2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Niye 5. Günu beklemiyorlar anlamak mümkün degil 11 yumurta cokda güzel sayı blast olsa fenamı olurdu
Bende anlamış değilim benim zaten sayılı embriyom vardı tek yumurtalığımvar onda bile en iyisini anlamam için 5. Günü görmek istiyorum dedi bekletti 3 embriyoyu. Bu kadar fazla embriyodan elbet 5. Güne ulaşan olurdu

Meraba kızlar Ben aranıza yeni katıldım. Daha önce sık sık kadınlar kulübüne bakıyordum ama konuya hiç dahil olmadım hatta yeni üye oldum bu konuya katılmak için Salı günü transferim olacak inşallah. Bugün embriyolog aradı 13 yumurtam toplanmıştı 5'i uygun bulunmuş 3'ü döllenmiş Biraz moralimiz bozuldu ama yapacak bişey yok inşallah kaliteli olurlar da tutunurlar. Bu arada 28 yaşındayım ilk kez tüp bebek tedavisi görüyoruz. Daha önce iki kez iğneli aşılama yaptırmıştık ama tutmadı

Gozunuz aydin inşallah sana sıkıca tutunacaklar transferden sonra kacinci gün embriyosu

Hayirli olsunnn. Hos geldinnnn. Ayy ne guzel bir cok hayirli haberler alacagimiz arkadasimiz oldu burda. Rabbim sizinde yuzunuzu guldursun

Hayır tam tersi ılık suyla duş almak gerekiyor oturmadan ayakta ve çok uzatmadan bana her seferinde hastaneden bunun uyarısını yapıolar aşılamadada öle dediler oturmadan ayakta duş
Ayy valla ben oturmak lazim diye okumustum bi yerde o kalmis aklimda. Ogrendigim iyi oldu yoksa ben dedigim gibi yapardim. Hos dus alabilecegimi bile sanmiyorum korkuma kokusup kokusup kalirim

Merhaba canım, hoş geldin.
Tedaviniz hayırlı olsun. Inşallah sımsıkı tutunurlar, hamilelik haberini de alırız.

Hayirlisi olsun hakkinda
3 de kotu degil hepsi devam eder insallah
Birtane yeter saglikli kaliteli olsun yeterki

Amin canim aminnn. Sizlerde dualarimdasiniz. Igne saatim aksam ezanina denk geliyo herkese dua ede ede batiriyorum biri gorse ayin yapiyorum sanir

Hahhahahaaay ilaahi sesli guldum yaaa
Bazen bende cok sacma isler yaparken buluyorum kendimi yaa

Ayy valla ben oturmak lazim diye okumustum bi yerde o kalmis aklimda. Ogrendigim iyi oldu yoksa ben dedigim gibi yapardim. Hos dus alabilecegimi bile sanmiyorum korkuma kokusup kokusup kalirim
Valla dürüst bi cevap vereyim mi yarın transfer yaçatşamba akşamına kadar yıkanmayı düşünmüorum açıkcası

Kızlar bide bişey sormak istiyorum
Benim opu'dan sonra doktorum bir sürü ilaç verdi
Neden bu kadar ilaç aldığımızı anlamadım salı günü sorucam doktora da ama merak ettim yumurta toplaması yapılan arkadaşlar sizin de durumlar aynı mı

Evet ilaçlar iğneler antibiotikler dünyanın ilacını kullandım opudan sonra

Benim doktorum duş ile ilgili birsey söylemedi. Bende ertesi gün yaptım. Sadece günlük hayatına dön diyor. İnternetten baktım mesela özellikle 3 gün ilişki yasakmış mümkünse teste kadar yasak sonra şunu yeme bunu yemede demedi. Bende anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…