Gözün aydın canım, inşallah bir sürü kaliteli yumurtaların olur ve dollenir. :)Gunaydin kizlarlaiyka dogum gunun kutlu olsun canimmm. Bende simdi doktordan geldim. Bugun son ganol-f var. Aksama ve yarin oglene catlatmamasi icin igne. Yarin aksama catlasin diye cift igne var. Carsamba sabahi 8 bucukta opu dediii
bende de şişlik var. Kasık batması oluyor arada. Sık idrara çıkıyorum bu kadar :)C A N O yada diğer transfer olan arkadaşlar ben ilk 2 gün karın sancısı ve şişkinliği ile geçirdim şimdi hiçbir belirti yok. Sizlerde durum nasıl?
Transferimiz aynı gün. Benimde bugün doğum günüm test yapsam acaba bana doğum günü hediyesioluröu dedim sonrada daha 4 gün oldu hiçmoralini bozma dedim
C A N O yada diğer transfer olan arkadaşlar ben ilk 2 gün karın sancısı ve şişkinliği ile geçirdim şimdi hiçbir belirti yok. Sizlerde durum nasıl?
Kizlar merkezden aradilar 7 embriyonun 4 tanesi iyi durumdaymiş 3 taneside geriden geliyormuş
8 adet varmis bunlardan 3 u istenilen buyuklukte dedi doktorumHadi hayırlisı ortalama yumurta sayısi verdimi
Amin canimm rabbim hayirlisini versin herkeseeeOrkide_sever hadi hayirlisi tarih belli olmus kaliteli yumoslarn olsun canim.
Hayirli olsun canim masallah masallahhh. Cozdurme isleminde sorun yasanmazsa eger 1 2 tane cozerler diye dusunuyorum.laiyka Doğum günün kutlu olsun
Beni de aradılar biraz önce 12 taneden 11 i istenildiği gibi olmuş, 11 inide donduruyoruz dedi. Çok heyecanlandım, heyecanla transfer gününü bekliycez ama ona da nerdeyse 1,5 ay var.
Birşey soracağımız transferde bunlardandır herhangi 1 i transfer oluyor di mi? Yani transfer zamanı birkaç tanesinin de işlem göremez hale gelmesi mümkün mü acaba?
Kayısı kabak çekirdeği tüket canım. Bana hastane şurup verdi. Ama daha ihtiyaç duymadım şükür :) bide hosaf yapabilirsinBide resmen hayatimda ilk defa kabizim
Cok zor cikiyorum cok stress oldum bu yuzden. Ilaclar yapiyordur dimi ben hic bilmem ya kabiz olayim gayet iyi calsirdi bnm bagirsklar. Vallahi bunyem alt ust bu ilaclardan nolcaksa olsun artik....
Hepsini dollediler değil mi ? Kaçıncı gün emriyosu ?laiyka Doğum günün kutlu olsun
Beni de aradılar biraz önce 12 taneden 11 i istenildiği gibi olmuş, 11 inide donduruyoruz dedi. Çok heyecanlandım, heyecanla transfer gününü bekliycez ama ona da nerdeyse 1,5 ay var.
Birşey soracağımız transferde bunlardandır herhangi 1 i transfer oluyor di mi? Yani transfer zamanı birkaç tanesinin de işlem göremez hale gelmesi mümkün mü acaba?
Kayısı kabak çekirdeği tüket canım. Bana hastane şurup verdi. Ama daha ihtiyaç duymadım şükür :) bide hosaf yapabilirsin
Ben normal yiyorumTuketiyorum onlaari evett
Ama bi taraftan da doyma hissim nerdeyse yok ha bire tikiniyorum istahim cok artti sizde boylemisiniz aldigimiz hormonlarmi yapiyor dersiniz yoksa benim bahanemmi
Evet evet 12 tanesi döllenmişti. 11 tanesinin bölünmeyi gerçekleştirmiş. İstediğimiz gibi oldular 5 .günü beklemeye gerek kalmadı hepsini dondurucaz dedi. İnşallah hepimiz için hayırlısı olurHepsini dollediler değil mi ? Kaçıncı gün emriyosu ?
Hakkınızda hayırlısı olsun :)
Sıkıcan iyidir otur evde minnaklara zarar gelmesinnnBen normal yiyorumçok sıkıldım evde patlıyorum
Ben normal yiyorumçok sıkıldım evde patlıyorum
Zaten eşim başımda nöbet tutuyorSıkıcan iyidir otur evde minnaklara zarar gelmesinnn
eşime dedim yürüyelim diye olmaz diyor. Daha duş almadım akşam alcamBende cok sıkıldım
Daha kac gun boyle olucakki normal yasantiniza donun dediler bana ciksak artik yavas yavas nolurki kosup ziplamadiktan sonra
Haftan dolmadan cikma bence de canim disarsi mikrop kayniyo. Allah korusun hasta olma sakınnnZaten eşim başımda nöbet tutuyor
eşime dedim yürüyelim diye olmaz diyor. Daha duş almadım akşam alcam3 gün sonra yap dedi hemşire
Hemşire ayakta ılık duş yapacaksın dedi. Zaten oğlan grip oldu. Bana da yakında geçerHaftan dolmadan cikma bence de canim disarsi mikrop kayniyo. Allah korusun hasta olma sakınnnbanyo yaparkende otur cokta durma suyun altinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?