- 31 Ağustos 2018
- 1.323
- 2.643
- 133
- 37
Valla ilişki yasak canım ya bnm doktorum biraz dikkat edelim bi müddet ilişki yasak olsun dedi ama belki bnm sıkıntımdan dolayı öle demiştir bilmiorumBenim doktorum duş ile ilgili birsey söylemedi. Bende ertesi gün yaptım. Sadece günlük hayatına dön diyor. İnternetten baktım mesela özellikle 3 gün ilişki yasakmış mümkünse teste kadar yasak sonra şunu yeme bunu yemede demedi. Bende anlamadım
Valla öle yapıcam o kadar emek veriorum 2 gün yıkanmadan dururum ya npım aşılamada cerrahpaşadaki doktorda demişti mümkün oldukça dayan diye yıkanma diyeAy yikanma boşver sabah erken kalk duş al 1 gun yapmiyosun sadece kokmassin
Valla iğnede vardı bende transferden sonra cetrotide ve clexane vurdum dostinex coraspin folbiol içtimAyy daha ilac cilesi bitmedi mi yaa. Igne degillerdir umarim
Dostinex neden içiyorsun cnm prolaktinmi yüksekValla iğnede vardı bende transferden sonra cetrotide ve clexane vurdum dostinex coraspin folbiol içtim
Evet ilaçlar iğneler antibiotikler dünyanın ilacını kullandım opudan sonra
Canım ben yeni transfer oldum tam bitti iğneler ilaçlar dedim ki yine iğne ilaç vitamin aynen devamYaa çok yorucuBugün resmen ilaçlardan bişey yiyemedim, ilaç iğne düşündükçe bile canım sıkılıyor
Ayy daha ilac cilesi bitmedi mi yaa. Igne degillerdir umarim
Dostinex neden içiyorsun cnm prolaktinmi yüksek
Canım ben yeni transfer oldum tam bitti iğneler ilaçlar dedim ki yine iğne ilaç vitamin aynen devam
Transferden sonra 12. Haftaya kadar devam ilaçlara iğnelereBenim de opudan sonra hemen başladı. Transferden sonra da bir süre devam edecek. Allah hepimize kolaylık versin
Sormadım açıkcası doktorum ne verirse içiorum ama aynı ilaçları tüp bebek yaptıran tanıdıklarımda içtiDostinex neden içiyorsun cnm prolaktinmi yüksek
Oğlumda tedavinin başından doğum ve lohusalik dahil kaç ay oluyor., birlikte olmadık.Valla öle yapıcam o kadar emek veriorum 2 gün yıkanmadan dururum ya npım aşılamada cerrahpaşadaki doktorda demişti mümkün oldukça dayan diye yıkanma diye
Benim estrofem kalp atışına kadar, progestan fitil 13. Haftaya kadar, clexane 6. Aya kadar kullanacaksın dediTransferden sonra 12. Haftaya kadar devam ilaçlara iğnelere
Ben pzt itibaren estrofemi günde 6 tane kullanıcam şuandada 4 tane kullanıorum
Oğlumda tedavinin başından doğum ve lohusalik dahil kaç ay oluyor., birlikte olmadık.11 ay oluyor nerden baksan. Çünkü tüp bebek sıkıntılı bir süreç. Benim gebeliğim hep kanamalı geçmişti, aman deyim dikkat edin. 34. Haftadan sonra kasılmalar başlamış haberim bile yoktu, nst de çıktı. Tansiyon ilaçları nidilat içe içe son haftayı bulmuştum
Kadında orgazm olmak rahimde kasılma yapıyormuş
Zaten arkadaşların da hayırlısı ile hamile olsunlar, yapacaklarını zannetmiyorumYa transfer sonrası banyo için ılık suyla fazla durmadan yapabilirsin demişlerdi bana oğlumda ama ben 3 gün zor dayanabilmiştim yapmıştım
Bizde ilk 5 ay korkumuzdan yaklaşamadık doktor bize yasak getirmemişti bir tehlike olayım olmamıştı 15.haftadan itibaren suyumun azaldığı söylendi havuç suları içe içe 36 ya dayandık 36 hafta protein kaçağı çıktı 13 9 tansiyon ilaca başladttı 37+0 da kontrole gittim ne çantam yanımda ne ailem (ben amlyta girerken kapıda zor gördüler beni )doğuma alındım tehlikeye sokulmamak için
Aynen bencedeZaten arkadaşların da hayırlısı ile hamile olsunlar, yapacaklarını zannetmiyorum
Sende baya erken doğum yapmışsınsağlıkla büyüsün paşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?