2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Canım benim inş hepimizin. Ben senin de inş olumlu sonuç alacağına inanıyorum. Bir de çok stresli olduğunu hissetmiyorum, bu inş embriyolarına yansımıştır
Aynen doğru hissetmissin, stres yapmıyorum. Hayırlısı olsun. verecek olan Allah nasip ettiyse zaten olur, olmazsa da nasip değilmiş deriz

Göbeğin altından yap, iki tarafa eşit mesafe de olsun. Ben öyle yapmıştım
Bide senin çatlama iğnesi hangi iğneben kalcadan yaptırdım, ondan soruyorum
Lucrin ve ovitrelle var canim gobegimin bazi yerine igne batmiyo onceki laparoskopi gecis yerleri oldugunu dusunuyorum zorla batirirsam kanama yapiyo

Herkese merhaba bende Ekim’in 25 inde transfer oldum. Üncü gün olarak dondurulan embriyolarım çözdürüldü beşinci günde transfer edildi. İnşallah güzel haberler alırız
Merhaba canım, transfer günümüz aynı. Inşallah güzel haberler alırız :)
Lucrin ve ovitrelle var canim gobegimin bazi yerine igne batmiyo onceki laparoskopi gecis yerleri oldugunu dusunuyorum zorla batirirsam kanama yapiyo
Ben 2014 de ovitrelle kullanmıştım. Bana omuzdan demislerdi. 2. Tedavimde preglyn vermişti. Hepsi aynı işi görüyor demek ki :) yaptın mı iğneyi, saat geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…