2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Hanimlar bu arada esiniz spermi nerde verdi? Oda mi var wcde mi eve gidip yapani var mi? kusura bakayin cok ozel bi soru oldu ama malum bunlar 5 dklik is yapicak fakat rahatlarina duskundur. benimki simdiden bunu dusunuyo
Daha önceki test yaptırdığımız yerlerde boş bir odada verdiriyolardu
Tüp bebeği yaptırdığumız hastanede caizliği konusunda çok dikkat ediyorlar eşin spermi verirken kadınında ona yardımcı olması gerektiğini zaten bende araştırarak gitmiştim Spermi verdk 15 dakka felan sonra beni opa almışlardı

Estfofem günde 3 tane
Prednol günde 2 tane
Coraspin ve folikasit alıyorum
Aşırı derecede idrara çıkmaya başladım afedersiniz gece 5 kez felan uyandım wc için acaba ilaçlardan olabilirmi
Estrofemi ilk kez kullanıyorum ilk denemede kullanmamıştım çünkü direk koyulmuştu
eczacı bile verirken günde 3 çok değilmi yaa günde bir tane içiliyor bu ilaç demişti cuma günü gidince sıracağım

Gunaydin kizlar laiyka dogum gunun kutlu olsun canimmm. Bende simdi doktordan geldim. Bugun son ganol-f var. Aksama ve yarin oglene catlatmamasi icin igne. Yarin aksama catlasin diye cift igne var. Carsamba sabahi 8 bucukta opu dediii

Maşallah sağlıkla toplanırlar sağlıkla konulup sağlıkla gelirler inşallah kucağınıxa

Gunaydin kizlar laiyka dogum gunun kutlu olsun canimmm. Bende simdi doktordan geldim. Bugun son ganol-f var. Aksama ve yarin oglene catlatmamasi icin igne. Yarin aksama catlasin diye cift igne var. Carsamba sabahi 8 bucukta opu dediii
Hadi inşallah opudan hiç birley anlamadan geçer bol bol kaliteli yumurta toplanır

Maşallah sağlıkla toplanırlar sağlıkla konulup sağlıkla gelirler inşallah kucağınıxa

Hadi inşallah opudan hiç birley anlamadan geçer bol bol kaliteli yumurta toplanır
Sagolun kizlar. Amin insallah kolay gecer. Zaten az yumurtam varmis 8 tane falan bunlardan 3 u istenilen buyuklukte dedi doktor. Rabbim hayirlisini versin. Bol bol dua et dedi doktorum. Valla hastanemden doktorlarimdan cok memnunum. 1 tane catlatma ignesini bulamadi eczane doktorum verdi ucretsiz. Herkes 40 yillik dost gibi davraniyo. Cok rahat oluyo insan

Hadi hayırlisı ortalama yumurta sayısi verdimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…