Peki herhangibi bir belirti var mıydı sizin hissettiğiniz olumsuz giden?Benim de 8 haftalıkken sonlandırdılar kalp atısı olmadıgı için. Hayırlısı olsun saglıklıysa olsun demekten başka bisey gelmiyor elden
Bu yaşadığımızı cok gec aylarda yaşayanlar var onların yaşadıgı çok daha zordur
Transferin kacinci gunu bgn cnm. Senin 5gun embriyosuydu dimiKızlar idrar testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Evet 5. Gün emriyosu ve 25inde transfer oldu. 96 saat olduTransferin kacinci gunu bgn cnm. Senin 5gun embriyosuydu dimi
Ikiz mi canım, gayet iyi sonuçların. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallah :)Kızlar 15 ekimde 2 tane dondurulmuş transferim oldu. Başka da yumurtam kalmadı zaten. 36 yaşındayım. 7. Günğmde 169, 9. Gün 496 çıktı değerim. 15 gün sonra ultrason randevum var ama bi sorun çıkar, hasarlı çıkar diye çok korkuyorum.
Amin canım, seninde hakkında hayırlısı olur. Inşallah güzel haberler alırsın :)Ay meraktan catlicam. Bugun yumurtalarimin toplanmasinin 5.gunu arayi bilgi vercez dedi embriyolog dondurulcaklar. Ama su saat oldu arayan yok bölumu ben aradim acanda yok. Sekreter bugun bolum kapali ama lale hanim gelip islemi yapar sizi arar dedi. Allahim test gunu bekleyenleri pozitifle opudan cikanlari en kaliteli embriyolarla mujdelendir ins.
Yani ikiz mi bilmiyorum canım doktorum biraz cins yorum yapmıyor. İlk ultrason randevusunu bile 20 gün sonraya verdi öğrendiğinde.Ikiz mi canım, gayet iyi sonuçların. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallah :)
Çok teşekkür ederim canım buarada Allah isteyen herkese sağlıklı hamilelikversinIkiz mi canım, gayet iyi sonuçların. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallah :)
Kan değerin yüksek, ikiz gbi duruyor. Zaten kese muayenesinde belli olur canım. Sağlıkla gelsinlerde gerisi olur bi şekilde :)Yani ikiz mi bilmiyorum canım doktorum biraz cins yorum yapmıyor. İlk ultrason randevusunu bile 20 gün sonraya verdi öğrendiğinde.
Aynen bende diyorum kan versem midiyeKızlar idrar testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Benim 12. Gün 867 idi ikiz olmuştu.rabbim hakkında hayırlısını nasip etsinKızlar 15 ekimde 2 tane dondurulmuş transferim oldu. Başka da yumurtam kalmadı zaten. 36 yaşındayım. 7. Günğmde 169, 9. Gün 496 çıktı değerim. 15 gün sonra ultrason randevum var ama bi sorun çıkar, hasarlı çıkar diye çok korkuyorum.
Bizim aynı gün tuttuysa tutmuştur heralde değil mi bu saatten sonra tutunma olmaz diye düşünğyorum. Ozaman tutunduysa bi ihtimal belki 5ten yüksek çıkar sonuçKan değerin yüksek, ikiz gbi duruyor. Zaten kese muayenesinde belli olur canım. Sağlıkla gelsinlerde gerisi olur bi şekilde :)
Yaptım dayanamadım, cok cok silik çıktı. Çıplak gözle zor görüyorum.Bizim aynı gün tuttuysa tutmuştur heralde değil mi bu saatten sonra tutunma olmaz diye düşünğyorum. Ozaman tutunduysa bi ihtimal belki 5ten yüksek çıkar sonuç
Gögüslerim çok şişti kasıklarımda batma vardı sık idrar vardı bide incir sevmezken incir yemiştimHiçbi belirtin var mıydı normal hamilelikten farklı canım
Ayy ben mi yanlış görüyorum acabaAynen bende diyorum kan versem midiye
Daha teste yedigün var. 5 gün döllenme 5 günde transfer sonrası oldu. İlk kanda çıkarmış idrarda değil o yüzden ben idrarı hiç düşünmedim belki cuma veririmAyy ben mi yanlış görüyorum acaba
Aaa test yaptınmı canım benimde 5.gün ççok silik çıkmıştı atsana testi bakalım heyecan yaptım vallaAyy ben mi yanlış görüyorum acaba
Canim gozun aydin bu degerlere gore ikizler yolda :)Kızlar 15 ekimde 2 tane dondurulmuş transferim oldu. Başka da yumurtam kalmadı zaten. 36 yaşındayım. 7. Günğmde 169, 9. Gün 496 çıktı değerim. 15 gün sonra ultrason randevum var ama bi sorun çıkar, hasarlı çıkar diye çok korkuyorum.
Bencede yapma daha :)Daha teste yedigün var. 5 gün döllenme 5 günde transfer sonrası oldu. İlk kanda çıkarmış idrarda değil o yüzden ben idrarı hiç düşünmedim belki cuma veririm
resim çekmeye çalıştım ama resimde belli olmuyorAaa test yaptınmı canım benimde 5.gün ççok silik çıkmıştı atsana testi bakalım heyecan yaptım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?