- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Hayirli olsunn canimmm. Pazartesiye ne kaldi yarin gez toz cabucak gecer gununBakalım neler olacak pazartesi bi türlü gelmez artık sen transfer sonrası nasılsın ? Ağrın sızın batman bi belirtin var mı ?
Evet bi yarın var heyecandan kendimi temizliğe vurdum ay hepimiz anne olalım ya olanlar ikinciyi üçüncüyü isteyenler de tekrar anne olsun bu ne kadar emek ya dualarda unutmayın beni deHayirli olsunn canimmm. Pazartesiye ne kaldi yarin gez toz cabucak gecer gunun
Sen ve burdaki tum arkadaslarim dualarimdasinizEvet bi yarın var heyecandan kendimi temizliğe vurdum ay hepimiz anne olalım ya olanlar ikinciyi üçüncüyü isteyenler de tekrar anne olsun bu ne kadar emek ya dualarda unutmayın beni de
Amin canım Allah razı olsunSen ve burdaki tum arkadaslarim dualarimdasinizrabbim hayirlisiyla anne olmak nasip etsin
Ohh darısı Benim başıma işlerimi hakederim bende inşallah. Canım benim düşük için üzüldüm Rabbim bi daha yaşatmasın kucağına almayı nasip eylesinKızlar iyi geceler
Pazartesi transferim var diye evimi temizledim çamaşırlarımı yıkadım kuaför işlerimi hallettim
Yarında ütü yapıp bavul hazırlarım transfer sonrası annemde kalıcam çünkü. Allahım bi heyecan bi heyecan inşAllah bu sefer yüzümüz güler tekrar düşük yapıcam diye acaip korkuorum
Fazlasi var eksigi yok
Ah neler yapmiyorki bilsen
imdaaat diye bagirmama az kaldiii
benim tedwvi gördüğüm hastanede ilk önce kadın işleme alınıyor eğer 1 tAnr bile olsa yumurta çıkarsa ozaman erkekten sperm alınıyor. Ben kistim nedeniyle ameliyat öncesi embriyo dondurma yapacaktımki ameliyatta bir sorun olursa embriyolarımız kaldsın diye ama benden iğnelere rağmen hiç yumurta oluşmadığı için eşimden sperm istememişlerdi. Ve ameliyatla tüplerim ve yumurtalığımın biri mecburen alınmak zorunda kalmıştı.tesekkur ederim canim. Peki seni isleme almadan mi istediler esinden.
Benim eşim garibim 1 sene içinde 5-6 kere test verdi gıkı çıkmadı valla diorum ki nası içersi Kırık bi lavabo var bide ayna başka bişi yok dio devlet hastanesiydi orası. İstanbul tüp bebektede ben opuya girmeden önce aldılar örneği dinlenme odası tarzı bi yermiş sanırım çok sormadım orayı. Evde yada başka merkezlerde örnek verenlerde var benm kuzenimin öle oldu termos tarzı özel bişi var onla götürüolar spermi labarotuaraHanimlar bu arada esiniz spermi nerde verdi? Oda mi var wcde mi eve gidip yapani var mi?kusura bakayin cok ozel bi soru oldu ama malum bunlar 5 dklik is yapicak fakat rahatlarina duskundur. benimki simdiden bunu dusunuyo
Amin kuzum hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşAllahAmin canım Allah razı olsun
Ohh darısı Benim başıma işlerimi hakederim bende inşallah. Canım benim düşük için üzüldüm Rabbim bi daha yaşatmasın kucağına almayı nasip eylesin
Canim dondurulmadan once pgt ye gondermismiydin. Benimde buaralar kafamda deli sorular. Gondersemmi gondermesemmi. ins bu sefer pozitif olur ve bebegini kucagina alirsinKızlar iyi geceler
Pazartesi transferim var diye evimi temizledim çamaşırlarımı yıkadım kuaför işlerimi hallettim
Yarında ütü yapıp bavul hazırlarım transfer sonrası annemde kalıcam çünkü. Allahım bi heyecan bi heyecan inşAllah bu sefer yüzümüz güler tekrar düşük yapıcam diye acaip korkuorum
