo meger ondanmis. Ortam onemli tabi ztn zoraki bi is yapiyolar brz rahat olmalari lazim.

Canım akınti bendede vardi catlamaz korkma

tesekkur ederim canim. Peki seni isleme almadan mi istediler esinden.

AMin canım ilk regli taklit oluyor filan diye duymuştum ikinci daha iyiymiş ama tam bilgim yok benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…