2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Gecmis olsun canimm.rabbim tez zamanda sifalarini versin bize gecmeden. Benim cocukta sanki hasta olacak burnu dolmaya basladi. Su zamanda olmasalardi iyiydi yaa.
Sağol canım, ilaç içiyor ıhlamur kaynattı eşim onu içecek. Bide paça çorbası yaptım. Ondan yediririm.

Hapsirirken kasık da ağrı oluyor benim. O yüzden aman dikkat edin

Babası icmezde ona iciriyorum bebekken yedirdin yedirdin, büyüyünce İçmez belki
Aynen oyle canim benim cocuk o konuda secici oldu. Ilik corbasi icirirdim buyudu artik onuda sevmiyo. Tavuk suyuna corba yapsam bile bagira cagira yediriyorum resmen. O konuda masallah senin evladinaa.

Aynen oyle canim benim cocuk o konuda secici oldu. Ilik corbasi icirirdim buyudu artik onuda sevmiyo. Tavuk suyuna corba yapsam bile bagira cagira yediriyorum resmen. O konuda masallah senin evladinaa.
Sağol canım, benim ki sebze falan zor yiyor. Ağızdan çıkarıp tükürür, tam da herseyi yiyor diyemeyiz

Evet evet 12 tanesi döllenmişti. 11 tanesinin bölünmeyi gerçekleştirmiş. İstediğimiz gibi oldular 5 .günü beklemeye gerek kalmadı hepsini dondurucaz dedi. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur
Niye 5. Günu beklemiyorlar anlamak mümkün degil 11 yumurta cokda güzel sayı blast olsa fenamı olurdu

Bide resmen hayatimda ilk defa kabizim
Cok zor cikiyorum cok stress oldum bu yuzden. Ilaclar yapiyordur dimi ben hic bilmem ya kabiz olayim gayet iyi calsirdi bnm bagirsklar. Vallahi bunyem alt ust bu ilaclardan nolcaksa olsun artik....
Ben dün akşama kadar cektim seni cok iyi anlıyorum zeytin yag ic biraz

Ben pzt itibaren estrofemi günde 6 tane kullanıcam şuandada 4 tane kullanıorum

Gunaydin kizlar laiyka dogum gunun kutlu olsun canimmm. Bende simdi doktordan geldim. Bugun son ganol-f var. Aksama ve yarin oglene catlatmamasi icin igne. Yarin aksama catlasin diye cift igne var. Carsamba sabahi 8 bucukta opu dediii
Çok sevindim canım dualarım seninle inşAllah kaliteli yumurtaların olsun

Bide resmen hayatimda ilk defa kabizim
Cok zor cikiyorum cok stress oldum bu yuzden. Ilaclar yapiyordur dimi ben hic bilmem ya kabiz olayim gayet iyi calsirdi bnm bagirsklar. Vallahi bunyem alt ust bu ilaclardan nolcaksa olsun artik....
Duphalac vermedilermi size onu içmeniz lazım kabızlık yasak

Haftan dolmadan cikma bence de canim disarsi mikrop kayniyo. Allah korusun hasta olma sakınnn banyo yaparkende otur cokta durma suyun altinda
Hayır tam tersi ılık suyla duş almak gerekiyor oturmadan ayakta ve çok uzatmadan bana her seferinde hastaneden bunun uyarısını yapıolar aşılamadada öle dediler oturmadan ayakta duş

Duphalac vermedilermi size onu içmeniz lazım kabızlık yasak

Duphalac evde var aslinda kizima kullanmstk bikere icebiliyomuyuz onu?
bana vermediler bende de hic oyle dert olmadigindan sormadim olurmuyum diye dusunmedim acikcasi
Tam kabiz sayilmam ama var bi sikintı yani Zorlamamaya calisiyorum.

Bende cok sıkıldım
Daha kac gun boyle olucakki normal yasantiniza donun dediler bana ciksak artik yavas yavas nolurki kosup ziplamadiktan sonra
Ben transferin 3. Günü çıktım canım normal hayatına daha ilk gğn dön demişlerdi. Hareketsizlikte rahmin kanlanmasını azaltıyormuş. Geçen tedavimde transfer sonrası 2. Günde taşınmıştık şükür iki embriyomda tutmuştu allahın takdiri

Duphalac evde var aslinda kizima kullanmstk bikere icebiliyomuyuz onu?
bana vermediler bende de hic oyle dert olmadigindan sormadim olurmuyum diye dusunmedim acikcasi
Tam kabiz sayilmam ama var bi sikintı yani Zorlamamaya calisiyorum.
Bana verdiler valla 2 gün içtim ne olur ne olmaz die

Kızlar, sizin e2 değerleriniz nasıldı tedavi süresince? Yani ilaçlara ilk başladığınız gün ve opuya kadar olan süreçte?
Salı günü yumurta toplama işlemi yapılacak bana ama büyük ihtimalle donduracağız, transferi sonra yapacağız dedi doktor.
Benim tedaviye başladığımız ilk gün, ilaç almadan E2:44 Progesterpn 0,35ti. 4 gün ilaç kullandım ve 5. gün kontrole gittiğimde e2:981 olmuş, progesteron da 0,14'e düşmüş. Doktor e2 çok yükselmiş dedi. Sizde durum nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…