2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Ay canım inşallah hiçbi fikrim yok. Ama ben de cuma günü başka hastahaneye kese görmek umuduyla gitmeyi düşünüyorum yoksa benim hastahane 15 kasımaverdi randevuyu.
Zaten tahlilden 2 hafta sonra gel diyolar kese gormek icin cnm. Ama anliyorum seni sabirsizlaniyosun dogal olarak :)

Zaten tahlilden 2 hafta sonra gel diyolar kese gormek icin cnm. Ama anliyorum seni sabirsizlaniyosun dogal olarak :)
Bana 7. Ve 9. Günler erken baktırdığım için 17 gün yerine 20 gün sonrasına randevu veriyoruz size dediler. Sonra ben hesapladım bana 23 gün sonrasına vermişler. O yüzden arada ben başka yere baktırıcAm canım

Yaaaa bilirim gun saat gecmez sana simdi
Arasalar bi an oncee
Hayirli haberler alalim insallah canim
Aradilar cnm 5.gune 7 tane embriyo gelmis. 3lu grup halinde dondurmuslar 2-2-3 olarak. Artik buzdan bebeklerim beni bekliyor zaman gecsin transfer gelsin biranevvel. Tabi bide tuttumu panigi ayy heyecan hic bitmiyo

Aradilar cnm 5.gune 7 tane embriyo gelmis. 3lu grup halinde dondurmuslar 2-2-3 olarak. Artik buzdan bebeklerim beni bekliyor zaman gecsin transfer gelsin biranevvel. Tabi bide tuttumu panigi ayy heyecan hic bitmiyo
Ay süper darisi başimiza ama niye cift yada 3 lu paketliyorlar 3 tane birdenmi transfer edicekler tek embriyo yüklemek istediginizde 2 si boşuna telef olmuyormu

Oyy maasallah cok iyi canim
Cok sevindimmm
Vakti geldiginde de sana sikica tutunsunlar insallaah

Iyi aksamlar kizlar. Bugun oglen son catlamasin diye ignemi vurdum 10da da catlasin diye cift ignem var. Ama saat 3 den beri karnim agriyo adet sancisi gibi belim ayriliyor. Aradim doktoru normal dedi. Bende erken catlamasindan korkuyorum dedim genelde ovulasyon gunlerimi anlarim cunki sanci girer. Korkma bisey olmaz catlatma ignesini yapinca mutlaka mesaj at haber ver dedi. Soldan igne yapmistim bu sefer oturarak yaptim yeride aciyo nedense. Karamsar olmamaya calisiyorum ama korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…