2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Valla ilişki yasak canım ya bnm doktorum biraz dikkat edelim bi müddet ilişki yasak olsun dedi ama belki bnm sıkıntımdan dolayı öle demiştir bilmiorum

Valla öle yapıcam o kadar emek veriorum 2 gün yıkanmadan dururum ya npım aşılamada cerrahpaşadaki doktorda demişti mümkün oldukça dayan diye yıkanma diye
Oğlumda tedavinin başından doğum ve lohusalik dahil kaç ay oluyor., birlikte olmadık. 11 ay oluyor nerden baksan. Çünkü tüp bebek sıkıntılı bir süreç. Benim gebeliğim hep kanamalı geçmişti, aman deyim dikkat edin. 34. Haftadan sonra kasılmalar başlamış haberim bile yoktu, nst de çıktı. Tansiyon ilaçları nidilat içe içe son haftayı bulmuştum

Kadında orgazm olmak rahimde kasılma yapıyormuş

Ya transfer sonrası banyo için ılık suyla fazla durmadan yapabilirsin demişlerdi bana oğlumda ama ben 3 gün zor dayanabilmiştim yapmıştım
Bizde ilk 5 ay korkumuzdan yaklaşamadık doktor bize yasak getirmemişti bir tehlike olayım olmamıştı 15.haftadan itibaren suyumun azaldığı söylendi havuç suları içe içe 36 ya dayandık 36 hafta protein kaçağı çıktı 13 9 tansiyon ilaca başladttı 37+0 da kontrole gittim ne çantam yanımda ne ailem (ben amlyta girerken kapıda zor gördüler beni )doğuma alındım tehlikeye sokulmamak için

Zaten arkadaşların da hayırlısı ile hamile olsunlar, yapacaklarını zannetmiyorum

Sende baya erken doğum yapmışsınsağlıkla büyüsün paşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…