Aynen canım sağlıkla gelsin/ler başka bişi istemem. Herkes için geçerliKan değerin yüksek, ikiz gbi duruyor. Zaten kese muayenesinde belli olur canım. Sağlıkla gelsinlerde gerisi olur bi şekilde :)
İnşallah canım hepimizeBenim 12. Gün 867 idi ikiz olmuştu.rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin
ben idrar hiç yapmadım çıkmaz diye gerçi sende çizgi çıkmış hayırdır inşallahhhhhYaptım dayanamadım, cok cok silik çıktı. Çıplak gözle zor görüyorum.sen bekle 2 gün daha
İnşallah bu sefer güzel sonuçların olur canımGögüslerim çok şişti kasıklarımda batma vardı sık idrar vardı bide incir sevmezken incir yemiştim
Atsana canim fotografiniYaptım dayanamadım, cok cok silik çıktı. Çıplak gözle zor görüyorum.sen bekle 2 gün daha
Ay canım inşallah hiçbi fikrim yok. Ama ben de cuma günü başka hastahaneye kese görmek umuduyla gitmeyi düşünüyorum yoksa benim hastahane 15 kasımaverdi randevuyu.Canim gozun aydin bu degerlere gore ikizler yolda :)
Aynen canım sağlıkla gelsin/ler başka bişi istemem. Herkes için geçerliSenin nedir durumun canım ne aşamadasın?
Hayalî çizgi gibi canım, belli değil :)ben idrar hiç yapmadım çıkmaz diye gerçi sende çizgi çıkmış hayırdır inşallahhhhhbence en erken kanda transferden sonraki 7. Gün minik de olsa çıkabilir
kaç tane cektiysem hiç birinde belli olmuyor. Çıplak gözle zor görüyorum. Çarşamba tekrar yapcamAtsana canim fotografini
Canim gidip kanversen olmazmi merakimiz diner sende benimgibi cok tezcanlısın beklemek bize göre degil☺☺☺☺☺Hayalî çizgi gibi canım, belli değil :)
kaç tane cektiysem hiç birinde belli olmuyor. Çıplak gözle zor görüyorum. Çarşamba tekrar yapcam
İdrar testini 10 dk içinde okuman lazım diye biliyorum bekledikçe yanlış sonuç veriyor diye hatırlıyorum. Akrabam 18 ağustosta transfer olmuştu 23 ağustostaki kan testinde yükselmeye başlamıştı. En sağlıklısı kan testiHayalî çizgi gibi canım, belli değil :)
kaç tane cektiysem hiç birinde belli olmuyor. Çıplak gözle zor görüyorum. Çarşamba tekrar yapcam
Benim 4 gün oldu daha, bunlar hep sabırsızlıktan :)))5.gün embriyosu rahime bırakıldıktan 24 saat içinde tutunursa tutunur demişti bana doktor
Sonrada yerleşip bhcg salgılamaya başlıyormuş
Transferin 7.günü silik çizgi hemen çıkmış kandada 61 çıkmıştı
Rabbim isteyen bekleyen hepimize mutluluk gözyaşları döktürsün inşallah
Bu ara çok kan verdim. Mecbur bekleyeceğim. :)Canim gidip kanversen olmazmi merakimiz diner sende benimgibi cok tezcanlısın beklemek bize göre degil☺☺☺☺☺
Zaten belli belirsiz olan hemen çıktı ama bilmiyorum. Hayırlısı olsun :)İdrar testini 10 dk içinde okuman lazım diye biliyorum bekledikçe yanlış sonuç veriyor diye hatırlıyorum. Akrabam 18 ağustosta transfer olmuştu 23 ağustostaki kan testinde yükselmeye başlamıştı. En sağlıklısı kan testi
Hayalî çizgi gibi canım, belli değil :)
Kızlar bitti transferim 2 embriyo transfer edildi. Yumurtam kalmadı biri sıkıntılı çıktı embriyologum üzerinde çalışmaya devam edicek ama çözemezse çöpe gidicek
Sen de bekle bence. ilk kana geçiyor sonra idrara geçiyor. Sonu güzel olsun da bekleriz bi şekilde :)Yaaa hadi insallah erken tabi silik milik cikmasi bile mucize
Ama cars kesin cikar artik senin 5.gn embriysu
Ben bile dayanamayp cars yapsammi dyorum tam 1 hafta olcakk
Gozun aydin canim insallah saglikla tutunsunlar sana
Iyi gunler canım, tedaviniz hayırlı olsun. Sonunda pozitif görmek nasip olsun :)Herkese iyi günler kızlar, bende Allah nasip ederse aralık ayında başlayacağım.. dr bir ay doğum kontrol hapı kullan gel dedi.. bu ay başlıyorum..
Prolaktin sorunum için içmiştim bendeSormadım açıkcası doktorum ne verirse içiorum ama aynı ilaçları tüp bebek yaptıran tanıdıklarımda içti
Teşekkür ediyorumIyi gunler canım, tedaviniz hayırlı olsun. Sonunda pozitif görmek nasip olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?