Pgt yapılacak deil mi? Inşallah sorunsuz gecerBen yarinı düşünüyorum ve yaİlanları okuyorum yarın benim 5. Gunum
Eşimle az önce konuştuk yaptıralim diyoruz yarina hayırli haberi alacakmiyiz ben onu düşunuyorumPgt yapılacak deil mi? Inşallah sorunsuz gecer
Alacaksınız inşallah, kötü düşünmeyin. Allah büyüktür. Insan yaşarken zor geliyor ama geçecek bugünlerdeEşimle az önce konuştuk yaptıralim diyoruz yarina hayırli haberi alacakmiyiz ben onu düşunuyorum
Evet sonrada pgt saglikli gelecekmi diye düsün sonra yok hamilemiyim diye düşüm ay hiç bitmeyecek bu düşünmelerAlacaksınız inşallah, kötü düşünmeyin. Allah büyüktür. Insan yaşarken zor geliyor ama geçecek bugünlerde
Sabretmeden bişey olmuyor malesef. Önce zahmet, sonra rahmet :)Evet sonrada pgt saglikli gelecekmi diye düsün sonra yok hamilemiyim diye düşüm ay hiç bitmeyecek bu düşünmeler
Canım benim inş hepimizin. Ben senin de inş olumlu sonuç alacağına inanıyorum. Bir de çok stresli olduğunu hissetmiyorum, bu inş embriyolarına yansımıştırEvet olabilir :)
6 Kasım Salı
maşallah maşallah, Rabbim sağ salim kucağına almayi da nasıp etsin :)
23 ekim transfer 5 kasim test tarihi
Aynen doğru hissetmissin, stres yapmıyorum. Hayırlısı olsun.Canım benim inş hepimizin. Ben senin de inş olumlu sonuç alacağına inanıyorum. Bir de çok stresli olduğunu hissetmiyorum, bu inş embriyolarına yansımıştır
Süpersin bu sefer bende aynen öle hissetmiştimAynen doğru hissetmissin, stres yapmıyorum. Hayırlısı olsun.verecek olan Allah nasip ettiyse zaten olur, olmazsa da nasip değilmiş deriz
Göbeğin altından yap, iki tarafa eşit mesafe de olsun. Ben öyle yapmıştımKizlar son 15 dk iki igneye. karnimda yer kalmadi neresine yapicam yaa
Süpersin bu sefer bende aynen öle hissetmiştim
Lucrin ve ovitrelle var canim gobegimin bazi yerine igne batmiyo onceki laparoskopi gecis yerleri oldugunu dusunuyorum zorla batirirsam kanama yapiyoGöbeğin altından yap, iki tarafa eşit mesafe de olsun. Ben öyle yapmıştım
Bide senin çatlama iğnesi hangi iğneben kalcadan yaptırdım, ondan soruyorum
Merhaba canım, transfer günümüz aynı. Inşallah güzel haberler alırız :)Herkese merhaba bende Ekim’in 25 inde transfer oldum. Üncü gün olarak dondurulan embriyolarım çözdürüldü beşinci günde transfer edildi. İnşallah güzel haberler alırız
Ben 2014 de ovitrelle kullanmıştım. Bana omuzdan demislerdi. 2. Tedavimde preglyn vermişti. Hepsi aynı işi görüyor demek ki :) yaptın mı iğneyi, saat geçiyorLucrin ve ovitrelle var canim gobegimin bazi yerine igne batmiyo onceki laparoskopi gecis yerleri oldugunu dusunuyorum zorla batirirsam kanama yapiyo
Hazır ol ellerini yıka, az kaldı. Kaçırma saatini, ona göre opu oluyorsunPes pese hemen vurmaliymisim cok tembih etti doktor. Hazirladim 8 gece vurmaya baslicam. Ayy korkuyommm
Pes pese hemen vurmaliymisim cok tembih etti doktor. Hazirladim 8 gece vurmaya baslicam. Ayy korkuyommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?