2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Peki herhangibi bir belirti var mıydı sizin hissettiğiniz olumsuz giden?

Ay meraktan catlicam. Bugun yumurtalarimin toplanmasinin 5.gunu arayi bilgi vercez dedi embriyolog dondurulcaklar. Ama su saat oldu arayan yok bölumu ben aradim acanda yok. Sekreter bugun bolum kapali ama lale hanim gelip islemi yapar sizi arar dedi. Allahim test gunu bekleyenleri pozitifle opudan cikanlari en kaliteli embriyolarla mujdelendir ins.

Ikiz mi canım, gayet iyi sonuçların. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallah :)

Amin canım, seninde hakkında hayırlısı olur. Inşallah güzel haberler alırsın :)

Benim 12. Gün 867 idi ikiz olmuştu.rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin

Kan değerin yüksek, ikiz gbi duruyor. Zaten kese muayenesinde belli olur canım. Sağlıkla gelsinlerde gerisi olur bi şekilde :)
Bizim aynı gün tuttuysa tutmuştur heralde değil mi bu saatten sonra tutunma olmaz diye düşünğyorum. Ozaman tutunduysa bi ihtimal belki 5ten yüksek çıkar sonuç

Canim gozun aydin bu degerlere gore ikizler yolda :)

Daha teste yedigün var. 5 gün döllenme 5 günde transfer sonrası oldu. İlk kanda çıkarmış idrarda değil o yüzden ben idrarı hiç düşünmedim belki cuma veririm
Bencede yapma daha :)
Aaa test yaptınmı canım benimde 5.gün ççok silik çıkmıştı atsana testi bakalım heyecan yaptım valla
resim çekmeye çalıştım ama resimde belli olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…