2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Gunaydin kizlar laiyka dogum gunun kutlu olsun canimmm. Bende simdi doktordan geldim. Bugun son ganol-f var. Aksama ve yarin oglene catlatmamasi icin igne. Yarin aksama catlasin diye cift igne var. Carsamba sabahi 8 bucukta opu dediii
Gözün aydın canım, inşallah bir sürü kaliteli yumurtaların olur ve dollenir. :)
C A N O yada diğer transfer olan arkadaşlar ben ilk 2 gün karın sancısı ve şişkinliği ile geçirdim şimdi hiçbir belirti yok. Sizlerde durum nasıl?
bende de şişlik var. Kasık batması oluyor arada. Sık idrara çıkıyorum bu kadar :)

Transferimiz aynı gün. Benimde bugün doğum günüm test yapsam acaba bana doğum günü hediyesioluröu dedim sonrada daha 4 gün oldu hiçmoralini bozma dedim

Dogum gunun kutlu olsun canimmm
En guzel hediyen haftaya seninle olucak insallaaahhh
bende zor duruyorum ama daha cikmaz

C A N O yada diğer transfer olan arkadaşlar ben ilk 2 gün karın sancısı ve şişkinliği ile geçirdim şimdi hiçbir belirti yok. Sizlerde durum nasıl?

Kizlar bende de asiri gaz var.
karin agrisi oluyo bazn boyle adetmisim gibi bi zonklama var bgn vajinaya dogru rahim icinde sanki. Dun sag kasigimda ignelenme oldu. Geceleride sabaha kdr gebe oldugumu gorup duruyorum allah hayir etsin sonumu

Bide resmen hayatimda ilk defa kabizim
Cok zor cikiyorum cok stress oldum bu yuzden. Ilaclar yapiyordur dimi ben hic bilmem ya kabiz olayim gayet iyi calsirdi bnm bagirsklar. Vallahi bunyem alt ust bu ilaclardan nolcaksa olsun artik....

laiyka Doğum günün kutlu olsun

Beni de aradılar biraz önce 12 taneden 11 i istenildiği gibi olmuş, 11 inide donduruyoruz dedi. Çok heyecanlandım, heyecanla transfer gününü bekliycez ama ona da nerdeyse 1,5 ay var.
Birşey soracağımız transferde bunlardandır herhangi 1 i transfer oluyor di mi? Yani transfer zamanı birkaç tanesinin de işlem göremez hale gelmesi mümkün mü acaba?

Hayirli olsun canim masallah masallahhh. Cozdurme isleminde sorun yasanmazsa eger 1 2 tane cozerler diye dusunuyorum.

Bide resmen hayatimda ilk defa kabizim
Cok zor cikiyorum cok stress oldum bu yuzden. Ilaclar yapiyordur dimi ben hic bilmem ya kabiz olayim gayet iyi calsirdi bnm bagirsklar. Vallahi bunyem alt ust bu ilaclardan nolcaksa olsun artik....
Kayısı kabak çekirdeği tüket canım. Bana hastane şurup verdi. Ama daha ihtiyaç duymadım şükür :) bide hosaf yapabilirsin

Hepsini dollediler değil mi ? Kaçıncı gün emriyosu ?

Hakkınızda hayırlısı olsun :)

Kayısı kabak çekirdeği tüket canım. Bana hastane şurup verdi. Ama daha ihtiyaç duymadım şükür :) bide hosaf yapabilirsin

Tuketiyorum onlaari evett
Ama bi taraftan da doyma hissim nerdeyse yok ha bire tikiniyorum istahim cok artti sizde boylemisiniz aldigimiz hormonlarmi yapiyor dersiniz yoksa benim bahanemmi

Hepsini dollediler değil mi ? Kaçıncı gün emriyosu ?

Hakkınızda hayırlısı olsun :)
Evet evet 12 tanesi döllenmişti. 11 tanesinin bölünmeyi gerçekleştirmiş. İstediğimiz gibi oldular 5 .günü beklemeye gerek kalmadı hepsini dondurucaz dedi. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur

Sıkıcan iyidir otur evde minnaklara zarar gelmesinnn
Zaten eşim başımda nöbet tutuyor
Bende cok sıkıldım
Daha kac gun boyle olucakki normal yasantiniza donun dediler bana ciksak artik yavas yavas nolurki kosup ziplamadiktan sonra
eşime dedim yürüyelim diye olmaz diyor. Daha duş almadım akşam alcam 3 gün sonra yap dedi hemşire

Zaten eşim başımda nöbet tutuyor
eşime dedim yürüyelim diye olmaz diyor. Daha duş almadım akşam alcam 3 gün sonra yap dedi hemşire
Haftan dolmadan cikma bence de canim disarsi mikrop kayniyo. Allah korusun hasta olma sakınnn banyo yaparkende otur cokta durma suyun altinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…