2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Bende o şekilde düşünüyorum açıkcası o kadar emek veriyorum herşeye dikkat ederim yani

Saol canım şuan embriyolar çözülüyor bekliyoruz klinikte muayene oldum rahim duvarım çok iyi dua edin bana
Rabbim hayirli evlat nasip etmis sekilde cikarsin insallah canim. Dualarim seninle. uyanik olucaksin doktor isleme baslarken besmele cekmeyi unutma. Aklina hangi dua gelirse oku. Adak ada mesela hayirlisiyla ana olacannn anaaa

Rabbim hayirli evlat nasip etmis sekilde cikarsin insallah canim. Dualarim seninle. uyanik olucaksin doktor isleme baslarken besmele cekmeyi unutma. Aklina hangi dua gelirse oku. Adak ada mesela hayirlisiyla ana olacannn anaaa
Allah razı olsun bitanem
Hepsini yapıyorum adağı mutlaka adıyorum tam embriyoyu bırakırken ne dua varsa aklımda okuorum muskam var boynumda annem sabah namazında hatimimin duasını yaptı

Bende o şekilde düşünüyorum açıkcası o kadar emek veriyorum herşeye dikkat ederim yani
Evet canım :)
Saol canım şuan embriyolar çözülüyor bekliyoruz klinikte muayene oldum rahim duvarım çok iyi dua edin bana

Saol canım inşAllah dualarınızı eksik etmeyin

Allah razı olsun bitanem
Hepsini yapıyorum adağı mutlaka adıyorum tam embriyoyu bırakırken ne dua varsa aklımda okuorum muskam var boynumda annem sabah namazında hatimimin duasını yaptı
Rabbim yardımcın olsun, sana sımsıkı tutunsunlar canım. Hamilelik haberini de vermek nasip olsun. Rabbim dualarını kabul etsin, emeklerinin karşılığını versin.

Ben ve esimde oglumda Adak adamıştık, iyi yapmışsın. Inşallah olacak

Valla benimde simdiden cesit cesit adagim var Allah'im bu yalan dunyadan ne kadar hayirli zat gectiyse. Oncelikle Peygamber efendimiz (s.a.v.)'in yuzu suyu hurmetine. Ne kadar evlat hasretiyle yanan el acip dua eden. Maddi manevi emekler veren kimler varsa. Hayirli sekilde evlatlarinin olmasini nasip etsin.

Amin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…