Bende transferden 1 gün önce upuzun saçlarımı kısacık kestirdim boyamı yaptım beni en azından 3 ay idare etsin diye. İnşallah allah yanımızda olur herşey yolunda giderKızlar iyi geceler
Hayır göndermedim pgt ye ilk düşükten sonra eşimle bende genetik testine bakıldı yumurtalar işlem yapılmadı hiç. Buda tutmazsa tek yumurtam kalıo onuda teste yollamam diye düşünüyorum tekrar opu olup toplananları yollarım sanırım oda maddi durumumuz yeterse inşAllah bu sefer kucağıma alırkmda onlara gerek kalmazCanim dondurulmadan once pgt ye gondermismiydin. Benimde buaralar kafamda deli sorular. Gondersemmi gondermesemmi. ins bu sefer pozitif olur ve bebegini kucagina alirsin
Amin inşAllah bende en azından 3 ay idare etsin diye boyadım valla yarında microbladinge gidicem kaşım için rötüşa onunda acısını çekimde transferden sonra gitmiyim dedim Allahım neleri düşünüyoruz ya valla kadın olmak zor işBende transferden 1 gün önce upuzun saçlarımı kısacık kestirdim boyamı yaptım beni en azından 3 ay idare etsin diye. İnşallah allah yanımızda olur herşey yolunda gider
Bizimki sperm vermeye giderken kulakliklarim berde diye soruyoHanimlar bu arada esiniz spermi nerde verdi? Oda mi var wcde mi eve gidip yapani var mi?kusura bakayin cok ozel bi soru oldu ama malum bunlar 5 dklik is yapicak fakat rahatlarina duskundur. benimki simdiden bunu dusunuyo
Amin canım, catlamaz merak etme. Zaten bunun için iğne kullanıyoruz :)Kizlar iyi aksamlar. Gonal-f ilacimdan soylenen dozdan az cikti malesef elimdede baska kalmamisti. ben 225 den fazla cikar demistim yazdirmamistim. 187.5 Biraz gecti ilac. Aradim soyledim doktora yapicak bisey yok daha dikkatli hesaplayalim bundan sonra dedi. Zaten sabah yine gidicem. Rabbim bu sinavdan da yuzumun akiyla cikarsin. Bu arada akintim var korkuyorum catlamasindan. Doktorda bu aksam son kez esin bosalsin dedi. Yarin ki kararina gore yasaklicak buyuk ihtimal.
Tüp bebek merkezlerinde Sperm örneği vermek için özel odalar var. Tv si var. Açık görüntülü videolar oluyor geneldeHanimlar bu arada esiniz spermi nerde verdi? Oda mi var wcde mi eve gidip yapani var mi?kusura bakayin cok ozel bi soru oldu ama malum bunlar 5 dklik is yapicak fakat rahatlarina duskundur. benimki simdiden bunu dusunuyo
hadi hayırlısı canım, Rabbim bu sefer yüzünüzü güldürsünKızlar iyi geceler
Transferimiz aynı gün. Benimde bugün doğum günüm test yapsam acaba bana doğum günü hediyesioluröu dedim sonrada daha 4 gün oldu hiçmoralini bozma dedimGünaydın kızlar
Rüyamda gebelik testi yapıyordum, 2 tane kırmızı çizgi çıktığını gördüm.
Sabah az daha idrar testi yapıyordum ama cesaret edemedim, en iyisi yapmamak.
Gunaydi gecmişte yasadigin olumsuzlugu unut guzel olucak pozitif hayeller kur dualarimiz seninleKızlar iyi geceler
Doğum günün kutlu olsun canım benim. Inşallah hediyen gelecek. :)Transferimiz aynı gün. Benimde bugün doğum günüm test yapsam acaba bana doğum günü hediyesioluröu dedim sonrada daha 4 gün oldu hiçmoralini bozma dedim
Gunaydin sekerim acele etme test tarihin nezamanGünaydın kızlar
Rüyamda gebelik testi yapıyordum, 2 tane kırmızı çizgi çıktığını gördüm.
Sabah az daha idrar testi yapıyordum ama cesaret edemedim, en iyisi yapmamak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?