2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Hayirli olsunn canimmm. Pazartesiye ne kaldi yarin gez toz cabucak gecer gunun
Evet bi yarın var heyecandan kendimi temizliğe vurdum ay hepimiz anne olalım ya olanlar ikinciyi üçüncüyü isteyenler de tekrar anne olsun bu ne kadar emek ya dualarda unutmayın beni de

Evet bi yarın var heyecandan kendimi temizliğe vurdum ay hepimiz anne olalım ya olanlar ikinciyi üçüncüyü isteyenler de tekrar anne olsun bu ne kadar emek ya dualarda unutmayın beni de
Sen ve burdaki tum arkadaslarim dualarimdasiniz rabbim hayirlisiyla anne olmak nasip etsin

Kızlar ben bugün ikinci iğneye başladım cetrolu bişe burulduğu yer kıpkırmızı oldu kabardı sizce önemli bişey midir ya çarşamba yumurtalar toplancak

Kızlar iyi geceler
Pazartesi transferim var diye evimi temizledim çamaşırlarımı yıkadım kuaför işlerimi hallettim
Yarında ütü yapıp bavul hazırlarım transfer sonrası annemde kalıcam çünkü. Allahım bi heyecan bi heyecan inşAllah bu sefer yüzümüz güler tekrar düşük yapıcam diye acaip korkuorum

Sen ve burdaki tum arkadaslarim dualarimdasiniz rabbim hayirlisiyla anne olmak nasip etsin
Amin canım Allah razı olsun

Ohh darısı Benim başıma işlerimi hakederim bende inşallah. Canım benim düşük için üzüldüm Rabbim bi daha yaşatmasın kucağına almayı nasip eylesin

Fazlasi var eksigi yok
Ah neler yapmiyorki bilsen
imdaaat diye bagirmama az kaldiii
tesekkur ederim canim. Peki seni isleme almadan mi istediler esinden.
benim tedwvi gördüğüm hastanede ilk önce kadın işleme alınıyor eğer 1 tAnr bile olsa yumurta çıkarsa ozaman erkekten sperm alınıyor. Ben kistim nedeniyle ameliyat öncesi embriyo dondurma yapacaktımki ameliyatta bir sorun olursa embriyolarımız kaldsın diye ama benden iğnelere rağmen hiç yumurta oluşmadığı için eşimden sperm istememişlerdi. Ve ameliyatla tüplerim ve yumurtalığımın biri mecburen alınmak zorunda kalmıştı.

Hanimlar bu arada esiniz spermi nerde verdi? Oda mi var wcde mi eve gidip yapani var mi? kusura bakayin cok ozel bi soru oldu ama malum bunlar 5 dklik is yapicak fakat rahatlarina duskundur. benimki simdiden bunu dusunuyo
Benim eşim garibim 1 sene içinde 5-6 kere test verdi gıkı çıkmadı valla diorum ki nası içersi Kırık bi lavabo var bide ayna başka bişi yok dio devlet hastanesiydi orası. İstanbul tüp bebektede ben opuya girmeden önce aldılar örneği dinlenme odası tarzı bi yermiş sanırım çok sormadım orayı. Evde yada başka merkezlerde örnek verenlerde var benm kuzenimin öle oldu termos tarzı özel bişi var onla götürüolar spermi labarotuara

Canim dondurulmadan once pgt ye gondermismiydin. Benimde buaralar kafamda deli sorular. Gondersemmi gondermesemmi. ins bu sefer pozitif olur ve bebegini kucagina alirsin

Bende transferden 1 gün önce upuzun saçlarımı kısacık kestirdim boyamı yaptım beni en azından 3 ay idare etsin diye. İnşallah allah yanımızda olur herşey yolunda gider

Canim dondurulmadan once pgt ye gondermismiydin. Benimde buaralar kafamda deli sorular. Gondersemmi gondermesemmi. ins bu sefer pozitif olur ve bebegini kucagina alirsin
Hayır göndermedim pgt ye ilk düşükten sonra eşimle bende genetik testine bakıldı yumurtalar işlem yapılmadı hiç. Buda tutmazsa tek yumurtam kalıo onuda teste yollamam diye düşünüyorum tekrar opu olup toplananları yollarım sanırım oda maddi durumumuz yeterse inşAllah bu sefer kucağıma alırkmda onlara gerek kalmaz

Bende transferden 1 gün önce upuzun saçlarımı kısacık kestirdim boyamı yaptım beni en azından 3 ay idare etsin diye. İnşallah allah yanımızda olur herşey yolunda gider
Amin inşAllah bende en azından 3 ay idare etsin diye boyadım valla yarında microbladinge gidicem kaşım için rötüşa onunda acısını çekimde transferden sonra gitmiyim dedim Allahım neleri düşünüyoruz ya valla kadın olmak zor iş

Hanimlar bu arada esiniz spermi nerde verdi? Oda mi var wcde mi eve gidip yapani var mi? kusura bakayin cok ozel bi soru oldu ama malum bunlar 5 dklik is yapicak fakat rahatlarina duskundur. benimki simdiden bunu dusunuyo
Bizimki sperm vermeye giderken kulakliklarim berde diye soruyo

Amin canım, catlamaz merak etme. Zaten bunun için iğne kullanıyoruz :)
Tüp bebek merkezlerinde Sperm örneği vermek için özel odalar var. Tv si var. Açık görüntülü videolar oluyor genelde
Sonra dusta alabilir. Onların ki ne nekadar kolay. Herşeyi kadınlar çekiyor.
hadi hayırlısı canım, Rabbim bu sefer yüzünüzü güldürsün

Günaydın kızlar
Rüyamda gebelik testi yapıyordum, 2 tane kırmızı çizgi çıktığını gördüm.
Sabah az daha idrar testi yapıyordum ama cesaret edemedim, en iyisi yapmamak.
Transferimiz aynı gün. Benimde bugün doğum günüm test yapsam acaba bana doğum günü hediyesioluröu dedim sonrada daha 4 gün oldu hiçmoralini bozma dedim

Gunaydi gecmişte yasadigin olumsuzlugu unut guzel olucak pozitif hayeller kur dualarimiz seninle

Transferimiz aynı gün. Benimde bugün doğum günüm test yapsam acaba bana doğum günü hediyesioluröu dedim sonrada daha 4 gün oldu hiçmoralini bozma dedim
Doğum günün kutlu olsun canım benim. Inşallah hediyen gelecek. :)

Evet test için erken. Biraz daha sabretmeliyiz. Bizimde evlilik yıldönümümuz test zamanına geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…