Inşallah buyurler canım, doktor yarın olsun bişey der illakiAmin canimmm. Genetigimle alakaliymis. Sagdakiler 19 20 mm olmuslar bile ama soldakiler hala 15 16 anca. Igneyi vurdugum yere gore degisir mi dedim. Alakasi yok dedi de bu aksam soldan vurucam igneyi yinede bir umuthayirlisiyla sabah olsa da ne dicek bi ogrensem merakimdan catlicam
Bu sefer olur inşallah, Rabbim büyüktür. Kaçıncı gün embriyosuyduEn az iki adet beklemeyi dusunuyorum canim. Yine esimle birlikte karar vericez ben biraz bekleyelim istiyorumm
Hayirli olsun hilalcimmm. 4 tane dondurdun galiba. Minnaklarin senin kararini bekliyo yani kavusmak icinnEn az iki adet beklemeyi dusunuyorum canim. Yine esimle birlikte karar vericez ben biraz bekleyelim istiyorumm
Biraz umutsuzum bana yine bi kac gun igne yolu gorundu gibi. Esitlemeye calisiyorum diyo da ignelere ragmen catlarlarsa diye korkuyorum uyku girmez oldu. Ignelerden korkar oldum. Hele dun aksam batiramadim 2 kez igne degistirdim. Cok garip oldum yaaInşallah buyurler canım, doktor yarın olsun bişey der illaki
Moralini bozma hemen, inşallah opuda bir sürü sağlıklı yumurtaların olacak.Biraz umutsuzum bana yine bi kac gun igne yolu gorundu gibi. Esitlemeye calisiyorum diyo da ignelere ragmen catlarlarsa diye korkuyorum uyku girmez oldu. Ignelerden korkar oldum. Hele dun aksam batiramadim 2 kez igne degistirdim. Cok garip oldum yaa
3.gun donduruldular cnmm amin insallahhBu sefer olur inşallah, Rabbim büyüktür. Kaçıncı gün embriyosuydu
tesekkur ederim canimm beklesin kuzucuklar insallah sorunsuz kavusuruzzHayirli olsun hilalcimmm. 4 tane dondurdun galiba. Minnaklarin senin kararini bekliyo yani kavusmak icinn
Kizlarr 4 tane minnosum iyiymis bu gun donduruldular cok sukur
Amin canimmm. Genetigimle alakaliymis. Sagdakiler 19 20 mm olmuslar bile ama soldakiler hala 15 16 anca. Igneyi vurdugum yere gore degisir mi dedim. Alakasi yok dedi de bu aksam soldan vurucam igneyi yinede bir umuthayirlisiyla sabah olsa da ne dicek bi ogrensem merakimdan catlicam
Gozünaydin şekerim kacıncı gun oldu 3.gün galibaKizlarr 4 tane minnosum iyiymis bu gun donduruldular cok sukur
Sagol canimm hepimizin hayirli olur insallahOhh super haber hadi gozun aydin
Insallah sonrasi da hayirli olsun surecin fazla beklemezsin
Sakin ol cnm stress yokk
catlamazlar merak etme yetisir oburleride
Bol bol toplanir insallah.
Benimde cabucak buyuyo mesela napsak durduramdaik mecbr erken topladi.
Sagol canimm evet 3.gun dondurulduGozünaydin şekerim kacıncı gun oldu 3.gün galiba
Kizlar iyi aksamlar. Gonal-f ilacimdan soylenen dozdan az cikti malesef elimdede baska kalmamisti. ben 225 den fazla cikar demistim yazdirmamistim. 187.5 Biraz gecti ilac. Aradim soyledim doktora yapicak bisey yok daha dikkatli hesaplayalim bundan sonra dedi. Zaten sabah yine gidicem. Rabbim bu sinavdan da yuzumun akiyla cikarsin. Bu arada akintim var korkuyorum catlamasindan. Doktorda bu aksam son kez esin bosalsin dedi. Yarin ki kararina gore yasaklicak buyuk ihtimal.
Hanimlar bu arada esiniz spermi nerde verdi? Oda mi var wcde mi eve gidip yapani var mi?kusura bakayin cok ozel bi soru oldu ama malum bunlar 5 dklik is yapicak fakat rahatlarina duskundur. benimki simdiden bunu dusunuyo
Canım akınti bendede vardi catlamaz korkmaKizlar iyi aksamlar. Gonal-f ilacimdan soylenen dozdan az cikti malesef elimdede baska kalmamisti. ben 225 den fazla cikar demistim yazdirmamistim. 187.5 Biraz gecti ilac. Aradim soyledim doktora yapicak bisey yok daha dikkatli hesaplayalim bundan sonra dedi. Zaten sabah yine gidicem. Rabbim bu sinavdan da yuzumun akiyla cikarsin. Bu arada akintim var korkuyorum catlamasindan. Doktorda bu aksam son kez esin bosalsin dedi. Yarin ki kararina gore yasaklicak buyuk ihtimal.
Hadi ya kötu olmus ama olsun
Yrn dr bakip soyler belki gerek kalmicak artik.benimde opuya kdr asiri catlama akintim olmustu.
odaymis sanirim cok detayli sormadim ama sonrasinda duş filan almis. Girdi 1 saat cikmadi dedim noluyo meger ondanmis. Ortam onemli tabi ztn zoraki bi is yapiyolar brz rahat olmalari lazim.
Insallah canim bi tereddutte kaldim valla surekli de wc ihtiyacim da var. Yumurtalar baski mi yapiyo anlamadimCanım akınti bendede vardi catlamaz korkma
tesekkur ederim canim. Peki seni isleme almadan mi istediler esinden.
Tesekkur ederim canim cevap verdigin icinEvet o girdi cikti sonra ben 1 saat sonra filan girdim
AMin canım ilk regli taklit oluyor filan diye duymuştum ikinci daha iyiymiş ama tam bilgim yok benim deHayırlısı olsun canım, benim de hiçbir bilgim yok. Hatta ben adet olunca 2.günü Doğum kontrol hapına başlıycam, bir sonraki adetin 2.günü gidicem. Neden öyle istedi bilmiyorum, opu günü sormak aklıma gelmedi hiç?
Bakalım neler olacak pazartesi bi türlü gelmez artık sen transfer sonrası nasılsın ? Ağrın sızın batman bi belirtin var mı ?Reglin 2. Gunu fsh ve e2 bakiyor olabilir canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?