Sağol canım :)Bu konuda ki hanımlardan gebelik haberleri bekliyorum ve çok umutluyum kalbim hislerim öyle diyor hepimiz icin hayırlısı inşallah
Kızlar kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum bir önceki gebeliğimde karnım taş gibiydi sık sık idrara çıkardım kasıklarımda ağrı vardı şimdi hiç birşey hissetmiyorum.
Lütfen öyle düşünmeyin, hepsi bir olacak diye bişey yok. Pozitifi göreceğiz inşallah :)Bende oyleyim... bugun cok mutsuz cok gergin cok umutsuzum
Allah hayirlara cikarsin ins sen yanilyorsundur
bişey olmaz canım korkma, yumurtalar gelişiyor, ve normalde kadında her ay bir yumurta oluşur ama şuan birsürü yumurta var. Böyle ağrı olması normal. :)Iyi aksamlar kizlar. Bugun oglen son catlamasin diye ignemi vurdum 10da da catlasin diye cift ignem var. Ama saat 3 den beri karnim agriyo adet sancisi gibi belim ayriliyor. Aradim doktoru normal dedi. Bende erken catlamasindan korkuyorum dedim genelde ovulasyon gunlerimi anlarim cunki sanci girer. Korkma bisey olmaz catlatma ignesini yapinca mutlaka mesaj at haber ver dedi. Soldan igne yapmistim bu sefer oturarak yaptim yeride aciyo nedense. Karamsar olmamaya calisiyorum ama korkuyorum
Canim valla simdiye kadar masallah sorunsuz gecmisti her gunum. Bugun aniden boyle olunca tedirgin oldum. Sol tarafimda aciyo cozemedim sebebini saat 10 olsada son ogneleri yapip kurtulsam 1 gunde olsa ignesiz rahat etsem :))Sağol canım :)
Lütfen öyle düşünmeyin, hepsi bir olacak diye bişey yok. Pozitifi göreceğiz inşallah :)
bişey olmaz canım korkma, yumurtalar gelişiyor, ve normalde kadında her ay bir yumurta oluşur ama şuan birsürü yumurta var. Böyle ağrı olması normal. :)
Geçecek inşallah, stres yapma. Çarşamba opu değil mi ? :)Canim valla simdiye kadar masallah sorunsuz gecmisti her gunum. Bugun aniden boyle olunca tedirgin oldum. Sol tarafimda aciyo cozemedim sebebini saat 10 olsada son ogneleri yapip kurtulsam 1 gunde olsa ignesiz rahat etsem :))
Sihhatler olsunnn. Doktor carsamba sabahi kalk dus al gel dedi. Sabahin korunde dus almam sart mi acaba bi gun onceden alsam olmazmiy ki?Duş aldım en sonunda, dünya varmış
Aynen canim carsamba opu. Valla takmamaya calisiyorum da zor oluyor biraz. Bugun birazda sinir stres yaptim cocuga ders calistiriyorken oda etkiledi galibaGeçecek inşallah, stres yapma. Çarşamba opu değil mi ? :)
Banada öyle dediler, çünkü kaç gün duş alamayacaksinSihhatler olsunnn. Doktor carsamba sabahi kalk dus al gel dedi. Sabahin korunde dus almam sart mi acaba bi gun onceden alsam olmazmiy ki?
Banada eşim çocuk kafayı yediriyor da bi şekilde idare ediyoruzAynen canim carsamba opu. Valla takmamaya calisiyorum da zor oluyor biraz. Bugun birazda sinir stres yaptim cocuga ders calistiriyorken oda etkiledi galiba
Senin gibi yapayim canim aksamdan banyo yapim sabah bi vucudumu yikarim. Islak sacla disari cikarsam valla hemen hasta olurumBanada öyle dediler, çünkü kaç gün duş alamayacaksinben akşam da yaptım. Sabahta öyle bir girdim çıktım. Sana kalmış Sağol canım
Kızlar öyle düşünmeyin geçen transferimde teyzemin kızıyla bir gün arayla transfer olduk bende ağrı sık idrar aklınıza gelebilecek herşey vardı onda hiç bir belirti yoktu ikimizde testte hamile çıktık. İkimizinkide düşükle sonuçlandı ama sonuçta belirtiler sürekki değişiyorKızlar kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum bir önceki gebeliğimde karnım taş gibiydi sık sık idrara çıkardım kasıklarımda ağrı vardı şimdi hiç birşey hissetmiyorum.
Aynen öyle yap canım, bide hasta olma. Ben bile bazen hapşırınca Karnım acıyorSenin gibi yapayim canim aksamdan banyo yapim sabah bi vucudumu yikarim. Islak sacla disari cikarsam valla hemen hasta olurum
Allah korusun kimse hasta olmasin su siralarrr. Rabbim herkese hayirli haberler vermek nasip etsinnnAynen öyle yap canım, bide hasta olma. Ben bile bazen hapşırınca Karnım acıyordikkat etmek lazım
Amin canımAllah korusun kimse hasta olmasin su siralarrr. Rabbim herkese hayirli haberler vermek nasip etsinnn
Herkesin esi geldi gelecek yemek telasindadirSayfada 12 kişi var ama ses çıkmıyor
Evet olabilir :)Herkesin esi geldi gelecek yemek telasindadir
6 Kasım SalıAynen herkes yemek telaşında iştahımda nasıl açık anlatamam. Şimdiden kaç kilo aldım. Eşimin amcası gördü beni kilo almışsın diyor erkek kardeşim askerden geldi 3 haftasa şişmişsin yaa diyor.
Kızlar transfer tarihlerinizi yaZarsanız güncellemeleri yapaşım. Cantanrm ve ben 25 ekim transfer 5 kasım testhilal1907 meneksemelife geçen sorum test yaptırabildin mi diye ama ses çıkmadı
maşallah maşallah, Rabbim sağ salim kucağına almayi da nasıp etsin :)Kızlar ben daha kilo almadım manyak yemesem de eskiye nazaran daha. Ok yiyorum ama günde1,5-2 litre su muhakkak için. Ben ona bağlıyorum almamamı.. Tatlı yemiyorum ama ekmek yemezken şimdi öğünlerin yanı da yiyorum. Kayısı hergün yiyorum. Göbek şişliği fena, zaten 3 günde bir wc ye çıkabiliyorumbenim transfer 15 ekimdi şuan 4+5 im kızlar
Ben yarinı düşünüyorum ve yaİlanları okuyorum yarın benim 5. GunumSayfada 12 kişi var ama ses çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?