Zaten tahlilden 2 hafta sonra gel diyolar kese gormek icin cnm. Ama anliyorum seni sabirsizlaniyosun dogal olarak :)Ay canım inşallah hiçbi fikrim yok. Ama ben de cuma günü başka hastahaneye kese görmek umuduyla gitmeyi düşünüyorum yoksa benim hastahane 15 kasımaverdi randevuyu.
Hayırlı olsun canım, hamilelik haberini de alırız inşallah. Test günün ne zaman ?Kızlar bitti transferim 2 embriyo transfer edildi. Yumurtam kalmadı biri sıkıntılı çıktı embriyologum üzerinde çalışmaya devam edicek ama çözemezse çöpe gidicek
Zaten tahlilden 2 hafta sonra gel diyolar kese gormek icin cnm. Ama anliyorum seni sabirsizlaniyosun dogal olarak :)
10 kasım kısmetseHayırlı olsun canım, hamilelik haberini de alırız inşallah. Test günün ne zaman ?
Bana 7. Ve 9. Günler erken baktırdığım için 17 gün yerine 20 gün sonrasına randevu veriyoruz size dediler. Sonra ben hesapladım bana 23 gün sonrasına vermişler. O yüzden arada ben başka yere baktırıcAm canımZaten tahlilden 2 hafta sonra gel diyolar kese gormek icin cnm. Ama anliyorum seni sabirsizlaniyosun dogal olarak :)
Aradilar cnm 5.gune 7 tane embriyo gelmis. 3lu grup halinde dondurmuslar 2-2-3 olarak. Artik buzdan bebeklerim beni bekliyor zaman gecsin transfer gelsin biranevvel. Tabi bide tuttumu panigi ayy heyecan hic bitmiyoYaaaa bilirim gun saat gecmez sana simdi
Arasalar bi an oncee
Hayirli haberler alalim insallah canim
Ay masallah baya embriyo olusmus canimmmAradilar cnm 5.gune 7 tane embriyo gelmis. 3lu grup halinde dondurmuslar 2-2-3 olarak. Artik buzdan bebeklerim beni bekliyor zaman gecsin transfer gelsin biranevvel. Tabi bide tuttumu panigi ayy heyecan hic bitmiyo
Canım neden grup halinde donduruyorlar?Aradilar cnm 5.gune 7 tane embriyo gelmis. 3lu grup halinde dondurmuslar 2-2-3 olarak. Artik buzdan bebeklerim beni bekliyor zaman gecsin transfer gelsin biranevvel. Tabi bide tuttumu panigi ayy heyecan hic bitmiyo
maşallah canım, baya sayısı güzel. Rabbim tez vakitte kavustursun minnakları sana :)Aradilar cnm 5.gune 7 tane embriyo gelmis. 3lu grup halinde dondurmuslar 2-2-3 olarak. Artik buzdan bebeklerim beni bekliyor zaman gecsin transfer gelsin biranevvel. Tabi bide tuttumu panigi ayy heyecan hic bitmiyo
Ay süper darisi başimiza ama niye cift yada 3 lu paketliyorlar 3 tane birdenmi transfer edicekler tek embriyo yüklemek istediginizde 2 si boşuna telef olmuyormuAradilar cnm 5.gune 7 tane embriyo gelmis. 3lu grup halinde dondurmuslar 2-2-3 olarak. Artik buzdan bebeklerim beni bekliyor zaman gecsin transfer gelsin biranevvel. Tabi bide tuttumu panigi ayy heyecan hic bitmiyo
Arka arkaya güzel haberler vereceğiz inşallah :)10 kasım kısmetse
Aradilar cnm 5.gune 7 tane embriyo gelmis. 3lu grup halinde dondurmuslar 2-2-3 olarak. Artik buzdan bebeklerim beni bekliyor zaman gecsin transfer gelsin biranevvel. Tabi bide tuttumu panigi ayy heyecan hic bitmiyo
İnşAllah inşAllahArka arkaya güzel haberler vereceğiz inşallah :)
Transfer edilcegi zaman hepsini cozmemek icin cnm 2tanesi transfer olcak digerleri hic cozulmeden saklancak birdaha yapmak istersekCanım neden grup halinde donduruyorlar?
Cozulurken bozulma ihtimalleride varya belki ondandir ama ztn tek transfer etmez diye dusunuyorum.Ay süper darisi başimiza ama niye cift yada 3 lu paketliyorlar 3 tane birdenmi transfer edicekler tek embriyo yüklemek istediginizde 2 si boşuna telef olmuyormu
Kızlar kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum bir önceki gebeliğimde karnım taş gibiydi sık sık idrara çıkardım kasıklarımda ağrı vardı şimdi hiç birşey hissetmiyorum.
İnşallah canım. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Benimde senin gibi embriyom az tek yumurtalığım var, yaşım 36 korkuyorum biradaBende oyleyim... bugun cok mutsuz cok gergin cok umutsuzum
Allah hayirlara cikarsin ins sen yanilyorsundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?