2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Bu konuda ki hanımlardan gebelik haberleri bekliyorum ve çok umutluyum kalbim hislerim öyle diyor hepimiz icin hayırlısı inşallah
Sağol canım :)
Kızlar kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum bir önceki gebeliğimde karnım taş gibiydi sık sık idrara çıkardım kasıklarımda ağrı vardı şimdi hiç birşey hissetmiyorum.

Bende oyleyim... bugun cok mutsuz cok gergin cok umutsuzum
Allah hayirlara cikarsin ins sen yanilyorsundur
Lütfen öyle düşünmeyin, hepsi bir olacak diye bişey yok. Pozitifi göreceğiz inşallah :)
bişey olmaz canım korkma, yumurtalar gelişiyor, ve normalde kadında her ay bir yumurta oluşur ama şuan birsürü yumurta var. Böyle ağrı olması normal. :)

Canim valla simdiye kadar masallah sorunsuz gecmisti her gunum. Bugun aniden boyle olunca tedirgin oldum. Sol tarafimda aciyo cozemedim sebebini saat 10 olsada son ogneleri yapip kurtulsam 1 gunde olsa ignesiz rahat etsem :))

Banada öyle dediler, çünkü kaç gün duş alamayacaksin ben akşam da yaptım. Sabahta öyle bir girdim çıktım. Sana kalmış Sağol canım
Senin gibi yapayim canim aksamdan banyo yapim sabah bi vucudumu yikarim. Islak sacla disari cikarsam valla hemen hasta olurum

Kızlar kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum bir önceki gebeliğimde karnım taş gibiydi sık sık idrara çıkardım kasıklarımda ağrı vardı şimdi hiç birşey hissetmiyorum.
Kızlar öyle düşünmeyin geçen transferimde teyzemin kızıyla bir gün arayla transfer olduk bende ağrı sık idrar aklınıza gelebilecek herşey vardı onda hiç bir belirti yoktu ikimizde testte hamile çıktık. İkimizinkide düşükle sonuçlandı ama sonuçta belirtiler sürekki değişiyor

Aynen herkes yemek telaşında iştahımda nasıl açık anlatamam. Şimdiden kaç kilo aldım. Eşimin amcası gördü beni kilo almışsın diyor erkek kardeşim askerden geldi 3 haftasa şişmişsin yaa diyor.

Kızlar transfer tarihlerinizi yaZarsanız güncellemeleri yapaşım. Cantanrm ve ben 25 ekim transfer 5 kasım test hilal1907 meneksemelife geçen sorum test yaptırabildin mi diye ama ses çıkmadı

Kızlar ben daha kilo almadım manyak yemesem de eskiye nazaran daha. Ok yiyorum ama günde1,5-2 litre su muhakkak için. Ben ona bağlıyorum almamamı.. Tatlı yemiyorum ama ekmek yemezken şimdi öğünlerin yanı da yiyorum. Kayısı hergün yiyorum. Göbek şişliği fena, zaten 3 günde bir wc ye çıkabiliyorum benim transfer 15 ekimdi şuan 4+5 im kızlar

Herkesin esi geldi gelecek yemek telasindadir
Evet olabilir :)
6 Kasım Salı
maşallah maşallah, Rabbim sağ salim kucağına almayi da nasıp etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…