Öyle tabi en önemlisi sağlık :)Aynen bencede
Amin canım cümlemizin evladı olsun sağlıkla küveze felan girmeden kucakladık gerisinin önemi yok zaten
Bende o şekilde düşünüyorum açıkcası o kadar emek veriyorum herşeye dikkat ederim yaniOğlumda tedavinin başından doğum ve lohusalik dahil kaç ay oluyor., birlikte olmadık.11 ay oluyor nerden baksan. Çünkü tüp bebek sıkıntılı bir süreç. Benim gebeliğim hep kanamalı geçmişti, aman deyim dikkat edin. 34. Haftadan sonra kasılmalar başlamış haberim bile yoktu, nst de çıktı. Tansiyon ilaçları nidilat içe içe son haftayı bulmuştum
Kadında orgazm olmak rahimde kasılma yapıyormuş
Saol canım şuan embriyolar çözülüyor bekliyoruz klinikte muayene oldum rahim duvarım çok iyi dua edin banaakademi1994 sekerim bugün sanırim transferin insallah yumoşlarin sana sıkıca tutunur evladıni kucagına alirsın haber ver bize
Saol canım inşAllah dualarınızı eksik etmeyinakademi1994 canım bebisin sımsıkı tutunur inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz
Benim bildiğim hamile kalmayı ve embriyonun rahme tutunmasını kolaylaştırıyorDaha önce hiç kullanmadığım için birde eczacı tuhaf karşıladığı için şaşırmıştım
Peki bu estrofemi sadece rahim duvarını kalınlaştırmak içinmi kullanıyoruz
Rabbim hayirli evlat nasip etmis sekilde cikarsin insallah canim. Dualarim seninle.Saol canım şuan embriyolar çözülüyor bekliyoruz klinikte muayene oldum rahim duvarım çok iyi dua edin bana
Allah razı olsun bitanemRabbim hayirli evlat nasip etmis sekilde cikarsin insallah canim. Dualarim seninle.uyanik olucaksin doktor isleme baslarken besmele cekmeyi unutma. Aklina hangi dua gelirse oku. Adak ada mesela hayirlisiyla ana olacannn anaaa
Dualarımız seninle inşallah başarılı olucakSaol canım inşAllah dualarınızı eksik etmeyin
Allah kabul etsin canimmm. Allah'im bu sefer yuzunuzu guldursunAllah razı olsun bitanem
Hepsini yapıyorum adağı mutlaka adıyorum tam embriyoyu bırakırken ne dua varsa aklımda okuorum muskam var boynumda annem sabah namazında hatimimin duasını yaptı
ınsallah hayırlısı bakalım 3. denemem ılk toplamada 20 toplandı 18 döllendıInşallah sağlıklı bir sürü yumurta toplanır ve dollenir canım, hayırlı olsun
Amin bitanem hepimizinkini güldürsün inşAllah kurban olduğum Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasınAllah kabul etsin canimmm. Allah'im bu sefer yuzunuzu guldursun
aynı bende kullandım bunları. progestan kabız yapıoBi de sadece estrofem kullanıyordum simdi onunla beraber progestan, prednol 16 mg , tetradox sali günü 1 igne prolutonbu kadar ilac vucütta neler yapmaz ki.....
Evet canım :)Bende o şekilde düşünüyorum açıkcası o kadar emek veriyorum herşeye dikkat ederim yani
Saol canım şuan embriyolar çözülüyor bekliyoruz klinikte muayene oldum rahim duvarım çok iyi dua edin bana
Saol canım inşAllah dualarınızı eksik etmeyin
Rabbim yardımcın olsun, sana sımsıkı tutunsunlar canım. Hamilelik haberini de vermek nasip olsun. Rabbim dualarını kabul etsin, emeklerinin karşılığını versin.Allah razı olsun bitanem
Hepsini yapıyorum adağı mutlaka adıyorum tam embriyoyu bırakırken ne dua varsa aklımda okuorum muskam var boynumda annem sabah namazında hatimimin duasını yaptı
Maşallah gayet güzel. Sonu mutlu biter inşallahınsallah hayırlısı bakalım 3. denemem ılk toplamada 20 toplandı 18 döllendı
ınsallah bu sefer ne toplanacak ne kalaçak bakalım hayırlısı Allah nasibımızde varsa olurMaşallah gayet güzel. Sonu mutlu biter inşallah
Öyle tabi. Rabbim nasip ettiyse olur :)ınsallah bu sefer ne toplanacak ne kalaçak bakalım hayırlısı Allah nasibımızde varsa olur
Amin aminValla benimde simdiden cesit cesit adagim varAllah'im bu yalan dunyadan ne kadar hayirli zat gectiyse. Oncelikle Peygamber efendimiz (s.a.v.)'in yuzu suyu hurmetine. Ne kadar evlat hasretiyle yanan el acip dua eden. Maddi manevi emekler veren kimler varsa. Hayirli sekilde evlatlarinin olmasini nasip etsin.
Hiçbi belirtin var mıydı normal hamilelikten farklı canımEvet tüp bebekle hamile kalmıştım 6 haftalıktı kendiliğinden düştü maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?