2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Aynen canım sağlıkla gelsin/ler başka bişi istemem. Herkes için geçerliSenin nedir durumun canım ne aşamadasın?

ben idrar hiç yapmadım çıkmaz diye gerçi sende çizgi çıkmış hayırdır inşallahhhhh bence en erken kanda transferden sonraki 7. Gün minik de olsa çıkabilir
Hayalî çizgi gibi canım, belli değil :)
Atsana canim fotografini
kaç tane cektiysem hiç birinde belli olmuyor. Çıplak gözle zor görüyorum. Çarşamba tekrar yapcam

5.gün embriyosu rahime bırakıldıktan 24 saat içinde tutunursa tutunur demişti bana doktor
Sonrada yerleşip bhcg salgılamaya başlıyormuş
Transferin 7.günü silik çizgi hemen çıkmış kandada 61 çıkmıştı

Rabbim isteyen bekleyen hepimize mutluluk gözyaşları döktürsün inşallah

kaç tane cektiysem hiç birinde belli olmuyor. Çıplak gözle zor görüyorum. Çarşamba tekrar yapcam
İdrar testini 10 dk içinde okuman lazım diye biliyorum bekledikçe yanlış sonuç veriyor diye hatırlıyorum. Akrabam 18 ağustosta transfer olmuştu 23 ağustostaki kan testinde yükselmeye başlamıştı. En sağlıklısı kan testi

Benim 4 gün oldu daha, bunlar hep sabırsızlıktan :)))
Canim gidip kanversen olmazmi merakimiz diner sende benimgibi cok tezcanlısın beklemek bize göre degil☺☺☺☺☺
Bu ara çok kan verdim. Mecbur bekleyeceğim. :)

Zaten belli belirsiz olan hemen çıktı ama bilmiyorum. Hayırlısı olsun :)

Yaaa hadi insallah erken tabi silik milik cikmasi bile mucize
Ama cars kesin cikar artik senin 5.gn embriysu
Ben bile dayanamayp cars yapsammi dyorum tam 1 hafta olcakk

Kızlar bitti transferim 2 embriyo transfer edildi. Yumurtam kalmadı biri sıkıntılı çıktı embriyologum üzerinde çalışmaya devam edicek ama çözemezse çöpe gidicek

Gozun aydin canim insallah saglikla tutunsunlar sana

Yaaa hadi insallah erken tabi silik milik cikmasi bile mucize
Ama cars kesin cikar artik senin 5.gn embriysu
Ben bile dayanamayp cars yapsammi dyorum tam 1 hafta olcakk

Gozun aydin canim insallah saglikla tutunsunlar sana
Sen de bekle bence. ilk kana geçiyor sonra idrara geçiyor. Sonu güzel olsun da bekleriz bi şekilde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…